2014. szeptember 12., péntek

Wherever you are - Nyolcadik

Egy újabb Pénteki nap! Újabb 5 nap telt el az iskolából. És újabb rész jött a Wherever you are-ból. Pontosabban a nyolcadik rész! Szeretném megköszönni Cat-nek a kommentjeit, mivel nagyon jól esnek. Viszont szomorúan vettem észre, hogy szinte részenként csökken a kommentelések száma. Nem szeretnék olyan butaságot csinálni, hogy csak x számú komment után jön csak rész, mivel szerintem az szemétség és hülyeség. Csak jól esne néhány aranyos szó vagy éppenséggel építő kritika. Szerintem sokban segít egy írót az, hogy az olvasók megmondják a véleményüket az adott részről. Több kedvem lenne leülni és írni, ha tudom lesznek olyanok akik kommentelnek. És megint csak kiemelném Cat-et aki borzasztóan aranyosan szinte minden eddigi rész alá írt!
Na mindegy is elég a rizsából! Itt is a rész! Remélem azért van aki elolvasta az előző sorokat és hagy maga után pár sort a kommentek közé!
Puszi Lolo. xoxo

Moving on


-Gyere! -hallottam a hangot az ajtó másik oldaláról. Az iskolából egyenesen Luke-hoz mentem mivel megpróbáljuk a lehető legtöbb időt együtt tölteni míg itt vannak. Mellesleg a szülei sincsenek otthon és nem akartam, hogy egyedül legyen a nagy házba míg nem kell próbára menniük.
Lassan benyitottam a házba majd szépen levettem a cipőm, vele együtt a táskámat is. Épp indultam volna Hemmo keresésére mikor elém lépett és magához ölelt. Jó volt újra magam mellett tudni. Érezni a jellegzetes illatát, csókját, hangját. Szorosan magamhoz öleltem vékony ám izmos testét amit szokásához híven mint mindig most is megnevettetett. Lassan felnéztem szemeibe miközben beharaptam ajkaimat.
Megint csak ugyan azt láttam a szemében mint már napok óta. Mérhetetlenül nagy szeretet és vágy. Utóbbival kevésbé vagyok manapság jóba. Egyre többször kapom magam rajta azon, hogy csak bámulom Luke-ot. Minden előjel nélkül miközben mocskosabbnál mocskosabb dolgokra gondolok. Nem tudom mi történt velem ezalatt a több mint másfél hét alatt. Ugyanis azóta lepik el az agyamat ezek a gondolatok mióta Ash születésnapjára készültünk. Nem tudom mit jelenthetnek ezek, viszont azt biztosra tudom, hogy: Nagyon szeretem ezt a srácot!
Mint általában, most is csókkal köszöntünk egymásnak! Csak egy gyors szájra puszi szokott lenni, most viszont mintha valami elpattant volna az agyamban. Olyan hévvel kaptam Luke után akár csak az életem függene tőle. Mintha az ő ajkain keresztül jutnék csak levegőhöz! Hirtelen olyan nagyságú vágy szabadult fel a testemben, hogy képtelen voltam kontrollálni az érzelmeimet. Szinte letámadtam, amit szerintem egyáltalán nem bánt. Tudom, hogy már nagyon régóta vár erre a pillanatra, és csak most érzem azt, hogy készen is állnék rá!
Eleinte meglepődött a tettemen majd csak később kapcsolt és csókolt vissza. Nagyon meglephettem, ha így reagált mivel ez nála ritka. Szinte mindig három lépéssel előttem jár. Ám ha most tudná mire gondolok pontosan, azt hiszem már nem lenne ilyen nyugodt.
Lassan, gyengéden beleharaptam ajkába ami egy kisebb nyögést váltott ki belőle. Istenem! De rég hallottam már ezt a hangot! Ez pedig csak még inkább feltüzeli testemet amitől csak jobban kívánom! Érzem, hogy egyre szorosabban tart ölelésében ami arra késztet, hogy még szenvedélyesebben csókoljam.

