2014. augusztus 8., péntek

Wherever you are - Első

Itt is lenne az első rész, viszont ahogy azt az oldalsávban is olvasni lehet, a történetnek nincs valóságalapja, így történt meg az, hogy a történetben nem az 1D előzenekara az 5SOS hanem az ATL-é. Mivel én nem vagyok  az 1D rajongója, viszont az All Time Low-ot már évek óta imádom így ők lettek a történetben a 1D helyett.
Remélem sokaknak fog tetszeni, és velem tartotok továbbra is! Hagyjatok magatok után jelet! Illetve köszönöm a 15 feliratkozót és a több mint 1700 látogatottságot! Szuperek vagytok! Pedig még csak a prológus és a trailer van fent.
Puszi és jó olvasást a részhez! Lolo. xoxo

Roger Rabbit

2013.06.12. (napjainkban)

Nemrég lettünk Luke-al 5 hónaposok amit igazából simán lerendeztünk egy "Boldog ötödik hónap fordulót szívem"-el. Viszont nem is kellett több. Az első csókunk után persze evidens, hogy nem jöttünk rögtön össze, de már megvolt az alap amire lehetett építeni egy kapcsolatot. Ashton megjegyzése után, az ugrott be, hogy tuti kicsinálja Luke-ot abban az egy hétben. Minimum agyon szadizza, vagy folyton megjegyzésekkel nehezíti meg majd az ottlétét. A gondolatom viszont nem igazolódott be. Ashton abban az egy hétben szinte egyáltalán nem szólt Luke-hoz, csak is egyszer...de azt már többször is megbánta.
-Figyelj Luke! -sétált az említett elé és dühös, felhős tekintettel nézett az előtte ülő srácra. -Ha nem a húgomról lenne szó, igazából leszarnám az egészet. -mondta nyugodtságot színlelve. -De mivel kibaszottul lenyomtad a kishúgom torkán a nyelved ezért kurvára érint a dolog. Noranak még sosem volt barátja, és szerintem jól tudod ez mit jelent. Fontos vagy neki amit én meg is értek, viszont ismersz és tudod, hogy a családom az első. Ha valami bajuk van a tesóimnak én rögtön ugrok és segítek nekik mert ez egy jó báty feladata. Azt szeretném ha boldog lenne, és ha melletted lesz boldog akkor azt mondom, hogy oké. Azt akarom, hogy meglegyetek és örülök, ha összejöttök. De remélem felfogod mit akarok mondani, mert ha egyszer is megbántod őt, úgy tényleg igazából, akkor az csak egyet jelent nálam, mégpedig hogy soha nem foglak Nora közelébe engedni többet.
Viszont mi akkor már egy párt alkottunk. Pontosan január nyolcadikán lettünk hivatalosan is együtt. Akkor állítottuk át a létező összes közösségin a státuszunkat és akkor történt meg az is először, hogy a barátnőjének nevezett. Minden nap a gép előtt ültem és vártam, hogy valamelyik eszement srác fellépjen Skype-ra és láthassam őket. Általában az a bolond, Luke volt és evidens, hogy így vele beszéltem a legtöbbet gépen. Nem beszélve a telefonálgatásokról. Az akkori csúcsunk másfél óra volt, de azt ma már röhögve túlszárnyaljuk. Ez annak is köszönhető, hogy a most is zajló All Time Low Európai turnén előzenekarként társultak a fiúkhoz.
Tudtuk, hogy nem lesz könnyű a kapcsolatunk, viszont az, hogy ilyen sokat külön vagyunk, megöl engem belülről. Szerintem az öt hónapból jó ha háromban ténylegesen ott voltunk egymásnak és nem csak gépen vagy telefonon tudtunk beszélgetni, hanem át is tudtunk menni egymáshoz. Ezzel semmi bajom, mert örülök nekik. Csak néha már annyira hiányzik, hogy fáj. Ash is örült neki ha itthon voltak és Luke ott volt nálunk, nem beszélve Harry-ről és anyáról. Anyut teljesen letaglózta a hír mikor közöltem vele, hogy Luke-al megpróbáljuk együtt. Mivel még nem volt fiúm előtte így azt sem tudtam, hogy közöljem anyuval így Lauren-től kértem segítséget azaz Ashton barátnőjétől, aki öntötte belém a lelket. Persze ezzel a hírrel jegyet kaptam egy Anna-Marie Irwin féle szexuális felvilágosító előadásra. Viszont attól amitől aznap este anyu óvásra intett még a mai napig nem kell tartanom. Igen ez azt jelenti, hogy még szűz vagyok. Bár Luke azt mondta, hogy képes várni míg kész nem leszek rá, de már láttam rajta néhányszor, hogy nagyon vissza kell magát fognia. Néha egy kicsit több is volt, ám mindig én voltam az aki elrontotta a kedvét és jöhetett a számára már jól ismert hideg zuhany.
A vicc, hogy megint egy ilyen után kellett a fürdőbe mennie, pedig már én is azt hittem felkészültem rá, de már az első komolyabb érintésénél megszólalt a fejemben az a bizonyos vészcsengő. Félek és tudja is, csak nem érti. Igaz hogy is értené? Ő már rég túlesett a szüzessége elvesztésén, míg én csak most szenvedek vele. Igen szenvedek és ő is. Míg ő a vágy miatt, én pedig az miatt mert nem vagyok képes megadni neki azt amire szüksége van. Nem lennék meglepve, ha ez miatt közölné velem, hogy nem bírja tovább és véget vet a kapcsolatunknak.
Egy édes érintéssel repít vissza a valóságba majd fogja meg kezem és húz fel az ágy széléről egy ölelésre. Mélyen beszívom friss férfias illatát miközben belebújok ölelésébe.
-Ne haragudj rám -mondtam mire ő csak megpuszilta a homlokom majd elengedett és lassan visszament a fürdőbe felöltözni. Tudom, hogy hamarosan elege lesz ebből. A folytonos visszautasításból. Én ezzel pedig egyenesen kikészítem.
-Nyugi! -simult a hátamhoz hírtelen majd átölelt. -Nem haragszom, és nehogy azt hidd, hogy hibás vagy ez miatt -mondta majd egy csókot nyomott a nyakamra és maga felé perdített. Nyugtatólag megölelt miközben fejét a nyakamon pihentette. -Szeretlek -mondta és megcsókolt. Mosolyogva viszonoztam majd a vallomást is, végül lementünk a konyhába enni.
-Tervek mára? -kérdeztem az ebédlőben ülő Ash-től aki már a reggelijét ette.
-Michael-nél próbák -mondta miközben Luke-ra nézett majd minden figyelmét a tányérján lévő tükör tojásnak szentelte.
