2014. augusztus 11., hétfő

Wherever you are - Második

Itt is lenne az új rész! Bocsi ha több helyesírási hiba is lenne a részbe, csak nagyon siettem és nem tudtam átellenőrizni.
Jó olvasást! Puszi Lolo. xoxo.

Out of My Limit

Reggel édes szuszogásra ébredtem. A tegnapi fürdőzés után totál frusztráltan értem haza amit Ash és persze Luke se hagyott szó nélkül. Végül csak leintettem őket, azzal a szöveggel, hogy 'nincs semmi bajom hagyjál' és nekiálltam tanulni. Persze ezzel csak azt értem el, hogy haragudjanak rám. Ashton békén is hagyott, ám Luke hajthatatlan volt. Addig piszkált míg végül elmeséltem neki a story-t, hogy mi történt a fürdőbe ami miatt egy kicsit megilletődött. Nem kezdtem el magyarázkodni, mivel tudtam hogy szükségtelen és azzal csak azt hitetném el vele, hogy több is volt csak nem akarom elmondani. Tudtam, hogy nem az a könnyen sértődős típus és nem érdeklik az ilyen témák. Viszont az arcára volt írva, hogy rosszul esett neki. Hihetetlenül megsajnáltam és elmeséltem neki a fürdőzés azon részét mikor Lauren-el random kijelentettük, hogy van barátunk és nagyon szeretjük őket. Erre csak elnevette magát és szorosan megölelt. Hirtelen megkönnyebbültem, hogy nem neheztel rám ez miatt és mélyen beszívtam édes illatát amit annyira imádok.
Gondolataimból az ébresztőm éles hangja repített vissza a valóságba majd egy édes morgós hang mellettem.
-Nora! Kapcsold ki! -nyöszörgött miközben a fejét nyakamhoz nyomta. -Hümm de jó itt -suttogta rekedt hangon ám így is meghallottam. Elemeltem kócos fejét a mellkasomtól majd kikapcsoltam az ébresztőm. Ma megint suli. Jupii! Nehogy bevedd! Utálom a sulit mióta az összes lány az iskolából velem és Tamival akar barátkozni. Igen, a srácok miatt. Mióta nagyobb híre lett a 5 Seconds of Summer-nek azóta mindenki a nyakunkban lóg. Pedig aztán mi tényleg nem csinálunk semmit. Volt egy olyan időszak, mikor a ház előtt vártak páran azzal a szándékkal, hogy 'együtt menjünk suliba'. Hehe, jó vicc. Csak azt akarták elérni, hogy Ash vigye őket suliba majd azzal dicsekedjenek egy életen át. Nem beszélve a 'random átjövök hülyülni' kifogásokat akkor mikor a srácok éppen nálunk tanyáztak. Ezeket szerencsémre eddig csak három lány merte megcsinálni. Nem értem ők miért nem tudnak olyan, nem is tudom...normálisak lenni? A többi lány nem csinál ilyet a suliba. Ők csak aranyosan megjegyzik, hogy 'Sok sikert a srácoknak, mert nagyon jók!' és elmennek. Számomra ez ért érthetetlen.
Gyorsan előkaptam néhány ruhadarabot és bementem a fürdőbe. Miután felöltöztem feltettem egy kis sminket majd kiengedtem a hajam és megfésülködtem. Persze közben nem maradhatott el a szokásos reggeli koncertem. Nem tudom miért, de imádok dúdolni készülődés közben. Ezt általában csak akkor szokásom, csinálni ha jó kedvem van. Most pedig valami folytán az volt.
Visszamenve a szobámba rápillantottam az órámra ami tudatta velem, hogy máris késésben vagyok. Nem hiszem el, hogy ennyit készültem! Pedig sose szoktam negyed órán át készülődni a fürdőben! Gyorsan felkaptam a táskámat amibe már tegnap este bepakoltam és leszaladtam a lépcsőn egyenesen a konyhába.
-Hogy is gondoltam volna, hogy egy nap Nora Irwin időbe elkészül -mosolygott rám Luke az asztalnál ülve miközben Ashton-al együtt reggeliztek. Csak legyintettem egyet és hagytam, hogy azt firtassák mennyire szétszort vagyok. Máskor biztos visszaszóltam volna valamit, viszont most késésben vagyok!
-Nyugi eldoblak a suliba -motyogta teli szájjal a tesóm mire csak adtam egy puszit az arcára és már mentem is az előszobába. Gyorsan felvettem a kabátom majd az egyik kedvenc bakancsom. El sem hiszem, hogy minden hétfőn ezt kell lejátszanom. Szinte mindig elkések. Jó a hétfő nem az én napom...
Miután végeztem Luke lépett oda hozzám már teljes öltözékben. Gondolom próbára mennek majd, vagy csak Cal-hoz, hogy piszkálják. Mostanába szokásukká vált Calum-ot piszkálni azzal, hogy mennyire lusta. Pedig szerintem a leghiperaktívabb tag a bandából. Aztán miután végeznek a piszkálódásokkal leülnek punnyadni. Luke ilyenkor általában engem bombáz üzenetekkel a suliba, nem beszélve Mike-ról aki órák alatt telefonál Tami-nak aki lazán fel is veszi. Nem egyszer volt olyan, hogy végighallgatta az óráinkat. Ez a Viber előnye!
Épp, hogy bekötöttem a cipőmet és felálltam, de Luke már neki is esett ajkaimnak. Igazából egyáltalán nem bánom mivel imádom az ízét.
-Látod! Ez miatt késel el minden Hétfőn az iskolából mert nyalakodtok az ajtóban -szúrta oda tesóm mire én csak a nyelvemet nyújtottam ki rá. Szerencsénkre ma nem szórakozott velünk Ashton és elsőre sikerült bekötnie a cipőjét majd már sietettünk is ki az autóhoz.
Azon imádkoztam, hogy odaérjek a suliba időbe és ne késsem le az órámat amit Ash szerintem megérzett mivel a szokottnál sokkal gyorsabban ment. Mikor Ashton végre megállt az iskola előtti parkolóba Luke megint csak kiszállt velem együtt majd egy csókkal elköszönt és elengedett. Mosolyogva pillantottam vissza, de rá kellett jönnöm, hogy lehet jobb lett volna nem hátranézni. Ugyanis Luke már a földön feküdt (?) az autó mellett miközben Ash szívószállal az orrában (?) (nem tudom honnan szerzett) azon röhögött, hogy Luke szájába egy pingvines plüss (???) van. Nem kell mondanom, hogy engem is elkapott a röhögő görcs. Egészen addig nem tudtam abbahagyni míg egy tanár le nem ordította a fejem és küldött ki a teremből. Jó persze nem vagyok őrült és nem nevettem megállás nélkül, de valahogy mindig visszakúszott a szemem elé a látványuk. Nem normálisak. Méghozzá az egyik a testvérem, a másik pedig a barátom...ezek után ne lepődjenek meg ha én se vagyok normális.

