2014. október 18., szombat

Wherever you are - Tizenharmadik

Wooow! El sem hiszem!! Jól látom?! 48 feliratkozó? Szuperek vagytok! Komolyan! Viszont, ez mellett az adat mellett elkeserít egy kicsit az, hogy viszont a kommentelők száma nagyon alacsony! Szinte csak egy olvasóm kommentel (akinek megint csak megköszönném, Imádlak). Nagyon örülnék egy kicsit több kominak, mert tényleg nagyon segítene sok mindenben!
Minden esetre köszönöm az előbb említett 48 feliratkozót és a több mint 15,000-es látogatottságot! Meg sem tudom mondani mennyire örülök neki!
Remélem tetszeni fog a rész!
Puszi Lolo. xoxo.

You Me At Six - Room To Breathe

-Én ezek után nem is merek Ashton szemébe nézni -mondtam szaggatottan a nemrég ért sokk miatt.
-Szerinted én? -nevetett fel kínosan. -Mostantól én leszek az a srác a szemében aki rámászott a húgára.
-Szuper...
-Nyugi! Vagyis...jó ez hülyeség -kezdte majd inkább abbahagyta mondandóját. Sóhajtottam egy nagyot majd felálltam az ágyról és keresni kezdtem a táskámban egy pár ruhadarabot, amit végül magamra is aggattam. Persze miután bementem a fürdőbe. Lassan kivánszorogtam onnan, viszont mire kiértem Luke is már felöltözött. Mielőtt kimentem volna az ajtón megszorította a kezem majd elengedte azt és maga elé engedett az ajtóban. Rám mosolygott viszont én még mindig félve néztem fel rá.
-Nora! -kiáltott Michael, gondolom a nappaliból.
-Igen? -kérdeztem vissza. Félek, basszus baromira tartok attól, hogy mit fognak mondani. Főképp Ash.
-Nyugi már! -nevetett fel Calum miközben mi beértünk a nagyszobába. Lehuppantam Luke mellé aki időközben már le is ült. Félve néztem még mindig a srácokra akik feloldódva dumáltak egymással. Néha suttogtak egymásnak valamit majd rám néztek.
-Na jó, a reggeli akciótok ellenére is a húgom vagy akinek mellesleg ma van a születésnapja -kezdte Ash.
-És mivel Londonba vagyunk, és köztudottan imádod a focit -folytatta Cal.
-Ezért gondoltuk, hogy meglepünk téged egy Chelsea jeggyel -mosolygott Ash újra visszavéve a szót.
Kellett pár perc mire felfogtam mit mondtak. Addig is magam elé bámulva tettem össze a mondatokat. Mire eljutott az agyamig annak tartalma, addigra már szinte könnyeztem a meglepettségtől. El. Sem. Hiszem!
-Most komolyan? Vagy csak szopattok? -kérdeztem mire ők felnevettek majd Calum felállt és elővett 5 jegyet a zsebéből és a kezembe adta.
Ott állt feketén fehéren a jegyen. Méghozzá egy barátságos, felkészülési meccset fog majd játszani szeretett csapatom. Alig tudtam felfogni, levakarhatatlan volt az arcomról a mosolyom. Szinte pillanatok alatt felejtettem el a reggeli incidensünket és abból származó félelmeimet. Lassan újra végig olvastam a jegyet majd megakadt a szemem egy ponton.
-Mi?! -döbbentem le teljesen. -Manchester-be lesz a meccs? -kérdeztem fennakadva. Igazából nekem, nagyon mindegy hogy hova kell mennem, viszont tartok tőle, hogy a srácoknak ez csak púp a hátukon. -Nem muszáj elmennünk. Manchester nagyon messze van! -kezdtem el mire Luke félbeszakított.
-Állj! Nem azért vettük meg a jegyet, hogy végül ne mennyünk el! -mondta majd belepuszilt a nyakamba. Rögtön Ash-re kaptam a tekintetem akinek eltorzult az arca a puszit látva. Oké...egyetértek én sem díjazom mikor előttem falják egymást Lauren-el!
-Oké -mondtam miközben sóhajtottam egy nagyot. Egyszerűen el sem tudom hinni, hogy most komolyan egy Chelsea meccsre van jegyem! Tuti csak álmodom! -Imádlak benneteket! -mondtam könnyezve a meghatódottságtól mire mind felálltak és megölelgettek.


