2014. október 27., hétfő

Wherever you are - Tizenötödik

Aztaaa! Embereek! Hát én teljesen le vagyok döbbenve. Nem magamtól!(XD) Hanem tőletek. Megint 5 kommentet kaptam. Egyszerűen le vagyok nyűgözve. Nagyon aranyosak vagyok, és csak köszönni tudom nektek ezt a sok törődést! Esküszöm sokkal jobb kedvel írok és ötletelek. Mivel tudom, hogy valaki(k) várják a részt, és nem akarok nekik csalódást okozni. Imádlak benneteket! Köszönöm! A másik dolog amin teljesen ledöbbentem az pedig nem más mint az 52 feliratkozó. Nagyon durva. Remélem ennél már csak többen leszünk!
A rész egy kicsit megint lapos lesz (legalábbis számomra az mivel nem történik benne semmi eget rengető dolog) viszont remélem tetszik majd!
Puszi Lolo. xoxo.

Rise Against - Tragedy + Time
2012.12.29.

Itt van a nyár! Luke pedig teljesen meg van kattanva! Esküszöm eddig még sosem láttam ennyire bezsongva. Ugyanis ma indulunk el az első közös nyaralásunkra. Mármint nem a kettőnk közös nyaralása, mivel ott lesznek a srácok, Lauren és Tami is. Az úgy bizarr lenne, ha csak ketten mennénk Luke-al. Még a végén teljesen félreértenék páran a helyzetet.
Anyu szerencsénkre könnyen belement az utazásos dologba, mivel megbízik Ash-be és tudja, hogy ha bármi baj lenne rögtön szólna neki. Igazából teljesen ledöbbentett mikor a bátyám beközölte, hogy Brisbane-be megyünk. Magyarul most egy 10 órás út előtt állunk. Mondjuk, nézzük a jó oldalát, legalább választ kaptam arra, hogy miért kellett éjjel 4-kor felvernie. Még most is alig fogtam fel.
Ha Európába élnénk, 10 óra alatt kb 3 országon is át tudnánk menni. Míg mi csak az utat és a mellette elterülő óceánt fogjuk csak látni. Bár nem mintha az önmagában se lenne csodálatos.

Luke kezdett el fészkelődni mellettem amire sikeresen felébredtem. Lassan néztem fel a szőkeségre miközben ő bocsánatkérően nézett le rám.
-Bocsi, hogy felkeltettelek, csak már zsibbadt a nyakam -kért bocsánatot mire megráztam a fejem. Előre néztem a kocsiba és láttam, hogy már Lauren vezet Ash helyett, aki mellette pedig már az igazak álmát alussza.
Gondolom nagyon elfáradt a sok vezetésbe. Ha jól emlékszem 7 órát vezetett. Azt pedig bárhogy is nézzük baromi sok! Viszont ő így is makacs volt, már úgy szóltunk rá, hogy adja át a helyét mivel lassan elalszik a volán mögött, ami egyikünknek sem lett volna kedvező. Ugyanis akkor mind a heten felborultunk volna a kisbusszal, vagy rosszabb esetbe a közelünkben lévő óceánba fulladnánk.
Viszont szerencsénkre már több mint két órája Laur vezet. Nem mintha Ash olyan rossz sofőr lenne, csak értitek. Jobb az elővigyázatosság. Lassan újra visszadöntöttem a fejem Luke széles vállára mire ő egy puszit nyomott a homlokomra. Mosolyogva tekintettem rá miközben felém nyújtotta a fülesének egyik felét. Boldogan tettem bele a fülembe majd elkezdtük hallgatni az egyik kedvenc Mayday Parade számomat. Tudja, hogy imádom a bandát, sőt még pólóm is van róluk. Amit mellesleg tőle kaptam.
Kábé két számot hallgattunk meg, mivel többre már nem volt időnk. Oda is értünk az apartmanunkhoz ahol lakni fogunk az elkövetkezendő öt napban. Boldogan szálltam ki a kocsiból, persze miután földet ért a lábam már nem voltam olyan jó kedvű. Teljesen elzsibbadtak a lábaim. Olyan érzés fogott el, mintha elfelejtettem volna járni. Nem éreztem őket ami egy kicsit megijesztett. Egy időre neki dőltem a kocsinak és inkább nem mozdultam mellőle. Néha kicsit megráztam a lábam ami kicsit kiverte belőle a görcsöt. Csak pár perc múlva mertem ellépni a kocsi mellől, viszont mikor körbenéztem tudatosult bennem az, hogy nem csak én voltam ilyen helyzetben. Mikey a homokban ült míg Tami az ölében. Ash pedig úgy mint én a kocsinak dőlve próbált lazítani lábain.