Luke szemszög:

Teljesen meglepett Nora. Azt hittem a mai napunk is ugyan olyan lesz mint a többi. Nézünk egy filmet, esetleg elmegyünk valahova enni vagy csak itthon ülve hülyülünk míg el nem kezdődik a próba. Erre most, arra készülünk, hogy végre megtegyük azt a bizonyos lépést a kapcsolatunkban amit eddig nem tudtunk. Viszont tartok a dologtól. Mi van ha megint csak egy téves riasztás? Ha még nincs rá felkészülve? Épp ezért állítottam le!
-Nora! -lihegtem miközben elváltam ajkaitól és magamhoz öleltem. -Biztos vagy ebben? Akarod? Mert ha nem! Nekem az is jól esne ha csak magamhoz ölelhetnélek! Nem kell miattam ezt megtenned!
-Ha tudnád, hogy mire gondolok már napok óta, hogy mennyire komolyan gondolom most! -mondta miközben szégyenében a mellkasomba temette arcát. Csak felkuncogtam a gondolatától is, hogy rólunk fantáziált. Olyan aranyos most! Lassan felnézett a szemembe miközben beletúrtam a hajamba. Vártam a reakciójára ami mint mindig most is ugyan az volt. Beharapta alsó ajkát ami folyton arra késztet, hogy megcsókoljam.
Most viszont vártam! Ki akartam élvezni a helyzetet, hogy most végre ő vágyik rám, és nem csak én rá!
-Jézusom ez most nagyon kínos! -kuncogott fel félénken miközben én csak ajkaira tudtam koncentrálni. Olyan hívogatóak, édesek és puhák. Szinte sóvárgok már utánuk, mégis itt vannak előttem csak arra várva, hogy magamévá tegyem őket. Nem mert rám nézni. Szégyellte magát. Hirtelen nem tudtam kiigazodni rajta. Csak akkor értettem meg mi játszódik le benne mikor a szemeimbe nézett. Szeretet és vágy kavargott benne. Azt hittem csak képzelődöm, pedig jól láttam. Elég volt egy pillantást is vetnie számra, hogy elveszítsem a fejem és letámadjam vörös ajkait. Magamhoz szorítottam miközben tenyerem leesett hátáról fenekére. Édesen belenyögött a számban ahogy megérezte kezemet hátsóján miközben ő nyakamat ölelte át.
Pár percig álltunk csak az előszobában csókolózva, kiélvezve a helyzetet, hogy csak is egymásnak élünk. Egyik pillanatról a másikra viszont mintha elvesztettem volna a fejem. Ösztönösen a falnak préselve magunkat csókoltam szenvedélyesen miközben ő azon ügyködött, hogy levarázsolja rólam az ingemet. Mosolyogva csókoltam kívánatos ajkait majd nyakát miközben kezei még mindig a gombok kikapcsolásainál járt. Kisebb-nagyobb bénázások árán viszont lekerült rólam a piros kockás darab amit rögtön a földre taszított.
Nem is kellett több jel, arra hogy 100%-ig komolyan gondolja-e! Felkaptam az ölembe és vele együtt felmentem a szobámba ahol szinte rögtön az ágyra dőltünk. Lehet nem így képzelte el az elsőt és bevallom én sem vele. Meglepetésként ért ez az egész! Nem gondoltam volna, hogy épp ma fog megtörténni!
Alig dőltünk le az ágyra már is incselkedni kezdett velem. Már-már kemény férfiasságomra ült amit ölével kezdett ingerelni a nadrágon keresztül. Halkan felnyögtem mikor hozzám nyomta magát miközben ledobta pólóját a földre. Tekintetem szinte rögtön a mellkasán ragadt amit csak azután tudtam leválasztani onnan miután egy csókot lehet ajkaimra.
Gyorsan magam alá gyűrtem és szinte rögtön megszabadítottam feszülős csőnadrágjától. Imádom mikor ilyet visel. Viszont utálom mikor rajtam kívül más is megbámulja benne formás fenekét. Ő csak az enyém! Nem engedem át másnak! Talán még sosem voltam igazán szerelmes, egészen Nora-ig. Még Aleisha-t sem szerettem annyira mint Őt! Ő az életem, a mindenem! Teljesen belé szerettem!
Édes nevetése rázott vissza gondolataimból majd émelyítő csókja. Megmosolyogtatott a tette. Aranyos! Sokszor elbizonytalanodik tetteibe, viszont nem látom rajta, hogy bánná. Talán csak nem tudja, hogyan nyúljon és mihez.
Kihasználta újra a figyelmetlenségemet mivel újra felém kerekedett amit egy elégedetlen nyögéssel konstatáltam. Megragadta nadrágom övét amit egy mozdulattal kikapcsolt majd eldobott. Alsóm gombjához nyúlt majd az öv bujtatóba akasztva kicsi ujjait húzta le rólam a fekete anyagot. Lassan végighúzta ujjait lábamtól egészen vállamig majd lehajolt ajkaimhoz. Édes, szinte alig érezhető csókot lehelt ajkamra ami még jobban felizgatott. Csókja levándorolt arcomról egészen nyakamig. Tudja, hogy ez a legérzékenyebb pontom így tudom, hogy direkt tért ki rá. Nem időzött sokat ott, szinte rögtön tovább állt. Elhomályosodott tekintettel néztem ahogy egészen alhasamig végigcsókolta testemet, ahol viszont megállt és tanácstalanul felnézett rám. Nem bírtam tovább így újra magam alá gyűrtem és most én csókoltam végig teste minden pontját. Lapos hasánál időztem el a legtöbbet, mert míg nekem a nyakam, neki ez az egyik legérzékenyebb pontja. Mosolyogva hallgattam édes nyögéseit amit én váltottam ki belőle. Viszont mikor combja belső felére leheltem egyik csókom teste megfeszült. Kéjesen felnyögött ami még inkább feltüzelt belülről majd megszabadítottam a fehérneműitől is. Végig csodáltam testét ami még jobban felizgatott. Erősen belemarkolt szőke hajamba miközben másik kezével alsómat kezdte gyűrögetni. Szenvedélyesen rátapadtam ajkaira miközben kezei megálltak alsómnál. Csak nagy nehezen tudta lehúzni, amit egyáltalán nem bántam. Kiakartam minden percét élvezni a pillanatnak és nem akartam elhamarkodottan cselekedni. Mikor meglátta férfiasságom beharapta alsó ajkát miközben teljesen elpirult. Felkuncogtam rajta majd újra forró csókot leheltem ajkára.
