2014. augusztus 21., csütörtök

Wherever you are - Ötödik

Itt ia az ötödik rész! Remélem tetszeni fog és hagytok magatok után valamilyen jelet! Köszönöm az előző részhez érkezett +3 kommentet és az utolsó bejegyzésem óta érkező több mint +660 megtekintést amivel elértük az oldal belépett a 4000-es látogatottságba!
Jó olvasást! Puszi Lolo. xoxo.

Final Warning

Szörnyűt álmodtam. Szerencsém, hogy Ash azelőtt felébresztett mielőtt "elkapnának" az álmomban. Örök hálám üldözi ez miatt! Na jó nem egészen, de valami olyasmi.
-Mi a baj? -kérdeztem rekedt hangon miközben Luke pólóját szorongattam. Ja elfelejtettem említeni, hogy tegnap a zsepivel együtt ezt is magammal hurcoltam. Ash ezért is nevetett ki akkor annyira. Hát igen, ez az a bizonyos Irwin féle testvéri szeretet. Szinte körbelengi egész Sydney-t!
-Ja csak gondolom nem akarsz elkésni az iskolából -mondta miközben hozzám dobott egy bandana-t amit elkapva már rohantam is ki a szobából. Bedobálva, táskámba a könyveimet és füzeteimet beszaladtam a fürdőmbe és gyorsan kifésültem a hajam majd felkötöttem egy laza copfba. A sminkemmel ma a szokottnál többet foglalkoztam. Duzzadt, piros kisírt szemeimet próbáltam eltüntetni na meg az alatta lévő nagy fekete karikákat korrektorral és egy kis alapozóval. Már is furcsa volt, hogy ennyi mindent kentem az arcomra. Nem szokásom a sok smink használata, viszont ma muszáj volt, mást nem meg egy zombinak néztem volna ki.
Magamra kaptam egy szerelést majd megoldottam, hogy jól mutasson a hajamban Ashton bandanaja. Lesiettem a táskámmal a vállamon a lépcsőn majd felhúztam az egyik kedvenc magassarkú bakancsom és már siettem is a suliba. Persze előtte hangosan elköszöntem a még alvó illetve fél álomban lévő családomtól. Hehe milyen aranyos vagyok, nem? Na még Ashton mai meglepi szülinapi buliján milyen aranyos leszek!

