2014. november 28., péntek

Werever you are - Huszadik

Hát itt is lenne a bűvös huszadik rész. A várva várt jelenettel. Bocsánat, hogy nem tudtam hozni előbb, csak teljesen el voltam havazva. Barátomnál voltam a hétvégén, és alkalmam sem volt írni. Viszont a héten szerencsére volt időm. Ugyanis sikerült úgy lebetegednem, hogy egész hénten írhatták a nevemet a hiányzók listájára. Remélem azért örültök a mai résznek!
Köszönöm az előző részhez írt 5 kommentet és a pipákat. Illetve, a több mint 28 ezres látogatottságot! Imádlak benneteket! (<3)
Jó olvasást a részhez! Puszi Lolo. xoxo

+18


Nora szemszöge:

-Szeretnéd ha ma...? -kérdezte volna meg azt ami számomra már egyértelművé vált. Viszont mielőtt befejezhette volna mondandóját lehúztam magamhoz tarkójánál fogva és hevesen megcsókoltam. Alig simult hozzám, épp megéreztem kemény férfiasságát amit nadrágján keresztül is eléggé érezhető volt, miközben még mindig hevesen faltuk egymás ajkait. -Ezt igennek veszem -mosolygott bele csókunkba, viszont amint kimondta az utolsó szót már is visszahúztam magamhoz és megint csak lecsaptam ajkaira. Erősen belemarkoltam hajába mire belemosolygott csókunkba. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem vágyok már rá eszeveszettűl.
Hallottam ahogy megáll egy motor a ház előtt majd ahogy a támasztó megroppan. Nem sokkal később pedig a csengő hangjára figyeltünk fel. Basszus el is felejtettem, hogy még rendeltünk is. Ilyenkor átkozom éhes hasamat. Luke is csak morgott egyet miközben elhajolt ajkaimtól majd lemászott rólam. Akármennyire is szereti a hasát, gondolom ő is jobban örült volna annak, ha nem most jönne a futár.
-Ez a pizza lesz -motyogta miközben a fejét fogva összegörnyedt. -Nem nyitnád ki? Én így nem akarok -utalt álló férfiasságára amit elég nehéz lett volna nem észrevenni, ha így nyit ajtót. Teljesen elpirultam a tudattól, hogy ez miattam van. Én izgattam fel ennyire, és szerintem lelki szemei előtt már pucéran fekszem, alatta.
Odahajoltam arcához majd leheltem rá egy puszit amit morogva fogadott. Végül mosolyogva mentem az ajtóhoz miközben felkaptam a pénzt a pultról amit már előre készítettünk. Gyorsan lerendeztem a futárt, majd már a nagy doboz pizzával tértem vissza a nappaliba. Szépen lassan leraktam a nappali asztalára a már átmelegedett dobozt miközben végig Luke-ot figyeltem és ez igaz volt rá is. Éhesen nézett rám, viszont valamiért olyan érzésem van, hogy ez nem a pizza váltotta ki belőle. Hanem sokkal inkább én.
Épp, hogy leraktam a dobozt Luke már előttem is állt. Mosolyogva vesztem el a kék örvényben amit most egyáltalán nem bántam. Szavak nélkül megvitattunk mindent alig pár perc alatt. Így nem is lepődtem meg mikor hevesen megcsókolt miközben magához szorított. Most már egyértelmű volt. Ma éjjel nem pizzát fogunk eszegetni, sokkal inkább egymást. Ezek mellett pedig már evidens, hogy ma este elfogom veszíteni a szüzességemet, amitől már egyáltalán nem félek. Csak örülni tudok, hogy ezt egy olyan emberrel teszem meg, akit az életemnél is jobban szeretek.
Lassan, mégis szenvedélyesen ízlelgetem ajkait miközben valami fene nagy bátorsággal elkezdtem felgyűrni pólóját, amivel csak azt adtam a tudtára, hogy most már biztosan nem szándékozom megállítani. Az eddigi félelmem a sex-el kapcsolatban porrá lett és önbizalmat adva csókoltam tovább szerelmem ajkait. Luke az előbb még reményekkel teli szemeit emelte rám, ám most a vágy és a szerelem borította el. Pillanatok alatt vett fel erős karjaiba miközben besétált velem a szobályába. A csókunkat nem is mertük megszakítani. Olyan volt mintha az életem függött volna tőle, és ha elengedem meghalnék.