-Gyere már Nora! -kiáltott Mikey a vízből mire én csak legyintettem egyet. Nem értem miért pont engem kell piszkálniuk. Nem csak én napozom. Itt van Luke, Lauren és Tami is. Végül beadtam a derekamat és Tamival együtt futottunk be a vízbe. Én szinte rögtön a víz alá buktam és úgy úsztam pár métert majd vissza. Nem kellett sok idő, meg is untam a vizet így inkább kimentem a legjobb barátomhoz és ráfeküdtem a hátára.
-AHH te bolond! -nevetett miközben szépen lelökött magáról a homokba. -Tiszta hülye vagy! Ezért még tuti kapsz valamit! -mondta miközben megfogott a derekamnál és besétált velem a vízbe. Utána pedig szinte szó szerint beledobott a hideg óceánba. Nem kellett sok idő, hogy hozzászokjak a hideg vízhez, viszont Lucas barátom még csak most merészkedett be először a nap folyamán a vízbe így gondoltam kicsit megszívatom. Megfogtam libabőrös kezét majd lerántottam magam mellé. Nevetve néztem szenvedő alakját majd nem sokkal később egy nagy rántást éreztem meg magamon. Gyorsan körbenéztem de már csak arra eszméltem fel, hogy egy hideg vizes mellkas simul a hátamhoz. Hátrafordultam majd felnéztem a szöszire aki bocsánatkérően tekintett le rám miközben a csípőmnél fogta össze az alsómat.
Basszus! Elszakadt a bikinim!

Egész este forgolódtam. Nem tudtam aludni. Még az se segített, hogy a fal felé fordultam. Pedig az általában mindig segít. Nem tudom miért...hülye szokás. Addig mozogtam, rugdalóztam míg meg nem éreztem, hogy besüpped mellettem az ágy. Tudtam, hogy ki feküdt be mellém. Még figyelmeztetett is, hogy ha sokat fogok forogni befekszik mellém és a saját kezeivel fog lefogni.
Meglepetésemre így is tett. Szinte rögtön magához húzott és átölelt. Nem lefogott, sokkal inkább ölelt. Melegség töltött el a tudattól, hogy Luke fekszik mögöttem és attól is, hogy egyáltalán itt van velem. Ezek után pedig úgy aludtam mint a bunda. Talán csak Hemmo kellett ahhoz, hogy nyugodtan tudjak aludni. Vagy egyáltalán ahhoz, hogy tudjak aludni.
Nem is tudom mit kezdenék nélküle. Annyi mindenben segített már, hogy egyszerűen nem tudom neki elégszer megköszönni. Az ilyen kis dolgok jelenetek számomra a legtöbbet.



*napjainkban*

Mosolyogva gondoltam vissza arra a napra mikor Luke, csak úgy minden előjel nélkül befeküdt mellém az ágyba. Ma ez már nem furcsaság, sokkal inkább az ha nincs itt velem. Pont úgy mint most. Most se tudok aludni, pont úgy mint az nap este. Most se segít az, hogy a fal felé fordulok, és most még Luke sincs itt, hogy átöleljen. Baromira hiányzik!
Egyszerűen kész pokolként élem meg ezeket a napokat. Pedig már lassan itthon vannak. Mármint ha jól számolom holnap érnek haza. Holnap után lesz a nagy nap. Mikor újra láthatom őket! Végre!