-Nora! -szólt utánam megint csak Ben. -Még mindig áll az ajánlatom -mosolyog az összes fogát megmutatva.
-Bocsi de még mindig nem -mondtam miközben megfordultam majd elindultam a szekrényemhez.
-Figyelj, nem tudom miért vagy ilyen ellenséges, pedig még kilencedikben tök jól kijöttünk...
-Hallottam rólad meg a "palacsintázásaidról" és egyébként is van barátom. -Azt hiszem- tettem hozzá magamban hátra se nézve a srácra. Tudtam, hogy jön utánam viszont nem érdekeltek a próbálkozásai. Majd egy erős rántást éreztem meg a karomon Ben felé perdítve.
-Honnan veszed, hogy randira akartalak volna hívni? Ez csak egy baráti találkozó lett volna. De ahogy gondolod -mosolygott majd elengedte a kezemet.
-Bocsánat de mennem kell -mondtam ki elkerülve a válaszadást és az ezzel járó sértődést majd megint csak megfordultam és a szekrényemhez siettem.
Ismerem Ben-t és tudom róla, ha akar valamit akkor azt megszerzi. Csak idő kérdése nála. Mindig is egy elkényesztetett fiú volt. A szülei kimagaslóan gazdagok, mellette pedig helyes és jó zenei ízlése is van. Akármit akart megkapott. Gondolok itt az aktuális legmenőbb telefonra, ruhákra, autóra. Tényleg csak idő kérdése és még azt is elintézi -ha nagyon akarja-, hogy elmennyek vele valahova. Még akaratom ellenére is.
Lassan összepakoltam néhány könyvemet majd bedobáltam a táskámba és Tamival együtt kisétáltam a suliból. Meglepetésemre azonban valaki várt az iskola parkolóba. Luke állt az autónak dőlve miközben néhány lány kért tőle képet. Mosolyogva elköszöntem Tamarától akinek ugyan csak fülig ért a szája mikor meglátta Luke-ot. Meséltem neki, hogy összevesztünk ami még neki is rosszul esett. Nagyon a szívén viseli a kapcsolatunkat.
-Hello! -mosolygott rám az akit a világon a legjobban szeretek. Csak halkan visszaköszöntem mire, nem foglalkozva a mellette álló lányokkal odajött hozzám és átölelt. Mosolyogva bújtam bele az ölelésébe és szívtam be édes, férfias illatát. Hiányzott. Pedig tegnap is találkoztunk, csak éppen veszekedéssel váltunk el. Talán a tudata hiányzott, hogy velem van. -Mennyünk haza -mosolygott majd beszálltunk együtt a kocsiba ahol meglepetésemre Ash ült a volán mögött. Nem is vettem észte, hogy itt van.
-Szia AASHTON! -köszöntöttem beleordítva a fülébe.
-Azt hiszem ez maradandó -mondta.
-Halláskárosodás?
-Elmezavar -mondta mire Luke is felnevetett. Hát kösz.
-Kapd be! -mondtam miközben lecsúsztam az ülésen és az ablakon bámúltam ki.
Lassan és biztonságban hazaértünk, persze nem maradhatott ki egy Starbucks-os kiruccanás sem. Komolyan szerintem ha Ash tehetné beköltözne a kávézóba és csak is a banános turmixon élne élete végéig. Höh, még ki is nézném belőle. Lehet jobban jártam volna, ha egy turmixot veszek a szülinapjára nem pedig egy Paramore-os felsőt, ja és még csináltattam neki egy bögrét is. Egy régi rajzom virít rajta amit még régen csináltam róla. Pontosabban két éve. Igazából karikatúra, de mindig elnevette magát a kép láttán. Ezért gondoltam, hogy ezt rakatom rá a bögrére. Azért remélem tetszik majd neki!
-Nora beszélhetünk? -kérdezte Luke visszarázva a gondolataimból. Gyorsan felmentem utána a szobámba majd elterültem az ágyamon miközben a táskámat bedobtam az egyik sarokba. Huh még jó, hogy péntek van, így nem muszáj ma tanulnom. Ráér majd holnap is.
-Haragszol a tegnapi miatt? -kérdeztem lassan miközben nagy nehezen felkeltem az ágyból és leültem Luke mellé. Az arca megrándult így tudtam, ha azt mondja hogy nem bántja a dolog akkor hazudik. A szemét kezdtem fürkészni amiben a szeretet és a megbántottság keveredett egyszerre.
-Nem mondom, hogy nem bánt, mert igenis, de nem tudnék rád haragudni ez miatt -mondta miközben átölelt és nyomott egy puszit a homlokomra. -Néha olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mintha nem szeretnél annyira vagy nem tartod annyira komolynak ezt a kapcsolatot, hogy ezt megtedd velem.
-Ezt ugye nem gondolod komolyan? -kérdeztem. -Te tudod az egyik legjobban, hogy hogy szeretlek, és még én mondtam a kapcsolatunk elején, hogy ha nem gondoljuk komolyan akkor ne is kezdjünk bele ebbe az egészbe -mondtam megsértetten miközben leszedtem magamról ölelő kezeit. -Luke én nagyon szeretlek, de meg kell értsd, hogy ez nekem nagy dolog. Még sosem volt baráto...