Eleinte csak az ágyon ülve csókolgattuk egymást. Viszont ahogy éreztem, nem kellett sokáig várnom arra, hogy végig döntsön az ágyon, felém tornyosulva. Végigcsókolta állam vonalát majd kulcscsontomat amire én apró sóhajokkal reagáltam. Olyan érzés áramlott szét bennem minden egyes csókja után amit a bőrömre lehelt, mintha angyalok puszilgatnának. Lassan szinte észrevehetetlen csókokkal kínozta testem több pontját, ám egy pillanatra is elég volt elemelnie ajkait bőrömtől, hogy változtassak pozíciómon. Nem tudom mi vezérelte tetteim, talán már ösztönösen tettem mindent. Luke kacér mosollyal az arcán figyelte cselekedeteimet majd mikor pólójától akartam megszabadítani készségesen segített. Gyorsan eldobtam kedvenc pólóját a szoba egyik felébe majd rögtön nyakához hajoltam ahova lágy puszikat hintettem. Mocorogni kezd alattam és ahogy csípőjét enyémnek nyomta, megérzem kemény tagját. Csillogó szemekkel pillantott rám, majd húzott magához újra egy csókra. Míg egyik kezemmel hajába túrtam addig másikat levezettem nadrágjához ahol végigsimítottam párszor keménnyé merevedett testrészén. Halk nyögéseket csaltam ki belőle miközben csókjaimmal csikiztem nyakát amit tudom, hogy imád.
Hirtelen lefogta kezemet ami eddig alsó testrészeinél táncolt majd azzal a lendülettel gyűrt maga alá. Kuncogva néztem fel rá, viszont ahogy tekintetünk találkozott, csak fokozódott bennem a vágy. Már nagyon akartam! Érezni akartam. Tudni, hogy itt van velem és sosem hagy el. Nem enged el, és itt marad.
Szenvedélyesen esett neki ajkaimnak miközben keze derekam köré fonódott. Egyre jobban magához vont és csókolt ott ahol ért, belőlem sóhalyokat kiváltva. Akkor értem el azt a pontot a kapcsolatunkban, hogy jobban már képtelen lennék szeretni őt, de ez valahogy mindig megcáfolja egy-egy tettével. Következő mozdulatával pedig elérte azt, hogy egész testem lángoljon. Égett a bőröm érintései alatt és már tüzeltem. Eszeveszett módon vágytam már rá. Minden érintése felüdülés volt számomra. Viszont még mindig vártam. Vártam, hogy megszabadítson felsőmtől, de hiába mert nem tette. Kezeit még mindig derekam és fenekem között járatta viszont én egyre izgatottabb és türelmetlenebbé váltam. Még sosem éreztem magam így mint most. Alig vártam már a pillanatot, hogy megérezzem lábaim közt méretes férfiasságát és elmerüljünk az orgazmus által nyújtott érzésnek. Viszont Ő váratott. Ami már felért számomra egy kínzással. Egy nagyon is mocskos kínzással.
Lassan visszatért kulcscsontomról ajkaimra, miközben megéreztem kezét az oldalamnál ahogy egyre jobban gyűri feljebb vékony pólómat. Besegítve neki a mozgulatba gyorsan lekaptam magamról az anyagot és ugyancsak mint az övét eldobtam a szoba valamelyik pontjába. Nyakába csimpaszkodva húztam magamhoz, és egy újabb csókban részesítettem miközben csípőjét alhasomhoz nyomta. Egyszerre nyögtünk fel ami mosolygásra késztetett.
-Luke! Ne kínozz -motyogtam mire ő elmosolyodott majd kérésemre elkezdett megszabadítani nadrágomtól. Ugyan csak lassan.
Máskor gyors, türelmetlen, most viszont mikor itt fekszem előtte, csak lomha módon cselekszik. Lehet még Ő sem fogta fel azt ami minden bizonnyal történni fog. Mivel még nekem is nehéz felfogni mindezt. Viszont most én vagyok a türelmetlen. Eszeveszettűl akarom már. Fűtt belülről a vágy és a szerelmem iránta.
Nadrágomat egy idő után melltartóm követte. Szinte megkönnyebbültem mikor levette rólam. Végig gyönyörködött testemben majd ajkait bimbóm köré szorította és szívni kezdte. Még sosem éreztem ilyet! A testem megfeszült és egyre közelebb éreztem magam ahhoz, hogy ne bírjam tovább és fosszam meg nadrágjától. Végül magamat is meglepve, hirtelen fordítottam helyzetünkön ami után rögtön kibontottam övét majd nadrágjától kezdtem megszabadítani. Ugyancsak mint a többi ruhadarabunk Luke nadrágja is a földön kötött ki. Megnevettette hevességem miközben felült ezzel egy kicsit kibillentve eddigi biztos helyemről. Átkarolva derekamat fordított maga alá majd eldöntött az ágyon és újra végigcsókolta testem egészen alhasamig. Ott megállt majd ráérősen megfogta bugyim két szélét és egy mozdulattal megszabadított tőle. Pillanatok múlva pedig folytatta ész veszejtő csókjait nőiességemen is.