-Nyugi! Bírd ki! Már csak pár perc! -mondta Ash miközben már egy jó parkoló helyet keresett a stadion közelében. Már több mint 4 órája ülünk a kocsiban, és úgy nézem nem csak Mikey-nak kell mosdóba mennie hanem kb mindenkinek! Már az ajkaimat harapdálva idegeskedtem azon, hogy csak találjunk már végre egy normális helyet, mivel már majd' bepisilek!
Nagyot sóhajtva szálltam ki a kocsiból kb 5 perc múlva majd már rohantam volna egy mosdót keresni mikor Luke visszarántott maga mellé és lehelt egy puszit ajkaimra.
-Ne harapdáld annyit! Nekem mi marad akkor? -kuncogott mire én is elnevettem magam. Olyan édes tud lenni néha!
-Ha nem mehetek el most pisilni akkor valószinűleg semmi! -mondtam már szinte táncolva mire ő csak kinevetett. Hát kösz! Én is szeretlek!
-Na jó! -mondta Mikey viszont az utolsó szót már alig értettük mivel már futott a stadion felé.
-Hiába futsz Zöldike! A jegy nálunk van és anélkül nem mehetsz brunyálni! -nevetett Calum mire Mikey visszakocogott majd kitépte Cal kezéből az egyik jegyet és újra megiramodott.
-Szerintem mi is mehetnénk már -mondtam mire mindenki egyetértett velem majd sietősen elindultunk a stadion felé.


Egyszerűen még mindig nem tudom felfogni, hogy egy Chelsea meccs jegyet kaptam születésnapomra! Már régóta hazaértünk Londonba viszont még most is felfoghatatlan számomra! Az pedig még hab a -képzeletbeli szülinapi- tortán(m), hogy találkoztunk is pár játékossal. Viszont teljesen random. Megláttam a játékosokat és muszáj volt velük csinálnom pár képet. Egyszerűen elengedhetetlen volt! Legalábbis annak éreztem.
Ez egy megismételhetetlen élmény volt számomra. Méghozzá kedvenc csapatom is nyerte meg a meccset! Úgy érzem, sosem fogom elégszer tudni megköszönni a srácoknak ezt az ajándékot! Valami eszméletlen volt!
-Lassan pedig mehetünk ünnepelni! -mosolygott Ash. Bár nem nagyon rajongok a bulikért, viszont ez a legkevesebb amit megtehetek nekik cserébe ezért az ajándékért. És persze nem utolsó sorban, azért is mert születésnapom van!
-Szerintem menny készülődni Nora! Egy óra múlva megyünk! -mondta Mikey mintha nem ismerne. Tudja, hogy sosem kell egy óra arra, hogy elkészüljek. Elég max fél óra is. Ezért még nyugiba leültem a nappaliba a srácokkal majd egy idő után tényleg úgy éreztem, hogy ideje lenne készülődni menni. Végül kb 20 perc alatt végeztem mindennel. A stílusomhoz illően öltöztem fel. Egy enyhe sminket kentem fel az arcomra, majd felhúztam a fekete magassarkú bakancsomat és már mentem is ki a többiekhez a nappaliba. A srácok is átöltöztek miközben készülődtem így már nem kellett várni senkire sem,
Mosolyogva mentem oda Luke-hoz és öleltem át mire ő kezét derekam köré kulcsolta. Mélyen szívtam magamban bódító illatát majd végül elengedtem és végre elindultunk a buli helyszínre. Taxit hívtunk amivel kb olyan 10 perc alatt értünk oda egy klubhoz. Lassan kiszálltunk a kocsiból persze előtte kifizettük a fuvart. Nem állt sor a szórakozóhely előtt így gyorsan betudtunk menni. Viszont így is tele volt az egész helység!
Lassan eltudtunk vegyülni az emberek között. Néha elmentem táncolgatni a fiúkkal, főképp Luke-al aki persze rögtön magához is volt. Folyton piszkos dolgokat suttogott a fülembe amiket általában valahogy el is képzeltem. Fenébe a vizuális lényemnek! Miért kell kínozni engem?
Végül egész este nem ittunk egy kortyot sem. Legalábbis Luke, Cal és én, egy cseppet sem. Ash és Mike persze rendesen felöntött a garatra így végül őket előbb hazavittük és lefektettük őket aludni.
-Mennyetek csak nyugodtan! Én majd vigyázok rájuk -mosolygott Calum miközben még Luke-al együtt lefektették az egyik ágyba Mike-ot.
-Én is vigyázhatok rájuk, végül is ha úgy nézzük miattam részegedtek le! -mondtam mire nevetve megrázta a fejét Calum.
-Menny már Kicsi lány! -kuncogott majd felállt az ágy mellől és megölelt majd Luke-al kitolt a szobából.
-Remélem jól lesznek! -mondtam miközben Luke hátulról átölelt. Végigsimítottam az arcán miközben ő nyakamat halmozta el édes puszikkal.
-Mit szólnál ahhoz ha lefürödnénk? -suttogta mire hátrafordultam hozzá kuncogva néztem rá.
-Kis sunyi! -nevettem mire kaptam egy puszit ajkaimra
-Gondoltam lehetnénk végre kettesben -mondta miközben beharapta alsó ajkát. Nagyon sexy volt viszont muszáj volt nemet mondanom. Ugyanis pont ma jött meg a menzeszem. Igazából már én is nagyon szívesen megtenném vele, azt a lépést, viszont úgy tűnik valami vagy valakik folyton szabotálni akarják. -Az amire gondolok? -fújta ki a levegőt mire nevetve bólintottam.
-Azért ennyire ne legyél férfi! -mondtam miközben leheltem egy puszit az arcára majd bementem a szobájába.
-De mit csináljak, ha egyszerűen baromi izgató vagy? -morogta amint muszáj volt felnevetnem. Nem sokkal később már letusoltam és úgy mentem vissza a szobába. Már mosolyogva várt rám Hemmo  az ágyban majd mikor befeküdtem mellé egy puszit lehelt homlokomra és ő is bement a fürdőbe.
Sajnos már nem tudtam megvárni, mivel mire visszaért én már rég az álmok világában jártam. Csak annyit éreztem, hogy besüpped mellettem az ágy és szorosan magához húz és kapok egy puszit.


