2014. október 28., kedd

Wherever you are - Tizenhatodik

Sziasztok! Hát látjátok újra jelentkeztem egy résszel! Lehet, hogy laikus vagyok és hülyeség ilyen sűrűn kirakni részt, viszont úgy vagyok vele, hogy minek tartogassam mikor ki is rakhatom?! Ez a rész eredetileg egy külön "meglepetés" résznek indult (ami állítólag még mindig az) ám inkább bevettem a sorba és így lett meg a 16. rész.
Nagyon szépen köszönöm az előző részhez kapott 9 kommentet!! El sem tudjátok hinni milyen boldog voltam mikor megláttam. Borzasztóan köszönöm ezt a sok támogatást! Imádlak benneteket!
Illetve még azt szerettem volna mondani, hogy ez a mai, kivételes alkalom. Már mint, hogy egymást után két nap is hoztam részt. Pontosabban ez is csak az őszi szünet egyik mellék terméke. Sajna suli időben biztos, hogy nem lesz ennyi időm írni így marad a heti egy rész. Viszont szünetekben lehet még rá alkalom, hogy több részt is tudok hozni egy héten!
Elég a beszédből! Jó olvasást a részhez!
Puszi Lolo. xoxo.

Rixton - Me and My Broken Heart [A KÉP SAJÁT!]

2013.01.08.

Luke szemszög:

Nehéz volt otthon hagyni őt, főleg az után ami történt. Legszívesebben mellette maradtam volna, hogy megtudjuk beszélni. Viszont közben tartok is attól, hogy mit mondana. Lehet, hogy hibának tartaná és azt mondaná, inkább próbáljunk meg csak barátok maradni.
Na igen, ez az ami nekem nagyon nem menne.
A mai nap is borzalmas eddig. Egyszerűen képtelen vagyok megszólalni. Mintha a csókjával a nyelvemet is elvitte volna. Csoda, hogy még nem felejtettem el a dalszövegeinket. Teljesen össze vagyok zavarodva. Mellesleg még Ash is haragszik rám. Legalábbis ezt vettem le a testbeszédéből, mivel három napja hozzám se szól.
Tegnap beszéltek a srácok az otthoniakkal. Anyu mint minden nap, újra üzent, hogy vigyázzak magamra. Mali is írt egy sms-t (nekem), hogy vigyázzak a többiek fejére, mivel szerinte már csak én maradtam egyedüli ép eszű a bandában. Ám meglepetésemre tegnap nem csak anyutól kaptam üzenetet. Mikey jött oda hozzám az éjszaka közepén, hogy másnap akar velem valaki skype-on beszélni. Nem mondta hogy ki, így úgy kellett megérdeklődnöm.
-Gondolkozz Lucas! -mondta miközben lehuppant a mellettem lévő ágyba majd tarkója alatt összekulcsolta kezét és úgy nézett rám. -Holnap hatkor, te meg ő! Skype -fejezte be miközben a szemöldökét húzogatta.
Az elejétől fogva abban reménykedtem, hátha Nora akar velem beszélni. Ám ahogy Clifford célozgatni próbált már rögtön le is esett. Most már biztos vagyok benne, hogy Ő az. Csak azt nem tudom, hogy örüljek neki vagy ne? Mégis három nap után akar beszélni ami hát mondjuk ki kerek perec eléggé szar helyzet. Ezalatt az idő alatt mindent átgondolhatott. Lehet már 20x megfogalmazódott benne az a szöveg, hogy hogyan rázzon le, illetve, hogyan mondja el kedves szavakkal azt, hogy bocs de nem érdekelsz.
Viszont az is meglehet, hogy pont az ellentéte történt, amiben nagyon merek reménykedni. Bár valamiért azt érzem az előbbi fog teljesülni. És ha tényleg úgy lesz, akkor nagyon fájdalmas jövő vár rám.
Lassan megnéztem az időt a telefonomon, mire baromi gyorsan felcsaptam a laptopom tetejét és beléptem Skype-ra. Ugyanis a kijelző már negyed hetet mutatott. Nagyon jó. Így legyen jó pontod annál a csajnál aki tetszik. Jól csinálod Lucas!
Épp, hogy bejelentkeztem, már kerestem is a partnerlistámon Nora nevét. Pillanatok alatt megtaláltam mivel szinte az elsők között szerepelt. Egy kis gondolkozás után végül rányomtam a nevére és megkezdtem a beszélgetésünket.