Kábítóan hat rám minden egyes érintése és csókja amit viszonoz így nem lepett meg, hogy figyelmetlenségemet újra kihasználva felém kerekedett. Meglepett így hirtelen nem is tudtam figyelni rá. Csak arra tudtam gondolni, hogy szeretem és be akarom neki bizonyítani mennyire.
-Várj! -állítottam le mire ijedten nézett rám. Elfelejtettem az óvszert így magam mellé nyúlva előhalásztam az éjjeli szekrényemből egy ezüst tasakot. Gyorsan szerettem volna nyitni ami persze, hogy nem ment. Miért is ment volna? Nora vette át tőlem a csomagot és nyitotta ki. Kezébe vette a ragacsos gumit majd férfiasságamhoz nyúlt. Ütemes, pumpáláshoz hasonló mozdulatokat tett rajta amik nyögéseket csaltak elő belőlem. Lassan elengedte majd rágörgette az átlátszó gumit. Nem is volt időm meglepődni rajta szinte rögtön letámadta ajkamat és forró csókjaival izgatott még jobban fel. Lassan újra felé tudtam kerekedni így megint én voltam felül. Mosolyogva tekintettem le rá majd egy gyengéd puszit adtam ajkaira.
Egyre erőteljesebben nyögött a számba amit egy igen nagy jelnek vettem. Viszont hogy teljesen biztos legyek elhúzódtam ajkaitól miközben csukott szemeit néztem. Kinyitotta szemét majd lassan bólintott. Mosolyogva hajoltam le a nyakához amit lassan csókolgatni kezdtem. Viszont hirtelen valami dörömbölést hallottam a földszintről. Lassan elhúzódtam tőle majd fülelni kezdtem.
-Luke! Gyere már! Nélküled nem tudunk próbálni -hallottam Michael hangját majd megint csak a dörömbölést. Szinte rögtön kipattantunk mind a ketten az ágyból és hihetetlen gyorsan öltözködni kezdtünk. Hirtelen még azt sem tudtam, melyiket szokás alul hordani. A bokszert vagy a farmert. Teljesen össze voltam zavarodva. És még az ingemet sem találtam! Pár pillanatig gondolkoznom kellett azon, hogy hol is lehet mikor eszembe jutott. Még az előszobába leszaggatta rólam Nora. Elkezdtem lefelé futni a lépcsőn ahol majdnem sikerült még pofára is esnem! -Anyád! -morogtam majd felkaptam a földről az inget és kinyitottam a fiúknak az ajtót.
-Végre! Már vagy negyed órája várunk rád! -mondta Ash miközben bementek mellettem az ajtón. Egy nagy adag levegőt kifújva nyugtattam magam. Féltem, hogy akármi árulkodó jelet találnak a srácok és gyanakodni kezdenek. Calum nevetve ment be mellettem majd a többiekhez csatlakozva lehuppant a kanapéra a nappaliba.
-Nora merre van? -kérdezte Ash kirántva a bambulásomból amit eddig észre sem vettem. Csak felmutattam az emeletre mire Calum sunyin mosolyogni kezdett. Lehetetlen, hogy kitudódjon a dolog mivel végül is nem csináltunk semmit. Csak majdnem.
-Ennyire izgat Nora? -kérdezte Michael miközben újra elbambultam csak most a lépcső irányába ahonnan vártam, hogy Nora lejöjjön. Csak bámultam miközben vártam, hogy Ash válaszoljon Michael kérdésére ami nem következett be. -Hé Luke! -szólt mire megráztam a fejem és felé fordultam.
-Inkább ne basztassuk! -szólalt meg Calum. -Menny a fürdőbe és rendezd el magad mert nagyon kész vagy -kuncogott Cal miközben a nadrágomra mutatott. Eddig is éreztem, hogy eléggé szűkös a hely benne, viszont nem tudtam rá figyelni mert más vonta el a figyelmemet. Mondjuk az, hogy három nem normális veri az ajtómat, hogy engedjem be. Ja ez mondjuk elég erős érv!
Egy szó nélkül megindultam az emelet felé mikor Ash még utánam szólt, hogy 'Ha lehet, ne most rontsd meg a húgom!'. Csak felnevettem miközben a többiek röhögését hallgattam. Lassan beértem a fürdőbe majd gyorsan elrendeztem magam. Magyarul vettem egy hideg zuhanyt. Az utóbbi 4 hónapban már eléggé hozzászoktam és már elég csak 10 perc ahhoz, hogy lehűtsem magam. Szinte már profi vagyok benne.
Halk kopogtatást hallottam a fürdő ajtón majd egy szó nélkül bejött Nora. Fülig pirult mikor meglátott egy szál törülközőben amit a csípőm köré tekertem. Elnevettem magam majd magamhoz húztam egy ölelésre. Lassan bele csókoltam a nyakába miközben bele suttogtam a fülébe.
-Nyugodj meg! Semmi baj! Majd lesz alkalmunk máskor! -mosolyogtam. Igazából fogalmam sincs miért örültem ennyire. Talán a tudattól, hogy már nem fél az érzéstől, hogy velem legyen. Igen, tutira ez dobta fel a napomat. És még csak délután fél öt van!