***

Suli után a srácok vártak minket a parkolóba. Ott volt mind a négy fiú akik persze jó tini módjára üvöltötték a zenét a kocsiból. Mikey néha táncolt is mellé, viszont Cal végig ritmusra rázta a fejét.
-Gondolhattam volna, hogy nem tudtok minket normálisan várni -nevettem miközben megöleltem mindenkit végül Luke szájára adtam egy lágy puszit.
-Mi a terv mára? -kérdezte Tami miközben Michael kezét szorongatta. Hát nem édesek?
-Próba, próba ja meg még egy próba és a változatosság kedvéért tartunk egy próbát is -mondta Cal amit nem bírtam ki kuncogás nélkül.
-Jó akkor Nora, mi megyünk vásárolni -jelentette ki barátnőm mire kérdőn néztem rá. -Tegnap mondtad, hogy beakarod fejezni az egyik képedet és elfogyott a sárga festéked, csak nincs időd venni -emlékeztetett majd végül beleegyeztem a vásárlós programba.
-Jó de akkor hívjuk el Laurent és Hannát is -mondtam és lelkesen egyetértett velem.
-Júúj szupi lesz! -ugrott a nyakamba majd mikor elengedett visszafordult Mikey felé akinek nyomott egy csókot a szájára. -De menjünk már mert dög fáradt vagyok! -mondta és nem is kellett kétszer mondani, mind beülünk Michael anyukájának hatalmas terep járójába és elindultunk hozzájuk. Mármint színes hajú barátunk házához. Útközben felhívtam Laurent és Hannát akik nagyon örültek az ötletnek és már el is indultak a plázához.
Miután megérkeztünk bementünk a lakásba a srácokkal együtt akik persze már rögtön mentek is próbálni. Luke mielőtt még lelépett volna édes csókot lehelt ajkaimra majd magához húzva megölelgetett. Jólesett ölelése és legszívesebben el se engedtem volna, de tudtam, hogy muszáj gyakorolniuk. Így egy hosszú búcsú után elengedtem és hagytam a fiúk után menni.
Mielőtt még mi is leléptünk volna bementünk a konyhába köszönni Karen-nek (Mikey anyukájának) és mentünk is a plázához ahol minden bizonnyal már régóta várnak ránk a csajok.


