2014. november 14., péntek

Wherever you are - Tizenkilencedik

Sziasztoook! Igen! Újra péntek van! Méghozzá 14.-e, November 14.-e. Ma 4 barátom születésnapja is van és hát had ne mondjam hogy eléggé szétszórt vagyok (persze csak egy bulira megyek este). Mindenkit felköszöntöttem ma, ami eléggé nehéz volt mivel alig találtam meg őket és még az ajándékokat is összekevertem. Oké Lolo WIN! Mindegy is! Szerencsére az utolsó két órám ma elmaradt ezért jön most a rész és nem fél hatkor (ugyanis akkor értem volna akkor haza ha megvan tartva az összes órám). Na de mindegy! Itt is a rész ahogy ígértem! Remélem tetszik majd és kapok pár kommentet (<3) Köszönöm az előző részhez írt 4 kommentet és a pipákat. Nem mellesleg pedig az 55 feliratkozót!!! Baromi nagy szám szerintem ez, és nagyon jól esik hogy kb ennyien olvashatják a blogot! 
Jó hétvégét! Puszillak benneteket Lolo. xoxo

UI.: A zene lehet nem épp megy a részhez viszont én erre a zenére tudtam a legjobban megírni a fejezetet.

Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine

Luke szemszög:

-Oké -jelent meg hirtelen Ash a nappali bejáratánál. -Indulhatunk a partra!