9 megjegyzés:

  1. Jaj ez is remek volt! :3 <3 Sajnálom, hogy eddig nem jött komi és hogy én is csak most teszem :( Sajna sz*r az órarendem meg még résszel sem vagyok kész :S De így a vacsihoz tvzés helyett jobbnak találtam elolvasni a 8.-részt! És nem bántam meg! :) Fantasztikusan jól írsz/ fogalmazol. Imádtam a részt és a blogot is imádom! <3
    Várom már a jövőhét pénteket! :*
    Ölel:
    xxCat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziia!!
      Köszönööm és azt még jobban hogy folytonos kommentelőm vagy! Sosem fogom tudni elégszer megköszönni neked, hogy minden rész alá kommenteltél idáig!:D
      Semmi gond megértem! Nekem is eléggé rossz! De aranyos vagy!!! Örülök neki hogy ennyire vártad!!
      Köszi bár szerintem nem annyira fantasztikus mint ahogy mondod, de ha te állítod elhiszem neked!!!:D Én pedig téged Imádlak! <3
      Puszi Lolo. <3 :*

      Törlés
  2. nagyon jó rész lett, csakúgy mint a többi :)
    várom a kövit!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál! Baromira jól esik!! Remélem továbbra is kommentelsz majd és olvasod a blogomat!
      Puszi Lolo.

      Törlés
  3. ez a rész is nagyon tetszett de kár h a többiek bezavartak :D
    várom a kövit! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszii!! Örülök, hogy tetszik! Hát a srácok már ilyenek. A legjobbkor tudnak megjelenni!
      Remélem a következő rész is tetszeni fog és talán megajándékozol egy kommentel újra!:D
      Puszi Lolo.

      Törlés
  4. uuu nagyon jó lett!! *o*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Úúú én pedig nagyon köszönöm a kommentedet!!!! Ezer hála és köszönet érte!
      Puszi Lolo.

      Törlés
  5. Hát mint a többi ez is nagyon jó lett.
    Ügyi vagy mint mindig!.!
    Puszi:Letti

    VálaszTörlés