-Igen, tudom és bocsánat, de meg kell engem is értened, hogy már alig tudok magamon állítani. Mert csak azt érzem, hogy mennyire szeretlek és érzem, hogy te is...és egyszerűen nem értem, hogy hogy nem történt még meg. Ha nem bízol meg bennem, vagy ilyesmi miatt tartasz még tőle akkor...
-Luke! -szóltam rá, hogy ne is folytassa. -Egyszerűen még az érzéstől tartok. Hogy milyen lesz? Fájni fog? Lesz vér? Esetleg megváltozok utána? -hadartam amit mosolyogva nézett. -Tudom, hogy itt volt rá 17 év...agyalhattam volna rajta eleget, de csak akkor ütött be a ménkű mikor elkezdtünk járni. És nekem hat hónap ehhez édes kevés -mondtam. -De hidd el, hogy nagyon szeretlek -mondtam majd odabújtam hozzá és átöleltem majd csak akkor nyugodtam meg mikor megéreztem magam körül ölelő karjait.
-Én is nagyon szeretlek -mondta majd még egyszer megpuszilta a homlokom.
-Tegnap el sem hiszed min gondolkoztam -nevettem mire ő kérdőn nézett rám így folytattam. -Azon, hogy apácának fogok állni. Ha már úgyis képtelen vagyok életem szerelmével ágyba bújni akkor mással se fog menni -mondtam miközben elkomorodott az arca majd végül elnevette magát. Esküszön nem hallottam még az ő nevetésénél édesebbet.
-Bolond vagy és csak megjegyezném, hogy meg ne merd tenni! Bár Ashton lehet örülne neki -nevetett. -De én biztos nem -tette hozzá. Szorosan magamhoz öleltem majd egy édes de annál többet mondó csókkal kezdtem kényeztetni ajkait. -Inkább most álljunk meg! -nyögte ajkaimra. -Még a végén megbánnám azt amit tennék veled -mondta mire először egy kicsit megrémültem majd szerelmes szemeibe nézve láttam, hogy semmi pénzért nem bántana. Csak nekem akar jót.
A baj csak annyi, hogy én viszont még képtelen vagyok neki egy-egy szenvedélyes csóknál többet adni. Azonban a tegnapi veszekedésünkre visszagondolva, lehet hogy azzal is csak rontom a helyzetet. Mert végül is ha komolyan belegondolunk, tényleg olyan lehet neki ez az egész mintha én lennék a tiltott gyümölcs amibe nem "kóstolhat" bele.
-Lenne egy hülye javaslatom -mondtam miközben mély levegőt vettem. Lehet, hogy nem a legjobb ötletem lesz, de egy időre megkönnyítheti a dolgunkat.
-Mondd csak -mondta miközben eltűrt egy hajtincset ami kiszabadúlt szoros copfomból.
-Lehet, hogy nem életem egyik legjobb ötlete, de mi lenne ha míg nem állok rá készen, hogy tudod...
-Igen -szakított félbe ezzel bátorságot adva, hogy folytassam.
-Ha addig nem érnénk egymáshoz úgy -mondtam mire értetlenül nézett rám. -Vagyis igazából ezzel csak neked akarok jót. Mert ha belegondolsz így akkor nem érzed magad feszélyezve a közelemben és nem kell folyton hideg zuhanyra menned. Szóval én csak azért gondoltam erre, hogy neked jobb legyen és nem provokálnék ki egy olyan helyzetet amit nem szeretnék. Legalábbis még -hadartam de mondandóm vége felé már mosolyogva nézte a sok beszédtől kipirult fejem.
-Jó ötlet -mondta mire megkönnyebbültem. Azt hittem nem fog neki örülni. -Legalább majd tudom mikor állsz rá készen -mondta miközben elfeküdt az ágyamon és engem is maga mellé húzott. Szorosan mellé bújtam és átöleltem izmos testét.
-Mikey nem basztat már a rajzolással? -kérdezte miközben a telefonját nyomkodta. Ja tényleg! Mikey mostanában a fejébe vette, hogy milyen jó lenne ha ő is tudna úgy rajzolni ahogy én így engem háborgat azzal, hogy fejlesszem a képességeit. Viszont az utazásuk óta nem jelentkezett ezzel a problémájával. Bár kitudja meddig bírja.
-Érdekes de mostanában nem -nevettem. -Egyébként mikor kell menni díszíteni? -kérdeztem mire elgondolkozott. Ash meglepi szülinapi buliját ma tartjuk. Ha a szülinapján tartanánk akkor tuti készülne egy meglepetésre, de minimum valamilyen bulira. Viszont így, hogy két nappal előbbre tervesztük a tivornyát tuti nem számít rá.