Negyed óra múlva már lent is találtuk magunkat a parton. Nem tudom, hogy csak nekem tűnt-e fel, de Ash-nek kifejezetten szar kedve volt, viszont próbálta leplezni. Csak ő köztudottan sosem tudja jól leplezni a kedvét. Ő az a fajta ember aki megállás nélkül mosolyog és folyton röhög. Furcsa, már lassan egy napja nem hallottam Ash hülye nevetését. Hogy hiányzik-e? Talán. Már teljesen hozzászoktam ahhoz, hogy ha ő is velünk van folyton hallani a nevetését. Fura. Ashton ma nagyon fura.
-Majd én segítek -mondtam amint láttam ahogy Nora már a naptejes flakont nyitotta. Szem forgatva adta a kezembe, mivel ismer és tudja, hogy csak azért szeretném, hogy egy kicsit a közelében lehessek úgy hogy a többieknek ez ne szúrjon szemet.
A tenyerembe nyomtam egy kisebb adagot (csak, hogy ne siessem el a dolgot) és lassan végigkentem a derekán. Pillanatok alatt libabőrös lett a teste, mire leheltem egy puszit fedetlen nyakára.
-Istenem Luke, még most hagyd abba -suttogta. -Inkább leégek csak ne kínozz -motyogta miközben felém fordult. Így viszont teljes rálátásom nyílt melleire amik hát hogy is mondjam. Első osztályúak. -Perverz vagy! -nevetett mire újra nekikezdtem teste lekenésébe amibe végül ő is belesegített, legnagyobb bánatomra. Viszont azt a maradék időt is kihasználtam arra, hogy egy kicsit kínozzam. Így néha végigsimítottam a hasán vagy épp véletlenül leesett a kezem a combjára és azt is bekentem szépen lassan. Csak ilyen apróságok de már csak azért is megérte, amit utána kaptam.
Amint elkeltem rajta az utolsó csepp naptejet szinte rögtön nekiesett ajkaimnak. Olyan szenvedéllyel csókolt mint még soha és ezt nagyon is élveztem. Éreztem, hogy nem kellett volna sok és "elszakad" benne az a bizonyos húr. Nagyon felcsigáztam ezekkel a kis érintésekkel és ez nekem jelen esetben nagyon jól esett. Baromira hiányzott már a barátnőm!
-Ezt ne merd még egyszer megcsinálni Luke Hemmings -suttogta ajkaimra mire én elmosolyodtam és egy puszit nyomtam szájára. Lassan elhúzódott tőlem majd megragadva kezem behúzott a vízbe. Furcsa a többiek szinte felszívódtak.
Mosollyal az arcunkon száguldottunk be a vízbe ahova beérve Nora ráugrott a hátamra. Hirtelen megrogytam a mozdulata miatt. Félreértés ne essék nem azért mert olyan nehéz lenne, sőt szinte pehely súlyú, hanem sokkal inkább a meglepettségtől. Nevetve borzolta össze a már így is kócos hajam majd lehajolt nyakamhoz amire kaptam egy puszit.
Teljesen kirázott a hideg. Pillanatok alatt libabőrös lett a testem pont mint Nora-nak mikor bekentem a hátát. Egy kicsit beljebb mentem a vízbe, hogy mélyebben legyünk mikor ledobtam a hátamról. Bosszúsan jött fel a felszínre majd gyorsan oda úszott hozzám. Nyakamba akasztotta kezét, úgy húzott magához még közelebb majd hirtelen lecsapott ajkaimra. Ahogy hideg, vizes teste enyémhez feszült szinte teljesen elvesztettem a fejem. Megfogtam kezeimmel lábait majd csípőmre húztam őket amibe ő készségesen beleakaszkodott. Fenekénél fogva tartottam meg és húztam még közelebb magamhoz. Teljesen beindultam tőle.
-Hé srácok! Azért nem kéne a vízbe dugni. Nagyon sok bacit összeszedhettek -jelent meg Michael a parton Tamival és Rian-al. Rian?! Már itt is lennének? Hát úgy látszik.
-Hello Dawson -köszönt oda a srácnak Nora mire az nevetve vissza köszönt, egy 'Hello kicsi Irwin'-el. Teljesen ledöbbentett a látványa. Tekintetemmel már rögtön a többieket kerestem, viszont nem láttam őket a parton. Biztos valamerre ökörködnek már. Kinézem belőlük még azt is, hogy már az első bárba letelepedtek.
Még egy ideig elbaromkodtunk Nora-val a vízben, majd lassan kimentünk a partra Mikey-hoz és Rian-hez. Mosolyogva köszönt újra a dobos mire Nora egy öleléssel köszöntötte.
-Azta picsa! Rohadt hideg vagy! -káromkodott a srác miközben elengedte szerelmemet. Addig én csak nevetve elővettem a törülközőmet, táskámból majd Nora hátára terítettem, akinek egész testét már liba bőr fedte. Nem éppen érdekelt, hogy magamat nem töröltem meg, a lényeg az volt, hogy Ő ne fázzon. Mikor megérezte a frottír anyagot a hátán összerezzent majd gyorsan áttörölte magát. Már indult volna kiteríteni mikor észrevette, hogy csöpög nadrágomból a víz.
-Hülye vagy Luke? Miért nem törlöd át magad? Meg fogsz fázni! -esett nekem aggódó tekintettel miközben gyorsan előhúzta saját, száraz törülközőjét és a hátamra terítette. Nevetve csókoltam arcon majd gyorsan megtöröltem magam mivel már egyre jobban kezdtem fázni. Nora csak megforgatta a szemeit majd végül szorosan magához ölelt. -Hülye vagy de imádlak! -morogta mellkasomba.
-Szóval imádsz? -kezdtem incselkedni vele mire lágyan belebokszolt mellkasomba amit nevetve hagytam. -Szóval imádsz? -ismételtem meg magam mire megforgatta a szemeit.
-Akkora egy bunkó vagy Hemmings! -motyogta.
-Szóval bunkó vagyok? De te így is imádsz, nem?! -kuncogtam amit mosolyogva hallgatott. Kibontotta karba tett kezeit majd lassan odalépett elém miközben felnézett rám.
-Igen. Imádlak! -jelentette ki mire leheltem egy puszit ajkaira. Basszus! Hogy kaphattam meg ezt a lányt? Még a mai napig sem értem. Annak ellenére is velem van és kitart mellettem, hogy szinte alig vagyunk itthon. Nagyon szerethet, és persze én is Őt. Felfoghatatlan számomra, hogy hogy lehetek ennyire szerencsés. Az biztos, hogy megütöttem vele a főnyereményt.
-Áhááá! Itt is vannak a kis gerlék! -hallottam meg Alex hangját miközben mind már egy-egy sörös poharat fogtak a kezükben. Az én kezembe is nyomott egy poharat Cal amit megmosolyogtattam. Ugyan így pár perc alatt lett Mikey és Rian kezében is egy pohár amit Jack csak varázslatnak hív.
Arra figyeltem fel egyszer csak, hogy Nora eltűnt mellőlem mire rögtön keresni kezdtem tekintetemmel. Teljesen megnyugodtam mikor megláttam Ash ölelésében amit mosolyogva néztem. Imádja a testvéreit és én ezt megértem. Mielőtt megismertük volna, Ash sokat mesélt a húgáról. Viszont mikor megláttam, rájöttem, hogy egy valamit elfelejtett mondani Ashton a húgáról. Márpedig azt, hogy milyen szép. Rögtön megakadt rajta a szemem és nem hazudok ha azt mondom sokszor elkalandoztak már a gondolataim miközben megláttam. Eleinte csak a bomba alakot és az aranyos pofit láttam benne, majd csak később láttam meg benne azt ami a mai napig fogva tart benne.
-Hola szépfiú! -kalimpált a szemeim előtt Alex ami által visszarántott a jelenbe. Nem is vettem észre, hogy elbambultam. Méghozzá Nora fenekén. Oké, ez kínos. Még akkor is ha a barátnőm.
-Akkor mennyünk focizni -mosolygott Calum. Most hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy a foci miatt örül ennyire, vagy már nem ez az első pohár sör amit megivott. Végül nem foglalkoztam ezzel sokat mivel már arról kezdtünk el beszélni, hol is kéne játszani miközben Zack elővett egy strand foci labdát. Csak nagy nehezen találtunk egy olyan aránylag üres, homokos területet ahol szinte senkit sem zavartunk.
 -Ki lesz a két csapat kapitány? -kérdezte Alex mire értetlen fejeket látva kinevezett ő két ember gyorsan. -Jack és Cal! -jelentette ki miközben lerakta a kezdő pontra a labdát majd intézkedni kezdett. Hát hogy is mondjam, lehetett már hallani a hangján azt a pár pohár sört amit már megivott. -Na azért ennyire legyetek már képbe, hogy csapatokat kellene valahogy csinálni -dorgált le minket nevetve mire a már egy kicsit becsiccsentet Cal és Jack a labda mellé állt és kiválasztották az embereiket. Én, Nora, Hanna és Ashton kerültünk bele Cal csapatába, a többiek pedig értelem szerűen Jack csapatába mentek. Alex végül bíró lett. Mivel tizenegyen voltunk így nem lett volna ferr ha az egyik csapatban többen lennének.
Az egész "meccs" baromi vicces volt. Cal és Jack voltak a kapusok és hát mit ne mondjak eléggé szarul "védtek". Jó mondjuk ebbe az is benne volt, hogy már egyáltalán nem voltak józanok. Ash, Nora és én lőttük a legtöbb gólt a csapatunknak, míg a másik csapatba messze az egyik legjobbak voltak; Tami, Rian és Zack.
A meccs végére pedig már majdnem összeestem a röhögéstől. Ugyanis Cal kifutott a kapuból és megpróbált gólt rúgni Jack-nek aki a legnagyobb döbbenetünkre először jól elvetődött és kivédte Calum próbálkozását. Viszont mikor Barakat kirúgta a labdát, sikeresen gólt rúgott nekünk mivel Cal-nak még nem állt szándékába visszamenni a kapuba. Ezek után viszont már mindenki dőlt a nevetéstől főleg mikor Jack közölte, hogy szerinte simán indulhatna ezzel a góllal a "Világ legjobb kapusa" címért. A legnagyobb vicc, hogy épp abban a pillanatban kezdett neki Calum is. Vagyis elkezdte énekelni a "We are the champions" című Queen számot mire mi már szinte feküdtünk a homokban a röhögéstől. Kész! Kicsinálnak ezek itt együtt!

