2014. augusztus 14., csütörtök

Wherever you are - Harmadik

Itt is lenne a harmadik rész! Remélem tetszeni fog! Nagyon szépen megszeretném köszönni a 22 feliratkozót és a 2846 megtekintést! Nagyszerű érzés tudni, hogy van akit érdekli a történetem és a firkálmányaim!
Jó olvasást a részhez! Puszi Lolo. xoxo.

Heartbreak Girl


Nem kellett nekem semmi több. Egy szó nélkül felsétáltam a szobámba és az ágyamon elterülve agyalni kezdtem. Hogy min? Minden hülyeségen. Ennyi időre nem voltak még távol, és félek. Féltem őket és magamat is. Valamiért olyan érzésem van, hogy elfogom veszíteni Luke-ot. Talán azért, mert majd több százezer lánnyal fog találkozni ott, akik sokkal szebbek és jobbak nálam, és nem félnek a szextől. Míg én még most is rettegek. Már nemcsak attól, hogy szeretkezzek Luke-al hanem attól is, hogy elfogom veszíteni. Bár lehet hülyeség, de nem tudom semmisnek venni ezt az érzést. Körülvett, és nem hagy szabadulni. Elborította az agyam és hirtelen könnyezni kezdtem ami zokogásba fulladt. Ahogy Luke-ra gondoltam miközben egy hosszú lábú szőke hullámos hajú lánnyal csókolózik az érzés csak rosszabbodott. Fejemet gyorsan egy párnába temettem ezzel tompítva sikításom és zokogásom hangját.
Hirtelen egy kezet érzek meg végigsiklani a hátamon. A sírásom rögtön alább hagyott és már csak könnyeket hullajtva fordultam hátra a kéz tulajdonosához. Anya mosolygott együttérzően mire rögtön felpattantam és szorosan magamhoz megöleltem. Az ő szemei is csillogtak, de próbált erős lenni. Ha én nem is bírom de legalább ő viseli és kemény marad. Pedig neki se lehet könnyű. Mégis csak a fia megy el több mint három hétre, kitudja hova. Míg nekem ő a bátyámat jelenti és majdnem ugyan úgy aggódom én is érte mint anya. Ám Luke is elmegy. Az akit a világon mindennél és mindenkinél jobban szeretek. A szerelmem.
Végül fél óra keserves sírás után anyu rávett, hogy zuhanyozzak le. Egyre rosszabbul éreztem magam és nem tudtam másra se gondolni csak rájuk. Arra, hogy nem fogom őket látni és elfogom őket veszíteni.
Zuhanyzás közben próbáltam minél forróbra állítani a víz hőmérsékletét mivel majd' megfagytam. Tusolás után lefehéredve szálltam ki a fülkéből és öltöztem fel a pizsamámba. Ahogy kiléptem a fürdőből anyu teljesen ledöbbent. Fehér reszkető testemet nézte ami minden bizonnyal lázam tünetei voltak. Gyorsan hozott egy hőmérőt, persze miután végigtapogatta forró fejem és reszkető karjaimat. Viszont mire visszatért én már az ágyamon elterülve aludtam. Emlékszem, hogy többször felkeltett, viszont semmi sem maradt meg, csak az, hogy hozza a gyógyszert és azt mondogatja, hogy 38,7°-re szökött a lázam.


-Édesem! -keltegetett egy kellemes hang. Lassan fogtam fel hogy ki beszél hozzám, viszont mikor rádöbbentem rögtön felugrottam az ágyból és lehúztam magamhoz. Röhögcsélve ölelgetett az ágyon elterülve, míg azt hajtogatja, hogy sietnie kell. -Egyébként nagyon édes a felsőd -mosolygott majd egy lágy csókot nyomott ajkaimra. -Többször kéne hordanod mert tök jól esik az egómnak!
-Add ide a pólód! -szóltam rá mire értetlenül nézett. -Több mint három hétig nem foglak látni! Kell a pólód! -jelentettem ki mire röhögve levette azt és odaadta. -Úú Luke illata van! -mosolyogtam rá mire ő nevetve húzott közelebb magához egy csókra.
-Gyere le, köszönj el a többiektől is -mondta mire nagy nehezen elengedtem és kézen fogva lementünk a másik három sráchoz.
-Na mi lelt benneteket? -kérdezte Cal röhögve ahogy meglátta Luke-ot póló nélkül. -Csak nem kifosztottak? -húzogatta a szemöldökét. Egyértelmű volt mindenki számára, hogy mire gondol viszont anyu és Harry jelenlétében nem akarta hangosan kimondani.
-Kijelentette, hogy kell neki a pólóm -mondta el Luke mire oldalba böktem. Nevetve görnyedt össze és húzott magához közelebb míg én kihasználtam az utolsó pillanatokat amiket vele tölthetek most.
-Ez valami hülye női szokás lehet mert tegnap tőlem is elvett pár pólót Lau -mondta röhögve mire én csak szem forgatva néztem rá. -De húgi, jó lenne ha elköszönnél tőlünk mert már mennénk.
-Nem szeretem ha siettettek! -mondtam miközben még mindig magas barátomat ölelgettem. Végül nagy nehezen elengedtem és elköszöntem mindenkitől. Utoljára Ash-t hagytam akit nagyon erősen megölelgettem és végül leloptam fejére kötött bandana-ját és felkötöttem még kócos hajamba. Röhögve nézte ahogy felkötözöm már gyakorlott mozdulatokkal majd egy puszit nyomva homlokomra beszállt a többi fiú mellé akiktől már hosszú és szomorú búcsút vettem.