-Uhh tényleg eldobtok majd Tamihoz? -kérdeztem. Tamara egyébként Michael barátnője és egyben az osztálytársam is. Tegnap lebeszéltem azzal a bolond vörössel, hogy menjünk el a lányokkal együtt az élmény fürdőbe. Ott legalább nem kell az miatt aggódnunk, hogy megfagyunk mint a strandon, mivel fedett az egész fürdő területe. Nos igen, hiába van Európai idő szerint nyár itt Ausztráliában ilyenkor van a leghidegebb. Viszont így se zárnak be a fürdők mivel ilyenkor szoktak lenni a legnagyobb bulik. Itt vétek megvonni a lehetőséget, hogy strandoljon valaki.
-Ja, bár nem mintha útba esne -morogta Ash miközben még a reggelijével foglalkozott. Én addig felmentem az emeletre a szobámba és felvettem az egyik kedvenc fürdőruhámat. Felé pedig az egyik Ramones-es felsőmet és egy fekete cica nadrágot vettem fel. Végignéztem magamon az egész alakos tükrömben majd megelégedve a külsőmmel sétáltam le a lépcsőn egy haj gumival a kezembe. Gyorsan felfogtam hosszú barna hajamat egy lezser kontyba majd bementem az ebédlőbe ahol Ash még mindig a reggelijén nyammogott.
-Nem hiszem el, hogy még mindig azt a hülye tojást eszed! -morogtam bátyámra mire ő csak idegesítően felkuncogott.
-Hát nem rosszabb mint te -mondta Luke mire Ash még hülyébben kezdett el nevetni. Esküszöm, a tesóm azok közé a ritka emberek közé tartozik akik 10 féle képen tudnak random nevetni. Díjat érdemelne érte.
-Höh! Köszi -forgattam meg a szemeim mire Luke az ölébe húzott.
-Milyen fürdőruha van rajtad? -kérdezte de már nyújtotta is a pólóm, hogy megnézze. Gyorsan a kezére csaptam mire ő nevetve a nyakamba puszilt. -Ha egy szót is hozzád szól valami gyerek, küld el a francba és mondd meg, hogy szétverem ha nem hagy békén vagy ha bámul -mondta totál komolyan. Muszáj volt nevetnem nem bírtam ki, ahogy édes és egyben komoly arcát néztem. -Nem vicces -morogta. -Baromi sexy vagy -suttogta a fülembe mire elpirultam és megpusziltam az arcát.
-Na jó most már mehetünk -csapta össze nagy tenyereit Ash majd csapot-papot otthagyva az asztalnál kelt fel és ment az előszobába felhúzni a cipőjét. Férfiak...
Gyorsan bepakoltam a mosogatógépbe azt amit Ash otthagyott majd az előszobába felvettem az egyik kedvenc Vans cipőmet.
-Siess már te szerencsétlen -nevetett Luke miközben Ash-t nézte ahogy még mindig a cipőfűzőjével szórakozik.
-Nem megy ha siettettek! -mondta miközben rákoncentrált a cipőjére majd nagy nehezen bekötötte.
-Ügyees! -tapsoltam meg pár oktávval magasabb hangon. -Béna vagy Ashton! -nevettem miközben megindult a kocsi felé és nyitotta.
-Pont te mondod -nevetett. -Aki képes egy nap hatszor végignézni a lakást ha keres valamit majd kiderül, hogy az végig a kezébe volt -gondolkozott el miközben beszálltunk az autóba. -Jé tényleg én vagyok a béna -nevetett ki mire én előrenyúltam és megpöcköltem a fülét amitől rögtön abba is hagyta a kárörvendést majd a fájó ponthoz kapott ami egyre jobban vörösödött.
-Én is szeretlek -mondtam majd Luke édes nevetését hallottam meg az anyós ülésről. Ash csak visszamorgott egy 'én is'-et majd beindította a kocsit. Az út további részében pedig azt hallgattam ahogy Luke és Ashton azon agyalnak, hogy ha lehetne utazni az időben akkor a jövőbeli emberek mit gondolnának a zenéjükről. Végül abban maradtak, hogy tuti tetszene nekik mivel az ő zenéjük király. Már alig vártam, hogy kitegyenek Tamiék háza előtt és együtt elinduljunk a fürdőbe. Közben persze írtam sms-t Lauren-nek és Hanna-nak, hogy már elindultam Tamiékhoz. Alig küldtem el az üzeneteket mikor Ashton végre megállt a ház előtti parkolóba. Luke is kiszállt velem együtt majd egy csókkal elköszönt és elengedett. Odaszaladtam tesómhoz aki már a lehúzott ablakon várta is az ő pusziját. Egy cuppanósat adtam az arcára majd siettem a kapu elé ahol a csengőt megnyomva vártam, hogy valaki ajtót nyisson. Két perc fagyoskodás után végre valaki észrevette a Gibbs családból, hogy csengettek és ajtót nyitottak. Tami anyukája Gabi nyitott ajtót majd hívott be. Nagy szerencséje van Taminak, hogy olyan anyukája van mint Gabi. Nagyon laza, így történt meg az is, hogy megengedte a lányának hogy full vörösre fesse a haját illetve egy zöld -persze mikor milyen- hajú sráccal járjon. Míg anyu azóta, hogy apu lelépett alig engedi ki a gőzt. Jót tenne neki egy kis kimozdulás. Nem is értem miért nem hívtam a fürdőbe. Na mindegy is.
-Nora! -húzta el az a betűt barátnőm majd vele együtt engem is ki a lakásból. -Ahj -sóhajtott egyet miközben már a járdán sétáltunk az élmény fürdő felé. Mivel Tamiék a belvárosba laknak, így nem esik messze tőle annyira, hogy taxizni kelljen. -Tényleg, te már beszéltél a srácokkal? -kérdezte.
-Persze, hogy beszéltem. Sőt az egyikükkel együtt is élek -válaszoltam értetlenül. Miért kérdezi ha tudja, hogy igen?
-Nem mármint az ATL-es srácokkal? -kérdezte.
-Öhm, nem -válaszoltam. -Miért? Kellett volna?
-Ja nem csak érdekelt. Tegnap este Mike és Alex beszélgettek skype-on azért kérdeztem csak. Egyébként baromi jó fej srác -csacsogta miközben már láttam az egyik csúszdát a távolból. A pirosat! Az az egyik kedvencem!
-Igen, az már tuti, hogy nagy hírük van. Főleg ha baromkodásról van szó. Meg állítólag Alex eljátszotta, hogy megkérte Jack kezét -kuncogtam visszagondolva arra ahogy a srácok bőszen mesélik a jelenetet.
-Szegény Jack -kuncogott Tami miközben egyre szaporábban kezdtük venni a lábainkat, hogy gyorsabban odaérjünk. Lau és Hanna már tuti régóta várnak ránk.
-Víí Nora! -ugrotta a nyakamba nekifutásból Han mire majdnem hátast dobtam. -Gyere ide Tamika! -mosolygott Hanna majd csoportosan megölelt végül mind a hármunkat mivel Lauren is csatlakozott.