Húsz perc múlva már iskolatáskák nélkül léptünk be a pláza fotocellás ajtaján. Miután már megjártuk az egyik hobbi boltot és papír boltot nekiláttunk az igazi vásárlásnak. Sose szerettem órákon át vásárolni, céltudatosan mentem be egy boltba, ha pedig nem kellett onnan semmi be se néztem. Ez nálam szinte mindig is így volt. Viszont van mikor kivételt teszek. Ez így volt a mai nappal is.
Négyen vettük be a pláza több boltját is, ahova mentünk ott mindig jó hangulatot csináltunk. Mindig ökörködött valaki. Ezért szeretem én ezeket a lányokat, folyton csinálnak valamit. Főleg Hanna és Tamara. Na őket vétek lenne egy helyre bezárni mert ők abból is viccet csinálnának. Kész őrültek együtt! De én így imádom őket.
Épp egy fehérnemű boltban jártunk mikor felröppent a számomra rettegettet téma.
-Na jó! Már tök rég beszéltünk ilyenekről együtt...sőt lehet, hogy Nora-val még nem is -nevetgélt Lauren. -Hányszor csináljátok egy héten? -kérdezte Tamira nézve.
-De hülye vagy -kuncogott miközben válogatni kezdett egy szép szett között a méretét keresve. -Úgy öt-négy-szer -mondta vörösödő arccal mire mi elkerekedett szemekkel néztünk rá. -Jó ez csak a múlthét, egyébként úgy átlagban háromszor vagy kétszer egy héten. Azért még suli van!
-Nálad aztán bejött az élet! -nevetgélt Hanna miközben két alsót tartott a kezében.
-Hah, megszólalt! -mosolygott sunyin Lau. -Hogy is hívják a srácot? -kérdezte mire Hanna egyre jobban pirult.
-Thomas -ejtette ki lágyan a fiú nevét.
-Hééj! Mi hogy hogy nem hallottunk még róla? -vontam kérdőre mire csak megrázta a fejét.
-Tegnap voltunk randizni és nem is feküdtünk le! -mondta mire Lau megforgatta a szemeit. -Semmi olyasmi nem történt igazából, csak elhívott egy második randira.
-Még csak meg sem csókolt? -kérdezte Tami.
-Nem. Attól még, hogy randizunk nem kell lenyelnie a fejem. Nem olyan mint Ti vagy Luke és Nora -mondta ránk mutatva.
-Na jó! Kikérem magamnak! -mondtam tettetett durcás fejjel miközben  karba tettem a kezem. -Mi nem nyeljük le egymás fejét!
-Ááh nem csak Luke egy csókjával leharapja a fejed a nyakadról -nevetgéltek. -Hozzátok képest Tamiék semmik. Jó mondjuk ők este élik ki magukat -kuncogott Lauren.
-Kabbe! Pont olyan vagy mint Ash! -mondtam mosolyogva miközben a falra függesztett fehérneműket vizslattam a tekintetemmel. Végül találtam és szép visszafogott baba rózsaszín, masnival és pár gyönggyel díszített darabot. Amint megtaláltam a méretemben, le is vettem és mutattam a lányok felé.
-Miért nem választasz valami dögösebbet? -kérdezte Han. -Had örüljön egy este Lucas -mosolygott pajzán módra mire én csak lágyan karon vágtam. -Tényleg Lau! Te meg Ash?
-Ash mondjuk nem annyira aktív mint Tami meg Mikey -jegyezte meg Lau kuncogva. -Jó ha egy héten háromszor csináljuk, de van hogy csak kétszer -mondta mire az én szemeim előtt átsuhant egy kép. FÚJ!
-Jó de ti már három éve vagytok együtt -jegyezte meg Han.
-Az egy dolog, meg most igazából nagyon elfoglalt, ha otthon is van folyton a dalokon jár az agya. De én megértem.
-Ahj! Ugye nem csináljátok mikor én otthon vagyok? -kérdeztem mire elnevette magát. -Oké, azt hiszem többet nem alszok Ash ágyába -mondtam mire mindenkiből kitört a röhögés.
-Ha itt végeztünk mennyünk át a H&M-be! -mondta Tami. -Ott mindig találok valami jó cuccot.