Luke szemszög:

Nehéz otthon hagyni őket, de tudom, hogy ha hazaérünk ugyan úgy fognak várni ránk mint ahogy elengedtük őket. Az egész út alatt Nora járt a fejemben. Hiányozni fog az már biztos. Pláne, hogy most a szokottnál sokkal több időt leszünk távol tőlük. Nehéz volt tőle elbúcsúzni, főleg úgy, hogy alkalmam sem volt vele az utazásról beszélni. Viszont Ash anyukájától tudom, hogy eléggé nehezen fogadta, hogy újra repülőre kell ülnünk.
-Már nagyon kajás vagyok. Azzal a kis mogyoróval meg szendviccsel amit a gépen adtak nem lehet jóllakni -mondta Calum mire csak nevetne néztem rá. Folyton eszik. Jó mondjuk én mellette meg se szólaljak. Mindig éhes vagyok.
Lassan megérkeztünk egy Barcelona-i házhoz ahol több mint három hétig "lakni" fogunk. Cal na meg Mike is megrohamozta a konyhát mi addig Ash-el körbenéztünk a lakásba. Miután körbejártam az egész házat kimentem a konyhába és felültem az egyik pultra.
-Extra szűz -olvasta fel Mike az olíva olajas üveg címkéjét majd nézte ahogy Calum mindenféle fűszert rakosgat a serpenyőbe.
-Ja pont mint Nora -kuncogott Cal mire Mike féktelen nevetésbe kezdett. Ja szerintem is baromi vicces. Csak nem értem honnan tudják, hogy Nora még szűz? Meg egyébként is ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy Nora talán nem szeret annyira, hogy ezt a fontos lépést velem tegye meg. Eléggé szar érzés, mert olyankor úgy érzem, hogy csak én akarom igazán ezt az egész kapcsolatot.
Visszarázódva a gondolataimból csak értetlenül néztem a srácokra miközben Ash is betért a konyhába. Szinte azon nyomban beavatták a kis viccükbe amit én szótlanul hallgattam. Ashton csak felnevetett majd bement az egyik szobába és bedobta a táskáját. Kettő két ágyas szoba van a lakásban amikből nagyon szép kilátás nyílik a Barcelona-i tengerpartra. Igazából az egész ház nagyon király. Biztos jól el leszünk. Nem mellesleg a többiek (ATL) pedig a szomszédba kaptak szállást szóval itt egy másik ok amiért tuti nem fogunk unatkozni.
Megunva Cal és Mike hülyeségeit megfogtam a bőröndömet és bevittem Ash után a szobába. Általában Ash-el vagyok egy szobában amikor csak két hálónk van. Persze értelem szerűen nem egy ágyban alszunk. Az azért eléggé fura lenne.
Miután kipakoltam pár fontosabb cuccom elővettem a telefonomat a zsebemből majd felhívtam anyut és persze Nora-t is. Mind a ketten a lelkemre kötötték még otthon, hogy hívjam fel őket miután megérkeztünk. Anyuval gyorsabban lezavartam a beszélgetést ám Nora-val sokkal tovább tartott. Nem mintha bánnám mivel imádom hallgatni a hangját. És bár igaz, hogy most náluk már éjszaka van, de így is képes velem órákon át beszélgetni. Megnyugszik a hangomtól és én is az övétől. Ez így volt még az előtt is mielőtt összejöttünk. Mindig megkeresett ha valami baja volt majd egyszer csak kicsúszott a száján ez. Nagyon meglepődtem mivel akkor még nem is fordult meg a fejemben, hogy mi lenne ha összejönnénk. De most már tudom, hogy megőrülnék nélküle.