Édes puszik keltenek ami úgy érzem nem is lehetne jobb. Jó lenne, ha minden nap így kelhetnék. De sajnos tudom, hogy ez szinte lehetetlen. Lassan kinyitottam a szemeim mire Luke már le is támadta ajkaimat. Mosolyogva váltam el tőle majd simítottam végig enyhén borostás arcán.
-Jó reggelt -mosolygott mire leheltem egy puszit az arcára és végül kimásztam az ágyból és megnéztem mennyi az idő. Ugyanis 9-kor indul a gépem haza.
-Mennyi az idő? Nem találom a telefonom -mondtam mire Luke is felkelt és megnézte az időt.
-Fél nyolc -mondta mire én szinte rögtön felpattantam ülő helyzetemből és a táskámhoz rohantam, hogy elkészüljek időben. A franc se tudja miért nem állítottam be egy hülye órát tegnap.
Gyorsan magamra kapkodtam néhány ruhadarabot majd felkötöttem a hajam és végül kisiettem a fürdőből.
-Nem kell azért ennyire sietned -mondta Luke mire én megálltam előtte és leheltem egy puszit az arcára.
-De még akarok egy kicsit veletek is lenni, ezért pakolok most gyorsan -mondtam miközben össze-vissza járkáltam.
-Hát...ebből nem sokat értettem -vakarta meg a fejét majd végül kidőlt az ágyon. Nevetve néztem rá, viszont még mindig nem álltam le, ugyanis nem találtam az egyik cipőmet amit elhoztam. Ami mellesleg a kedvenc lábbelim. Végül kb 5 perc keresés után megtaláltam Ash szobája előtt.
-Szia Nora! -mosolygott Mikey miközben kicsoszogott a szobájából enyhén másnapos arccal. Szegény! -Már mész is? Nem úgy volt, hogy három napot maradsz? -kérdezte.
-Nem! Legalábbis nem tudok, mivel nemsokára vége az őszi szünetnek és így muszáj hazamennem -mondtam. -Ash? -kérdeztem, viszont ezzel egy időben előbújt Calum is.
-Alszik még -mondta az előbb említett.
-Bassza meg! Pedig tegnap megígérte, hogy kivisz a repülőtérre! Bár úgy érzem másnaposan nem igazán ajánlatos vezetnie -mondtam mire Cal becsoszogott tesóm szobájába és keltegetni kezdte, viszont drága bátyám ebből szinte semmit sem érzékelt. Közben Luke is bejött, hátha neki sikerül felkelteni, viszont ő sem járt sikerrel.
-Ash kelj! Luke és Nora dugnak! -kiáltotta Cal Ash fülébe hátha ez felébreszti.
-Micsoda? -kérdezett vissza kidülledt szemekkel majd mikor meglátta, hogy bent vagyunk a szobába morgott valami cifra káromkodást majd nagy nehezen kikelt az ágyból.
Hát ez esküszöm felvillanyozta a napomat! Kész őrültek ezek!