Testem összes izma megfeszült ahogy megéreztem nagy ajkamra lehelt pusziját. Hirtelen ért. Valahogy nem voltam még rá felkészülve. Teljesen ledbbentett. Persze jó értelemben. Kezeit közben felvezette hasamra és cirógatni kezdett ujjaival míg nyelvével odalent kényeztetett.
-Luke! -nyögtem nevét szinte teljes eksztázisban majd megmarkolva haját húztam fel számhoz majd ajkaira tapadtam. Hirtelen elvált tőlem majd otthagyott az ágyban. Többet nem érzékeltem, csak egy zörrenést hallottam, mintha kinyitott volna valamit. Újra felém került majd lágy puszit lehelt ajkaimra.
-Kész vagy? -kérdezte mire aprót bólintottam. Nem is kellett neki több. Szenvedélyesen nekiesett ajkaimnak majd falni kezdte őket. Csókjaitól duzzadt ajkaim boldogan viszonozták, miközben megéreztem lábaim között óvszerbe bújtatott férfiasságát. Szóval a kondom csomagolását hallottam az előbb. A kis rafkós, készült. Viszont míg ő ajkaimmal volt elfoglalva addig én csakis a lábamnál való mocorgásokra tudtam figyelni. Ám egy idő után már arra sem tudtam koncentrálni. Az eszem felett pillanatok alatt átvette az írányítást a vágy miközben teljesen elkábított csókjaival.
Hirtelen abbahagyta a csókokat majd mélyen a szemembe nézett. Láttam benne mindent amit kellett. Szerelmet, vágyat, boldogságot. Újra bólintottam mire éreztem, hogy egyik kezét csípőmhöz vezeti. Óvatosan megemelt, majd kicsit szétnyitotta lábamat és odavezette nyílásomhoz férfiasságát. Hirtelen az ütő is megállt bennem ahogy járatomat ingerelte játékosan kemény részével, majd baromi lassan elindult befelé vele. Míg nem volt teljesen bennem nem állt meg feleslegesen, nehogy fájdalmat okozzon vele. Viszont mikor már szinte teljes hosszát magamban tudhattam megállt és nem mozdult egy ideig. Arcomat fürkészte, de én nem mertem felnézni rá. Túlságosan is lefoglalt az érzés na meg a tudat is, hogy bennem van. Éreztem ahogyan végigszánt arcomon egy rakoncátlan könnycsepp amit Luke szinte rögtön lecsókolt.
Fájt, feszítő már majdnem hasogató érzés uralkodott alhasamnál. Persze egy idő után ez csillapodni kezdett, és a fájdalom helyét a vágy vette át. Mikor Ő is észrevette rajtam a megkönnyebbülést lassan mozogni kezdett ami halk nyögéseket váltott ki belőlünk. Hirtelen kihúzódott belőlem mikor már kezdtem élvezni majd egy kicsit felemelte lábamat és újra visszatolta magát. Akkor éreztem meg először teljes hosszát magamban, amivel egy időben egy kisebb sikoly hagyta el a számat. Összehasonlíthatatlan érzés cikázott végig testemen, amit ő indított el minden lökésével egy időben. Szinte észrevétlenül remegtem meg az érzéstől ami szétáradt bennem Luke ölétől ami egyre erősebbé vált. Lassan már teljes eksztázisban nyögtem nevét, míg az a bizonyos érzés el nem árasztotta egész lényemet. Felfoghatatlan és egyben csodás érzés volt. Mintha egy pillanatra más világba kerültem volna. Ezzel egy időben testem ívben megfeszült, és muszáj volt a lepetőbe markolnom, hogy ne érezzem, mentem elszállok. Luke is hasonlóan tett míg ő csípőmbe markolva tartotta magát a földön.
Pihegve döntöttem fejem nyakához míg próbáltam légzésemet egyenletessé tenni. Alig tudtam felfogni, hogy végre megtettük. Nem is értem már, miért féltem tőle annyira.
Luke is boldog, kielégült arccal nézett le rám majd ezzel egy időben csúszott ki belőlem és lehel egy csókot nyakamra ami megmosolyogtatott
-Köszönöm -lehelte most már ajkaimra mire teljesen elpirulva néztem rá.
-Ne köszönd! Sokkal inkább én, hogy eddig vártál rám -mondtam majd lágyan újra megcsókoltam.