Már este volt itt is. Nora pedig elaludt telefonnal a fülén. Igazából egyáltalán nem örülök annak, hogy ilyen sokáig fent van miattam, de nagyon makacs. Sokszor hallottam a hangján, hogy már nem kellene sok és elaludna. Bár elmondása szerint mikor turnén vagyunk neki mindegy mikor hívom csak had hallgassa a hangom.
Lassan elterültem a kanapén ahol eddig ültem majd bekapcsoltam a tv-t. Miközben a csatornák között matattam megjelent mellettem Mike és Cal is.
-Nézzétek mit találtam! -ugrott be a tv elé Ash nagy hanggal a kezében egy sor óvszerrel. -Ki készült ennyire? Mert ez biztos nem Luke-é -nevetett miközben Cal és Mikey már a hasukat fogva röhögtek. Hát kösz. Mellesleg a tv-t se látom Ashton-tól.
-Luke -visította a nevem Calum mikor már végre csillapodni látszott a hangulat. Csak fáradtan ránéztem de ő már sírt a röhögéstől.
-Igazad van hagyjuk csak itt Luke. Úgy is csak itt tudod magad kiélni -röhögött Mikey miközben felnéztem a tv-re. Hah jó vicc mivel éppen egy pornó ment.
-Mennyetek a faszomba -mondtam nevetve majd bementem a szobába ahol a cuccaimat raktam. Előhalásztam egy tiszta alsót és bementem a fürdőbe. Lassan levetkőztem majd a tükörbe felnézve végignéztem fáradt, megviselt fejemen. Beletúrtam a hajamba miközben eszembe jutott, hogy Nora ezt mennyire szereti. Folyton beharapja az alsó ajkát ami mindig arra késztet, hogy megcsókoljam.
Rossz belegondolni is, hogy most több ezer kilométerre van és nem érinthetem meg. Bár igaz úgy se engedné, hogy messzire mennyek. A lényeg, hogy velem legyen.
Ráérősen beléptem a zuhany kabinba és megeresztettem a vizet. Úgy érzem baromi hosszú lesz ez a három hét.


Nora szemszöge:

Imádom a pandákat. Ha nincs velem Luke mindig a tőle kapott plüssömmel alszom. Gyerekesnek hangzik viszont ez így van. Míg Hemmo a pingvinekért van oda én a kis panda macikért. Egy csomó holmim van amin ők vannak. És nem kell mondanom, hogy imádom őket!
Épp hogy leraktam a telefont, kopogtak. Pont Ash-el beszéltem. Minden nap beszélek vele. Már nagyon hiányzik. Nem mellesleg folyton róluk csacsogok. Mindegy hogy kinek csak mondjam valakinek. Olyankor olyan érzés önt el mintha itt lennének velem. Pedig jól tudom, hogy több ezer kilométerre vannak tőlem.
Gyorsan leszaladtam az ajtóhoz, hogy kinyissam, majd beengedtem Tamit. Ma is együtt megyünk az iskolába mint minden nap. Ám a mai napon különösen jobb kedvem van mint az elmúlt három hétben. Ugyanis Ashton mondta, hogy ma érnek haza késő délután. Tamara is az átlagnál sokkal jobb kedvel jött be a házba és mesélte mit mondott neki Mike.
-...aztán elordította magát, hogy 'Mikor mehetek már ki a mosdóba?' ja és nem is beszélve róla, hogy közben kint álltak a színpadon -mondta nevetve. -De jó már alig várom, hogy itthon legyenek -mosolygott majd nézte ahogy bekapom az utolsó kanál müzlim. Gyorsan felkaptam a fogason lógó farmer kabátom és sálamat majd az egyik kedvenc vörös bakancsomat. Azért még hideg van és nem árt ha jól fel vagyok öltözve.
-Na jó, azt eddig is tudtuk, hogy Mikey néha egy állat, de Jack Barakat-al együtt. Fenomenálisak, szerintem elmehetnének stand up-olni -nevettem miközben lassan elindultunk a suliba. Szerencsénkre elmaradt az első két óránk mivel az egyik tanárunk lebetegedett és pont dupla óránk lett volna vele reggel. Ezért még elmentünk gyorsan a Costa coffee-ba és kértünk egy-egy karamellás forró csokit. Mindig nagyon finoman és olcsón megcsinálják. Bár az is igaz, hogy az elmúlt hónapokban Ashton-ék miatt már inkább a Starbucks-ba jártunk. Él-hal a bátyám az ottani banános turmixért.

-Figyelj Nora! -szólított le az utolsó óra után Ben az egyik osztálytársam. Az összes csaj odavan érte a suliból (persze kivéve engem és Tamit), nem is értem miért szólított le. Normál esetben tuti nem álltam volna meg, de a kíváncsiságom vezérelte lépteimet így bevártam. -Nem lenne kedved meginni valamit, vagy beülni egy palacsintára valahova? -kérdezte.
Benről azt kell tudni, hogy nagyon híresek a csajozós szövegei. Ha egy kicsit is bejössz neki elhív "palacsintázni". Persze semmi köze a palacsintához annak amit tesznek. Igazából ő az a tipikus szörfös srác. Kidolgozott test, sőkésbarna haj, mély hang és persze jó stílus. Mindig bandás felsők vannak rajta. Ezt bírtam benne még 9.-be. Volt közös témánk, aztán elvitte az eszét a sok wax.
Csak nevettem egyet miközben a fejemet megráztam majd szépen kisétáltam a suliból. Tamara még bent maradt, igazából fogalmam sincs miért de azt mondta, hogy fontos így ma nem sétál velem. Előkaptam a telefonom majd a fülesemet és zenét hallgatva sétáltam haza miközben érkezett egy sms-em Ash-től.