Nem is emlékszem mikor aludtam el az este. Csak most reggel eszméltem fel, vagyis sokkal inkább az ébresztőm eszeveszett csörgésére. Lassan kinyomtam a zenélő vackot, majd kikeltem az ágyamból amit nagy ívben el is kerültem. Még mindig hajlamos vagyok arra, hogy visszafekszem. Ami hát valljuk be, egyáltalán nem jó. Sőt!
Lassan már tényleg úgy viselkedem mint egy robot. Minden napom ugyan olyan. Reggel suli, tanulás, skype a srácokkal majd alvás. Kész! Baromi izgalmas napjaim voltak az elmúlt négy hétben. Az már biztos!
Ügyelve arra, hogy mit veszek fel, magamra vettem egy mintás pulcsit és egy kék farmert. Végül a hajamat csak lazán összekötöttem majd Ash itthon hagyott fekete bandana-jával dobtam egy kicsit fel kinézetemet. Felkaptam a táskámat majd azzal együtt lekecmeregtem a konyhába, ahol megint csak egy gyors reggeli után mehettem is felhúzni a cipőmet. Végül miután végeztem, mosolyogva néztem végig magamon a tükörbe. Ma aránylag megvoltam elégedve a kinézetemmel. Pedig nem is nagyon igyekeztem, és még csak egy gramm smink sincs rajtam!

Épp, hogy végeztem az óráimmal, de már mennem is kell művészetek szakkörre. Imádom a festészetet illetve rajzolni is szeretek, csakhogy 8 óra után már egyáltalán nincs kedvem bent maradni. Viszont a tanár kötelezővé tette számomra a szakkört. Szerinte nem szabad hagyni ilyen kis "tehetségeket" elkallódni. Amit igazából még a mai napig sem értek. Végül is teljesen mindegy mit mondd, a lényeg, hogy ott kell lennem.
Tami ma nem jött, pedig általában mindig itt van velem, hogy boldogítson. Ezért inkább elővettem a fülesemet majd bekapcsoltam az egyik kedvenc All Time Low albumomat és arra kezdtem el törni a fejem. Ma szabad utat kaptunk. Magyarul azt festünk/rajzolunk amit akarunk.
Kádé két szám után öntött el az ihlet az iránt, hogy mit fessek. Elővettem a füzetemet majd a vízfestékemet amit mindig itt tartok a teremben majd neki is estem a képnek.
Az óra vége előtt végeztem így előbb hazamehettem. Végül egy erdős tájat festettem le ami szerencsémre elnyerte a tanár tetszését.
Ahogy kiléptem a teremből egy kéz ragadta meg enyémet. Idegesen néztem hátra mivel már gondoltam ki fog előttem állni. Ben volt. Megint csak. Mosolyogva nézett rám, amit legszívesebben letöröltem volna a képéről.
Hirtelen nem értettem magam, nem tudtam mihez kötni dühömet. Végül is semmi kárt nem tett bennem ez a srác illetve még aranyos is volt velem. Ahh teljesen kész vagyok.
-Akkor áll a mai palacsinta? -kérdezte csillogó szemekkel. Csak lassan megráztam a fejem mire egy nagyot sóhajtott. -Már megint miért nem? -kérdezte feszülten mire szinte rögtön rávágtam volna, valami kifogást, viszont láttam rajta, hogy még mondana valamit. -Egyáltalán nem értelek Nora! Itt teperek érted, de egyszerűen nem vagy képes eljönni velem egy kibaszott palacsintára!
-Ben! -szóltam rá erőteljesebb hangon mire érdeklődően nézett rám.
-Mondd csak, kíváncsi vagyok mi lesz a mai kifogásod.
-Holnap jönnek haza a fiúk -mondtam mire elfordította a fejét és lassan megrázta azt. Inkább nem is figyeltem rá, így haza indultam az helyett, hogy leálljak vele veszekedni.

Ahogy megláttam a házunkat gyorsabban szedtem a lábaimat. Hamar kinyitottam ki az ajtót majd sétáltam be a konyhába ahol meglepetésemre egy cetli várt a hűtőre ragasztva. 'A srácok, holnap kora este érnek haza! 5-6 óra felé. Puszil Anyu <3'.


UI.: Ne feljtsetek belépni a blog facebook csoportjába!