UI.: Ne felejtsetek belépni a blog facebook csoportjába!

11 megjegyzés:

  1. :"D a vége... Kár h nem történt meg a dolog... *perverzfej* :D
    Nagyon jó lett ez a rész is, mint a többi! és mostantól megpróbálok majd rendszeresen kommentelni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziia!
      Gondoltam, hogy kifogtok rá térni, viszont hogy egy kicsit szemét legyek, ezt direkt így terveztem. Remélem azért még továbbra is szeretni fogjátok a blogot.
      Úúh ennek baromira örülök! Nagyon aranyos vagy! Köszönöm!!!
      Puszi Lolo.

      Törlés
  2. Szia! bocsi hogy eddig nem kommenteltem...nagyon szeretem a blogodat!nagyon edes volt ez a resz es a vege nekem is tetszet :D ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Semmi gond! Ami késik nem múlik! Vagy ez lehet nem is illene ide! xd mindegy! Köszönöm a kommentedet! Nagyon aranyos vagy! A vége pedig úgy látszik mindenkinek elnyerte a tetszését!
      Köszönöm még egyszer a kommentedet!
      Puszi Lolo.

      Törlés
  3. Drága barátnőm! :) Ismét egy remek részt hoztál. De ismét felcsigáztál! :) Várom már, az a bizonyos részt :D Puszil és ölel illetve imád <3 :
    xxCat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia drága Cat! <3
      Köszönöm, hogy ismét írtál! Imádlak érte! Komolyan, szerintem százszor is megköszönhetném nem érne annyit mint nekem az, hogy minden részem alá kommentelsz!
      Hát arra a bizonyos részre még lehet várni :/ Sajnos vagy nem de a történet szinte megköveteli ezen a részen a várakozást! Viszont remélem velem maradsz a továbbiakban is!
      Ölellek, puszillak és imádlak! Lolo.

      Törlés
  4. Tudom, ez most furcsa lesz amit most írok, mivel eddig én se kommenteltem, DE arra kérek mindenkit aki olvassa a részeket, hogy írjon legalább pár szót vagy csak 1 mondatot is! sokat jelent az írónak. jó igaz eddig én se nagyon aktivizáltam magam...
    Rivnyák A. Loretta egy rettenetesen tehetséges lány aki szerintem simán lehetne író is! :) a történet egyáltalán nem sablonos vagy esetleg unalmas. Ajánlom mindenkinek!
    A vélemény írás meg szerintem azért is fontos, mert ha valami nem tetszett benne, akkor abból az író is tanulhat és a következő rész még jobb lesz! Plusz esetleg nem csak heti 1 rész lenne ;D
    Remélem nem lett unalmas vagy bosszantó (nem tom mi okból :D) de kérlek fogadjátok meg a tanácsom!
    Loretta Te pedig folytasd ezt a csodálatos blogot és minél előbb hozd az új részt! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aztaa!! Na jó most szóhoz se tudok jutni! Elhiszed, hogy szinte könnyezek? Nagyon aranyos vagy! <3 <3 <3
      Puszi Lolo.

      Törlés
  5. Nekem azért tetszik ennyire, mert benne vannak azok a hagyományos szerelmi sztorik, viszont modern történet ami tökre bele illik a hétköznapi életbe (már amennyire bele illik), de még se egy unalmas szar amin az ember elalszik. És maga a sztori is tök ötletes, hogy Luke pont Ash hugával jár. Csak így tovább alig várom a kövi részt!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!!
      Hát igen, ez egy úgymond 'komédiának' indult és remélem úgy is tudom majd egyszer befejezni. Szerelmi/Romantikus történet fanfictionnal vegyítve. Nagyon aranyos vagy! Örülök, hogy ennyire tetszik a történet!
      Igazából pont beletrafáltál. Pont attól félek, hogy unalmas és lapos lesz a történet ami végül senkit sem fog érdekelni.
      Köszönöm a kommentedet! <3
      Puszi Lolo.

      Törlés
  6. Ez az eddigi kedvenc részem!!!
    Csak így tovább nem tudok leállni az olvasásával, (a végen minimum 1 órát röhögtem ) beletrafáltál,amúgy én nem szoktam olvasni se könyvet se blogot se semmit ( a barátnőm mondta hogy kezdjem el de ha nem akarom akkor ne olvassam tovább a blogot) tehát a barátnőmnek és neked ķöszönóm hogy írod és nem hagysz cserben(olvasókat)minket.
    Pusz:Letti

    VálaszTörlés