Kb még három-négy órát maradtunk kint a parton majd mind szétszéledtünk mivel már későre járt az idő. Nora-nak ma szerencsére megengedte Anna Marie, hogy nálunk aludjon így miután együtt elmentünk hozzájuk pár ruháért már mentünk is át hozzánk.
Anyu ma osztály kiránduláson van, így kettesben maradhatunk a nap hátralévő részében Nora-val. Istenem mióta várom már ezt a napot! Bár valamiért olyan érzésem van, hogy ma is bármennyire szeretnénk megtenni, nem fog sikerülni. Fogalmam sincs miért, viszont ez az érzés már azóta szorongat mióta leesett, hogy ma minden bizonnyal kettesben leszünk otthon egész éjszaka.
-Mi a baj? -kérdezte miközben a kulcsokkal vesződtem már a bejárati ajtó előtt. Apu sincs itthon mivel három napos horgász maratonra ment ami már tegnap óta tart. Hiába! Baromi nagy horgász!
Arra eszméltem fel, hogy kikapta a kezemben lévő kulcsot majd egy pillanat alatt kinyitotta az ajtót. Csak pislogtam majd végül bementem utána. Gondosan kulcsra zártuk az ajtót majd valami kaja után kutatva bementem a konyhába. Találtam egy tálat és egy csomag pattogatott kukoricát. Szóval egy popcorn tálat. Vagyis pontosan egy tál popcorn-t. De mivel nagyon éhesek voltunk így inkább rendelésre szántam el magam. Ahogy felemeltem a telefont a fülemhez Nora már tudta is, hogy mit szeretnék így visszapakolta a helyére a tálat és a kis csomagot. Két perc alatt lerendeztem a pizza rendelést majd mosolyogva léptem barátnőm elé miközben ő éppen a nappaliban állva nézelődött.
-Itt valami megváltozott -mondta miközben még mindig a szobát kémlelte.
-Hát igen, mondjuk az, hogy egy csomó vackot hoztam magammal Londonból. Például egy Simple Plan-es pólót meg talán egy dedikált Chelsea labdát. De azt hiszem azokat már dobhatom is ki -mondtam miközben "elgondolkoztam" és elnéztem Nora felett majd mire újra rátekintettem volna már csillogó szemekkel vizslatta arcomat. Nem hiszi el!
-Meg kezdjük ott, hogy nem ismerek egy olyan embert sem aki XS-es méretet hordana így tényleg ki kell dobnom -tettem még mindig a fejem miközben előkotortam az említett darabot az egyik zacskóból ami a kanapé mellett volt. Ránéztem megint csak Nora-ra aki már pironkodva nézelődött. Lassan visszasétáltam elé majd a pólót magamra terítve mutattam meg neki. -Imádlak! És ezzel szeretnék neked boldog kilencedik hónap fordulót illetve azt megköszönni, hogy itt vagy velem -mosolyogtam rá miközben igazat mondva a szemébe néztem.
-Szeretlek -mosolygott rám majd egy könnycseppet elejtve állt lábujjhegyre miután talán az eddigi legédesebb csókjában részesített. Mosolyogva váltam el tőle mire Ő csak a mellkasomnál fogva tolt hátra a kanapéra ahova le is ültem. Meglepetésemre viszont nem mellém hanem egyenesen az ölembe ült és úgy ölelte át testemet. -Nagyon szeretlek -motyogta nyakamba majd felemelte fejét és édes csókokból indulva lettünk egyre szenvedélyesebbek. Lassan apránként fokozódott bennünk a vágy ami főképp rajtam volt érezhető legelőször. Kényelmetlenül kezdtem el fészkelődni viszont eszem ágában sem volt elengedni Nora-t sokkal inkább hátra döntöttem a kanapén és úgy magasodtam felé miközben csókjaim lecsúsztak ajkairól füle mögötti érzékeny területre utána nem sokkal a nyakához is. Egy aprót sóhajtott ami megnevettetett. Egyszerűen rohadt aranyos ahogy vonaglik alattam.
-Nora! -búgtam nevét mire ő felnyitotta eddig csukott szemeit és rám tekintett. -Szeretnéd ha ma...? -szakította félbe mondanivalóm mielőtt befejezhettem volna egy heves csókkal ami után nem szívesen váltam volna el tőle is folyamatosan csókjaimmal bombáztam kívánatos ajkait. Mind a ketten eszeveszettül vágyunk már egymásra, és az igazat megvallva ez nem most kezdődött. Már jó ideje megszerettük volna tenni azt a bizonyos dolgot, de valahogy sosem sikerült. Azóta csak egyre jobban nőtt az iránta érzett vágyam így nem is csoda, hogy lassan és apránként kezdtem elveszteni a fejemet.
-Ezt igennek veszem -mosolyogtam bele csókunkba viszont nem hagyta, hogy sokáig nélkülözzem csókjaimmal rögtön visszahúzott magához tarkómnál fogva.