-Fél óra múlva -mondta miközben még az időt is lecsekkolta. -Még nekem is hazakell menni átöltözni -mondta miközben a terven agyaltam. Míg Ash Laurennel lesz itt, addig mi a lány garázsában díszítünk. Persze nem lesz semmi konfetti vagy lufi. Azért nem egy ötéves fiú partija lesz. Bár kitudja Ash mennyinek érzi magát. Helyette petárda és héliumos lufi lesz! Azért nem sima lufi! Kár is lenne kihagyni egy olyan bulin ahol tele lesz a helység zenészekkel. Ja és persze jönnek a "zenész társak" is, másnéven az All Time Low tagjai. Kíváncsi leszek mi fog kisűlni a buliból. -Norácska -rázott vissza a bambulásomból Luke. Gyorsan megráztam a fejem majd felé fordúltam és szembe találtam magam édes mosolyával. Imádom ahogy mosolyog. Luke rendelkezik azzal a fajta mosollyal ami szó szerint leolvasztja a lányok bugyiját. Nem egyszer megemlítettem már neki. De ő erre még ki is nevet.
-Menny már te bugyi olvasztó! -mondtam miközben lágyan ellöktem a fejét az arcomtól. Csak aranyosan felnevetett majd felállt és elém hajolva várta a búcsú csókját.
-Na! Nem kapok csókot? -kérdezte kiskutyaszemekkel. Ahj! Néha úgy utálom, hogy ennyire sexy!
-Nem! -mondtam mire csalódottan nézett rám. -Még nem, mert segítened kell kiválasztani a ruhám -mondtam mire fáradt tekintettel nézett rám. Sosem kényszerítem arra, hogy velem legyen, viszont most különösebben akartam neki tetszeni. Ezért szeretném, hogy segítsen kiválasztani azt a ruhát ami tetszik neki. Na és persze, hogy ne hozzak rá szégyent és tudjam hozni az "egy rocksztár a barátom" forma szintjét.
-Kicsim, nekem mindegy miben vagy. Így is úgy is tetszeni fogsz -súgta a fülembe miután felálltam az ágyról úgy mintha attól tartana, hogy valaki meghallja. Csak megforgattam a szemeim majd egy gyors csókot akartam adni ajkaira amit végül sikerült elmélyítenie. Akaratos kis hülye. -Megyek -mosolygott miután elvált ajkaimtól bódító csókja után.
-Bunkó -mondtam persze mosolyogva. Sosem gondolom komolyan mikor szidom és ezt ő is jól tudja.
-Igen? -kérdezett vissza. -Miért is? -nevetett miközben magához szorított. Aranyosan beharapta alsó ajkait amit én persze végig követtem tekintetemmel majd egyik kezével bele túrt tökéletes hajába. Kuncogva néztem rá majd végül egy aranyos csókot leheltem ajkaira.
-Csak! -mondtam. -Tudod, te alapjáraton egy bunkó ember vagy -mondtam de a végét már elnevettem. Mosolyogva nézett le rám majd egy puszit lehelt ajkaimra és kiment a szobámból. Persze még muszáj volt kiáltania egy 'SZIASZTOK' mielőtt kilépett volna a bejárati ajtón. Őrült!
Csak nevetve megráztam a fejem a történteken majd egyenesen a szekrényemhez tartva előbányáztam belőle pár lehetséges ruhadarabot. Sosem voltam az a tipikus lányos lány. Sokkal inkább bújtam bandás felsőkbe és szakadt farmerokban még kiskoromban is. Végignézve az ágyra hajított darabokon úgy látszik sikerült megtartanom ezt a szokásomat. Na jó azért egy bizonyos testvér hatása alatt is álltam valamilyen szinten. Együtt imádtuk azokat a bandákat amik a pólóinkon is virítottak és folyton azokat hallgattuk. Ha pl rádiót hallgattunk az autóban addig 'FÚÚJ'-oltunk míg nem kapcsoltak át egy olyan csatornára ahol rock zene ment. Néha előszeretettel készítettük ki a közelünkben lévő embereket azzal, hogy hangosan üvöltettük a punk vagy éppen heavy metalt. Hehe szép kis emlékek!
Végül egy egyszerű szettnél állapodtam meg majd bementem a fürdőbe és felkentem egy kicsit erősebb sminket mint szoktam. A hajamat pedig csak kifésültem és engedtem, hogy természetes hullámaiban omoljanak vállamra.
Gyorsan felkaptam még egy táskát ami tele volt lufikkal majd hangosan elköszöntem mindenkitől miszerint 'LUKE-AL LESZEK NE VÁRJATOK!' és már sétáltam is az említett srácékhoz.

UI:
Nem tudom mikor tudom hozni a következő részt mivel jövő héten nekem már suliba kell mennem [ :( ] Viszont a héten már nem lesz rész!
Remélem nincs harag és megértitek!
Puszi Lolo.

3 megjegyzés:

  1. Szia! Ez a rész is fantasztikus volt. Imádom a törit! <3
    Ui: Részvétem a suli miatt xD :S
    Amint tudod hozd a kövit,addig is izgatottan várom.
    Ölel:
    xx Cat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaaaa!!
      El sem tudod hinni hogy örülök annak hogy van egy ilyen lelkes olvasóm! Nagyon aranyos vagy mint mindig!
      Hát igen a suli pedig sajna nem varattatja magát :/
      Pénteken fent lesz!! :))
      Puszi Lolo.

      Törlés
  2. Ez egyszerűen TÚL JÓ.
    Hallod te lány ,te nem lehetsz tizen éves, ahoz te túl jókat írsz!!!
    Nincsen olyan szó hogy kimondjam menyire tetszik az amiket írsz.Nagyon szeretem Nagyon.:-)♡:-)
    Puszi:Letti

    VálaszTörlés