***
-Jéj az a helyes pasi minket néz -mondta Hanna mire mindenki abba az irányba nézett amerre ő. -Ne nézzétek már ennyire -nevetett ki minket ahogy a srác kidolgozott testét néztük. Jó elismerem tényleg helyes volt, de Luke hatvanszor lekörözné ha együtt indulnának egy helyességi versenyen.
-Tuti nem idevalósi -állapította meg Lauren miközben még mindig a srácot fürkészte. Kicsit se lehetett zavarba szegény. Áh végül is csak négy zakkant csaj nézte nagy szemekkel. Az meg persze semmi. Sőt egyenesen nyugtató érzés!
-Ja, ahhoz túl helyes -mondta Hanna beharapott ajkakkal mire három oldalról érkezett rá egy morgós lökés. Ugyanis mind a hármunk barátja Sydney-i. Jó mondjuk mi inkább Hornsby de akkor is. Csak szem forgatva úsztam arrébb Lauren-el majd beültünk ketten az egyik szaunába. Jól esett a meleg párás levegő, ám nem sokáig élvezhettük kettesben ugyanis belépett a Hanna által Adonisznek nevezett srác a fülkénkbe.
-Nem zavarok ugye? -kérdezte erős angol akcentussal mire mi szinte egyszerre ráztuk meg a fejünket.
-Látod megmondtam, hogy nem... -mosolygott bőszen Lau elfelejtve azt, hogy az említett éppen mellettem ül. Észrevétlenül meglöktem a karját mielőtt befejezte volna mondatát ám, mindegy volt mivel így is rájött Mr. Adonisz, hogy róla volt szó.
-Mit? -kérdezte aranyos akcentussal.
-Hogy nem idevalósi vagy -mosolygott miközben előrébb hajolt, hogy a szemébe nézzen. -Már három éve boldog pár kapcsolatba élek! -jelentette ki csak úgy mire nevetve néztem rá. Megbolondult. Lehet van valami abba a szem párba ami miatt ezt kényszerült kimondani. Jó vicc.
Belenéztem én is a szemeibe mire teljesen elvesztem bennük. Lehetetlen szinte megállapítani milyen színűek a szemei. Szürke, kék vagy nem is! Zöld! Áh lehet inkább kék! Minden esetre gyönyörűek. És ami mögötte lakozik, még inkább ámulatba ejtő. Szinte lehetetlen szavakba önteni azt amit a szeme sugallt. Észveszejtően néz ki ez a srác.
-Én is! -jelentettem ki magam sem értem miért. -De én csak fél éve kb -tettem hozzá ugyan csak nem értem miért. Jézus! Na most már értem Lauren-t! Ez a srác veszélyt jelent ránk nézve. A végén még elcsavarja szerelmes fejünket. -És nagyon szeretem!
Hirtelen megragadtam Lauren kezét majd kihúztam a szaunából. Kezdett egyre fojtogatóbb lenni a benti eddig kellemes párás levegő. Na meg a bent lévő srác jelenléte. Na és ne is beszéljünk az illatáról. Ahogy az egyik karját átdobta a vállam mögötti kis részen, egyszerűen rabul ejtett a közelsége. Basszus. Mi történt odabent?