"Fél hatkor szállunk le a városin! Ash."

***

Gyorsan szálltam ki a kocsiból nem is törődve azzal, hogy anyut egyedül hagyom a parkolóba. Luke írt, hogy már megérkeztek, ezért sietek annyira a hallba. Már akarom látni, ölelni, csókolni. De úgy érzem, hogy sosem akarom elengedni.
Nem beszélve a többiekről. Ashton is nagyon hiányzott. Talán a kelleténél is jobban. Michael és Calum pedig csak hab a torta tetejére. Jézusom, alig tudom felfogni hogy újra látni fogom őket. Nagyon hiányoztak!
Fokozatosan lassítottam lépteimen majd megálltam a szokott helyen. Viszont ők még sehol sem voltak. Kipirult arccal és enyhén kócos hajjal néztem körbe miközben kockás ingem derekamra kötöttem. De sehol sem láttam őket.
Pár pillanatig még egyedül álltam ott majd megláttam egy piros kockás ingbe öltözött szőke srácot felém közeledni. Alig hittem a szememnek mikor Luke-ot fedeztem fel benne. Mint mindig most is ott éktelenkedett a fekete karika az ajkán és a haja is tökéletesen állt. Nem beszélve a mosolyáról. Hiányzott. Borzasztóan! Már éreztem ahogy csípik a szememet a sós cseppek ezzel elrontva a sminkemet amit direkt azért kentem fel, hogy Luke szépnek találjon. Sosem érdekel ha az iskolába nem vagyok kisminkelve. Mindig azt mondtam, hogy én csak azt akarom, hogy Luke-nak tetszek. Mások nem érdekeltek. Csak Ő!
Lassan közeledtem felé miközben ő egyre gyorsabban szedte a lábait. A szám előtt tartottam a kezem a hírtelen jött sokktól. Jó volt újra látni őt. Az utolsó lépéseket már szaladva tettem meg felé majd könnyes szemekkel öleltem át nyakát, úgy szorítottam magamhoz. Lassan beletúrtam szöszi hajába miközben mélyen beszívtam finom illatát. Alig tudtam megállni, hogy ne zokogjak fel, ám sikerült lenyugodnom és megúsztam pár könnycseppel.
-Hiányoztál -suttogtam a fülébe mire elengedett és gyengéd csókot lehelt ajkamra. Az ilyen kis érintések árulják el a legjobban, hogy mennyire szeretünk valakit. És én borzasztóan szeretem őt.

7 megjegyzés:

  1. Kedves Loretta!
    Csak annyit szeretnék, hogy fantasztikusan irsz (imádom az összes blogod), nagyon várom a következő rész. Csak igy tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hyy!
      Nagyon szépen köszönöm bár nem mondanám fantasztikusnak. Én csak szeretem csinálni azt amit és nagyon örülök, hogy sokatoknak tetszik ez! Jézus, te az összeset olvasod? Mert szerintem az egyik rosszabb mint a másik. Azért nagyon szépen köszönöm!
      Puszi Lolo.

      Törlés
  2. Omg *-* Imádtam <3 Siess a köviviel :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziia!!
      Köszii aranyos vagy! Háromnaponta jönnek a részek! Most már kint is van! :*
      Puszi Lolo.

      Törlés
  3. Kedves Drága Loretta!:)
    A rész ismét nagyon jó lett!!*--*
    Nagyon nagyon ügyesen írsz, csak csodálni tudlak!!:3
    Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebbol késobb, de szerintem nagyon jó blog lesz, hisz nagyon jól írsz!!:)):$
    Mikor lesz új rész?:33
    Puszi, Panka!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Drága Pretty_girl! <3
      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszik! Csodálni? Jézus el sem tudod hinni milyen jól esik az amit írsz! Köszönöm! Én is remélem, hogy majd később mondhatom én is rá hogy egy jó blog mivel még korai szerintem ezt mondani rá.
      Három naponta jönnek részek szóval már kint is van! ^^
      Puszi! Lolo. :*

      Törlés
  4. Júúúj de kis cuki!
    Te ha nem írnál nem tudom mi történne velem!
    Olyan aranyosak a történeteid nagyon szeretem öket!:-):-)
    Puszi:Letti

    VálaszTörlés