18 megjegyzés:

  1. Whááá megint fantasztikus <3 Best 5SOS blog :3 Siess a kövivel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Wáá nagyon szépen köszönöm, viszont a fantasztikus szerintem erős jelző rá. Köszönöööm <3 Sietek! :D
      Puszillak Lolo.

      Törlés
  2. Imádom nagyon jó rész lett.:) *-* Gyorsan kövit.* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik és nagyon szépen köszönöm a kommentedet! Sokat jelent és segít! Sietek!
      Puszi Lolo.

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Szia!
      Köszi! Aranyos vagy, még ez az egy szó is sokat jelent számomra! <3 Én pedig benneteket! <3
      Puszillak Lolo.

      Törlés
  4. Én is csak azt tudom elmondani, mint a többiek. Egyszerűen IMÁDOM! és Ben miért olyan rámenős? egyszer bevernék neki egyet :D és Luke milyen kis cukkancs :3
    ja és mindig tök jól passzol az ajánlott zene az adott részhez :)
    Siess a kövi résszel! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azt kihagytam h nekem is van ilyen szakköröm és én is totál így vagyok vele. csütörtökön van 8. órában de persze h az a legnehezebb nap... van nulladik( :"( ) fizika, kémia, TÖRI, tesi, DUPLA MATEK... szóval ja és kötelező itt is aki már elkezdett járni...

      Törlés
    2. Sziaaa!!
      Nagyon szépen köszönöm! Imádlak! <3 Hát Ben ilyen, és talán ilyen is marad. Luke pedig mindig édes! Kis cukorfalat!
      Hát mindig próbálok olyan hangulatu zenét választani az adott részhez ami megy hozzá. Örülök hogy tetszik
      Hát sajna igen, vannak ilyen napok velem is van ilyen csak én ANGOL korrepetálásra járok amiről nem lóghatok.
      Köszönöm, hogy kommenteltél!
      Puszillak Lolo.

      Törlés
  5. Juuuj *O* Iszonyat jó volt! :) Imádtam! <3 Csak így tovább! Nora be ne adja a derekát a palacsintázásra vagy bármilyen randira Bennel, mert mérges leszek :D Imádom a blogot, a történetet, téged is! Iszonyat tehetséges vagy drága barátnőm! <3
    Izgatottan várom a kövi részt!
    Puszil és ölel:
    xxCat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia drága Cat!:D
      Hát azért iszonyat jónak nem nevezném de köszönöm! Remélem tudok majd haladni a részekkel rendesen :) Hát Ben egy nagyon fura figura.. viszont nem ritka az ilyen személyiség. Én is imádlak!!
      Hidd el te nagyobb tehetség vagy nálam, én csak koptatom a billentyűzetemet nem értek én hozzá :D csak leírom azt ami az eszembejut:D
      Imádlak! Puszillak és ölellek! Lolo.

      Törlés
  6. Hihetetlen vagy...még mindig :) Már nagyon várom a kövit...
    Puszi, Adri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia drága Adri!<3
      Sokat dícsértek a végén még elpirulok :$ Nagyon szépen köszönöm a kommentedet! Sietek vele!
      Puszillak Lolo.

      Törlés
  7. Imááádom!!! Luke nagyo cuki volt a visszaemlékezésben:) siess a kövivel;)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa (tetszik a neved :D) Nora!
      Én pedig titekeeeet!! Luke mindig egy cukorbogyó! És most is az volt :D Hát hozta a formáját! Sietek!
      Puszillak Lolo. <3

      Törlés
  8. Nagyon tetszett ez a rész is tökre feldobja a napomat, alig vàrom a kövi részt!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa!
      Nekem pedig ti dobjátok fel a napomat azzal, hogy ennyi kommentet kapok tőletek és támogatást na meg nem utolsó sorban bíztatást! Ezért szeretek írni! Sietek vele! Köszönöm a kommentedet!
      Puszillak Lolo.

      Törlés
    2. Aaaaaa.
      Nagyon jó lett.
      Ős tehetség vagy.
      Gratula újra és újra!
      Puszi:Letti

      Törlés