8 megjegyzés:

  1. Mikor azt mondtad hogy rossz mire értetted? Ugye nem erre? >< Egyszerűen megint sikerült lenyűgöznöd...de siess nagyon a kövivel
    Ölel olvasód, Adri^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia drága!
      Hát nem vagyok profi az ilyenek írásába és hát ez látszik is rajta, azért mondtam csak. :D Egyébként nagyon aranyos vagy, főleg hogy mint mindig most is kommenteltél <3 :)
      Sietek!
      Puszi Lolo. <3

      Törlés
  2. Ez ferge-*hatászünet* -teges. *--* Imádtam:3
    Siess a kövivel.c:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Mintha csak Barney-t hallnám az Így jártam anyátokból(<3). Nagyon szépen köszönöm a bókod, nagyon aranyos vagy!
      Puszi Lolo. <3

      Törlés
  3. Imádom!!!!!!!Nincs más szó erre csak hogy REMEK!!!!!
    Siess a kövi résszel!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!!
      Köszönöm a bókot és a dícsérő szavakat! Nagyon sokat jelentenek az ilyen visszajelzések! Köszönöm a kommentet!! <3
      Puszi Lolo.

      Törlés
  4. Szia Drága!
    Mióta vártam erre a részre :D És végre! :D Ez valami remek lett! ♥ Iszonyatosan imádtam, ahogy az eddigi összes részt. Na jó egy picit jobban ♥ Siess a kövivel! :) Ölel és puszil barátnőd:
    xxCat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia drága barátnőm! <3
      Örülök neki hogy így vártad és hogy ilyen reakciót váltott ki belőled. Féltem mikor kitettem, de úgy látszik felesleges volt. Köszönöm most is a kommentedet! Nagyon jól esik <3
      Puszi Lolo. <3

      Törlés