-Jó de előbb nézünk Nora-nak egy sexy fehérneműt -mosolygott Lau majd leemelt egy halvány rózsaszínt és egy fekete szettet is amikhez tartozott egy-egy ugyanolyan színű tangabugyi is. -Meg is van! -mosolygott majd végül azzal együtt mentünk a kasszához fizetni ahol egy végtelen aranyos lány ült velünk szemben. Kifizetve a ruhadarabokat átsétáltunk a szemben lévő H&M-be ahova Tami mindenképp menni akart. Végül ott én is találtam néhány nagyon jó darabot.
-Úú tényleg erre mindig is kíváncsi voltam -nevetett Hanna. -Mikor feküdtetek le először Luke-al? -kérdezte minden kertelés nélkül mire nekem egyre nehezebbé vált a légzésem. Na jó. Nem fogok hazudni a legjobb barátnőimnek. De ha mégis hazudok, akkor meg, hogy fogok azok után a szemükbe nézni? Az meg a másik, hogy Lau tuti elmondaná Ash-nek. Még ha hazugság is.
-Hát...Őő -gondolkoztam. -Izé én még...hát én még...az a helyzet, hogy még szűz vagyok -nyögtem ki.
-De aranyos! -jegyezte meg Han. -És akkor Hemmo lesz az első? -kérdezte.
-Szeretem meg minden, és bízok benne de...
-Félsz -fejezte be helyettem a mondatot Lauren. -Tudom mert velem is ez volt. Ash volt az első és emlékszem, hogy sok ideig nem szeretkeztünk. Várattam mert féltem -vallotta be majd meglátott egy szép felsőt és keresni kezdett egyet a méretében. Én is így tettem egy hasonló darabbal miközben a téma tovább szállt. Majd a végén egy baromi jó szegecses tüdő nacival és egy viszonylag elegáns fekete csipke ruhával gyarapodott a szekrényem amit miután kifizettem vittem is haza. A lányoktól elbúcsúzva Lauval együtt mentünk haza mivel mint ahogy kiderült ma ott alszik nálunk. Vagyis Ashtonnal. Szóval...ahj!
-Kérhetek valamit? -néztem rá barátnőmre már az ajtóban mire ő kérdőn nézett rám. -Halkan csináljátok majd mert tudod nekem még holnap iskolá... -erre hangosan elnevette magát így be se fejeztem a mondatot majd egyenesen a konyhába kanyarodtunk be.
-Szia Ash! -köszönt Lau bátyámnak egy csókkal aki lehajtott fejjel ült a pulton és csak addig emelte fel azt míg barátnője köszöntötte. Idegesen és szomorúan nézett maga elé míg a keze között egy zöld almát szorongatott. Nem is tudtam, hogy anyu vett almát!
-Mi a baj? -kérdeztem és próbáltam Laurennel együtt kifaggatni Ash-t.
-Holnap újra repülünk -mondta el nagy nehezen mire nekem rögtön összeszorult a szívem és csak azon kattogott az agyam, hogy megint nem látom majd őket. -De most nem csak egy hétre megyünk.
-Pontosabban mennyi időre? -kérdeztem félve a választól.
-Több mint három hét...

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    ÀÀÀ! Nagyon jó lett. A pingvines-sívószálas rész pedig megjelent lelki szemeim előtt, és majdnem megfulladtam a röhögéstől. Az utolsó dolog viszont.. Jaj,majd meglátjuk mi lesz. Nagyon várom a kövit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hyy!!
      Júúj nagyon szépen köszönöm a kommentet!!! Hehe próbáltam valami vicceset belecsempészni a történetbe és akkor ezek szerint sikerünlt(?)!
      Az utolsó mondat sok mindenen fog változtatni! :D
      Puszi Lolo. <3

      Törlés
    2. Húú !!
      Ez is mit az eddigiek nagyon jó lett.
      Mostmár le se tagadhatom hogy tehetséges vagy!:-)
      Puszi:Letti

      Törlés