8 megjegyzés:

  1. Drága Lolo, ne tudd meg mennyire örültem a résznek, ami tökéletes lett minden egyes mondata szuper és nem olyan, hogy hamar megunod! Sőt, még izgi is, hogy végül is mi lesz a következő részben. Nagyon várom, siess vele!

    Barbi,xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Barbi!
      Nagyon örülök és borzasztóan hálás vagyok az miatt hogy kommentetlél. El se tudjátok képzelni nekem mennyit jelent pár sor a részek alá. Az új részt pedig már olvashatod is!
      Puszi Lolo.

      Törlés
  2. Szia!
    Nagyon vártam már az első részre, de ez túlszárnyalta minden elképzelésem. Nagyon jól fogalmazol, és maga az ötlet is tetszik. Izgatottan várom a következő fejezetet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hyy!!
      Júj ennek nagyon örülök! Hát azért szerintem még mindig van mit csiszolni, rajta főleg a helyesírásommal van nagyon sok baj. De majd csak kinövöm:) Örülöük, hogy várod és hogy tetszik!
      Puszi Lolo.

      Törlés
  3. Sziaa! Alig bírtam kivárni az augusztus 8-at..!:3 :$ Nagyon vártam már, és azt kell, hogy mondjam, megérte!!!:3
    NAGYON NAGYON JÓÓ LETT!!! (Mint a prológu)*------* imádtam<3 csak így tovább, nagyon ügyesen írsz!!:))
    Nagyon siess a kövivel, nagyon várom!!:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holaaa!!
      Júúj én is! Már vártam a reakciótokat, és nagyon örülök, hogy tetszik! Az azért túlzás hogy "nagyon nagyon jó lett" mert szerintem még átlagon aluli is volt :/ Azért nagyon szépen köszönöm! Aranyos vagy! Az új részt pedig már olvashatod is!
      Puszi Lolo.

      Törlés
  4. Szia!
    NAGYON ismétlem NAGYON jó lett ez a rész tehetséges vagy gratulálok nagyon ügyi vagy.
    Puszi:Letti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépeeeen! Nagyon aranyos vagy :)
      Puszi Lolo.

      Törlés