11 megjegyzés:

  1. Hűha mi lesz még itt :D Hát a sok sör megárt Alex xDD Siess :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát igen, ilyenek az általam elképzelt felnőtt ATL tagok :D Mindegy is imádom őket!
      Hát az majd kiderül a következő részben :DD
      Puszi Lolo.

      Törlés
  2. wáááááááá!!!!! csak ennyit tudok mondani. IMÁDTAM! és szegény Ash :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!!
      Wááá! Örülök hogy írtál! Én is benneteket! (<3) Ashton most egy kicsit megjárta, de majd ebből is lesznek dolgok. Sőt nem is kevés.
      Na jó befogom, most már sokat mondtam :D
      Puszi Lolo.

      Törlés
  3. Jujj de cuki volt ez a rész alig várom a kövi részt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!!
      Örülök hogy tetszett! Nemsokára olvashatod!
      Puszi Lolo.

      Törlés
  4. Ezt nem hiszem el! Hogy hagyhadtad így abba?! >.< Kínzol itt engem meg az összes többi olvasót! :D Iszonyatosan jó rész volt! :3 9 hónapja cuki Luke meg Nora! :o De jóó ♥ Nagyon várom a kövi részt, azaz a pénteket! :D Biztos az a rész is iszonyatos jó lesz! :) Érzem :D (Már ha lehet azt mondani :D )
    Ölel és puszil barátnőd <3 :-* :
    Cat xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia drága barátnőm <3
      Hát valahol be kell fejezni nem? Most mondjam hogy direkt? Na jó nem, de egy kicsit próbáltalak benneteket lógva hagyni. Kíváncsi voltam a véleményetekre akkor is ha itt hagyom abba a részt. Viszont megnyugtatlak nem lesz ilyen sűrűn.
      9 hónap azért szerintem szép, de nem is meglepő szerintem az ő esetükben. Mivel nagyon szeretik egymást!
      Nemsokára olvashatod! <3
      Puszillak és ölellek <3 Lolo.

      Törlés
  5. Minnel hamarabb kovetkezoottt. <3 <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziia!
      Nemsokára olvashatod! Köszönöm a kommentedet! <3
      Puszi Lolo.

      Törlés