2014. augusztus 25., hétfő

Last summer...

Summer

 Sajnos -vagy nem- nekem már ma elkezdődött az iskola. Ez pedig sajnálatos módon azzal jár, hogy ritkábban tudok majd részeket hozni. Szeretnék ez miatt bocsánatot kérni az olvasóimtól, mivel szerintem senki sem szereti, ha egy olyan történetből ami érdekel lassan jönnek a részek.
 Az eddigi rendszer (három naponta voltak részek) pedig módosulni fog, így csak heti egyszer tudok hozni friss fejezetet. Remélem nem haragudtok és ezután is várjátok illetve olvassátok majd a blogot!
 ILLETVE! Szeretnék jelképesen is de gratulálni a srácoknak a díjért amit tegnap átvehettek. Mérhetetlenül büszke vagyok rájuk és szerintem megérdemelten nyertek! Bevallom én is lelkes szavazó voltam így egy kicsit az én szívemnek is jól esik, hogy végül ők kaparintották meg a díjat.

Puszi Lolo. xoxo

Hatodik rész megjelenése PÉNTEK

2 megjegyzés:

 1. Szia! Sajnálom hogy ritkábban lesz feji, de én mindig várni fogom! Imádom a történeted! <3 És igazad van, megérdemelték a díjat! <3 Izgatottan várom a kövit! :) Jó tanulást kívánok, és öllek:
  xxCat

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziia!!
   Én sajnálom a legjobban, hogy nem lesz időm annyit írni mint a nyáron (bár még az van de mivel suli így már nem mondanám :/) Köszi aranyos vagy!! Nagyon jól esik, hogy vannak olvasóim akik ennyire szeretik a történetet!
   Már kijárt nekik az a díj! Teljes mértékben megérdemelték, ebbe szerintem nem kötne bele senki mert tényleg ők voltak a legjobbak!
   Köszi!!
   Puszi Lolo.

   Törlés