-Én csak azt akartam mondani igazából, hogy sajnálom a múltkorit ha te nem akartad. Akkor meglehet, hogy félre értettelek, viszont ha őszinte akarok lenni már jó ideje vágytam rá -vallottam be nagy nehezen. Már egy jó ideje beszélünk, és már jó ideje kerüljük ezt a témát. Ám eddig egyikünk sem mert róla szót ejteni. Láttam rajta, hogy meglepte az amit mondtam, viszont boldogság öntött el, ahogy kamerán keresztül is látni lehetett mennyire elpirult.
-Hát izé -makogott össze-vissza. -Hát szerintem...
-Hogy elpirultál! -szakítottam félbe miközben felkuncogtam, erre ő csak elegánsan bemutatott. -Hát kösz, szinte szerelmet vallok te meg bemutatsz -húztam le a számat majd nem sokkal később kikerekedett szemekkel tudatosult bennem, hogy mit is mondtam. Oké, Luke ezt megcsináltad...
-És ki mondta, hogy baj? -kérdezte kapásból.
Szerintem még ő sem gondolta át pontosan, azt amit kérdezett. Percek múlva ébredtünk csak rá, hogy mint mondtunk. Láttam a lány arcán, hogy erősen gondolkozik mit mondjon, vagy mi legyen a következő téma amit felhozhat mentőövként. Én eközben csak arra koncentráltam, hogy mit veszíthetek ha ez a beszélgetés végül rossz irányba sül el.
-Oké Luke, én nem bírom! -sóhajtott mélyen. -Három napja itthon szenvedek folyton azon kattogva, hogy mi lehet veled, mit csinálhatsz, egyáltalán gondolsz-e rám?! Kikészít a tudat, hogy nem tudjuk normálisan megbeszélni a dolgokat, mert vagy elhülyéskeded vagy éppen meg se szólalsz -kelt ki magából aminek jelen esetben nagyon örültem. -Látod! Pont mint most! Most is csak az az őrülten sexy mosoly van az arcodon és ezzel is csak azt éred el, hogy szó szerint kicsinálj! Luke én nem tudom mi történt velem ebben a három napban. Folyton azon gondolkoztam, hogyan mondjam el neked azt amit érzek irántad de, hogy őszinte legyek most semmi sem jut eszembe -hadarta amit meglepetésemre végig értettem. Általában ha hadar sosem értem amit mondd, most viszont szerencsémre mindent kristály tisztán hallottam.
-Oké -szólaltam meg nagy nehezen. -Ez most akkor azt jelenti, hogy a barátnőm vagy -mondtam ki nevetve mire ő csak a fejét rázva lehajtotta azt. -Tudod, hogy nem vagyok a szavak nagy mestere. Főleg nem ilyen helyzetben! -mosolyogtam mire ő nevetve felpillantott a kamerába azon keresztül is a szemembe.
Ilyen is csak velünk történhet meg. Melyik az a szerencsétlen pár aki skype-on jön össze? Hát nem mi?
-Olyan hülye vagy Luke -mosolygott. Istenem, hogy szeretem mikor mosolyog. Főleg mikor miattam teszi azt.

***

Alig vártam a napot, hogy hazaérjünk és szerencsémre ma van az a nap. Végre a saját ágyamban aludhatok de főképp azért vártam, hogy Nora-val lehessek.
Kíváncsi voltam Ashton meddig bírja. Mármint azt, hogy ne ordítsa le a fejem. Szerintem még ő se fogta fel a dolgot. Azt, hogy én és a húga összejöttünk. Végül tegnap lefekvés előtt kaptam meg tőle a fejmosást ami igazából csak biztosított a dolgaimban.
Tudom, hogy nagyon vigyáznom kell Nora-ra, és a kapcsolatunkra. Nagyon törékeny mind a kettő, amire tegnap Ashton is felkeltette a figyelmemet. Nem hiába gondoltam át többször is a kapcsolat gondolatát Nora-val. Mivel az egyik banda társam húga, nagy kihatása lehet a bandára az, hogy járunk.
Eleinte azért próbáltam türtőztetni az érzéseimet, mert a zenekar előnyeit néztem. Viszont egy idő után már tagadhatatlanul belezúgtam Ash húgába. Már attól jobb kedvem lett, ha ott volt mellettem vagy akár egy szobába tartózkodtunk. Ha hallottam a nevetését és a hangját. Próbáltam csak a barátja lenni, viszont amint ránéztem nem tudtam barátként tekinteni rá. Képtelen voltam.
-Kelj fel Lucas! -lökte meg a vállamat Calum mire értetlenül néztem rá.
-Nem is aludtam! -mondtam.
-Tudom -nevetett mire én csak a fejemet ráztam. Oké, Cal-nak vannak ilyen hülye "viccei".
-Imádkozz, hogy itthon legyen a húgom, és lehetőleg siess. Nem szereti a későket -mosolyogva tájékoztatott Ash miközben megveregette a hátamat. Lassan elköszöntem a kisbuszban ülő srácoktól majd kiszálltam és végül nagy nehezen kirángattam a bőröndjeim a csomagtartóból.
Amint leraktam magam mellé a bőröndjeim anyu boldog hangját hallottam meg. Mosolyogva jött oda hozzám majd ölelte át vállaimat.
-Nyugi anyu, itthon vagyok és nincs semmi bajom -mosolyogtam mire ő megforgatta a szemét. -Mellesleg lenne valamit amit elszeretnék mondani -mondtam mire ijedten nézett rám. -Nyugi nem csináltam semmi hülyeséget -legalábbis remélem. Tettem hozzá gondolatban miközben újra megragadtam bőröndöm és gitár tokom fogantyúját és anyuval együtt bementünk a házba.
Gyorsan ledobtam a cuccaimat a szobámba majd lehuppantam a nappali kanapéjára. Próbáltam összeszedni a gondolataimat, hogy mit is mondjak nekik pontosan és persze a legfontosabb, hogy hogyan! Szerencsémre mindenki itthon volt. Sőt még Jack és Celeste is.
-Na jó Luke, ne idegesíts, mondd csak mit csináltál -nézett rám anyu rosszallóan mire mindenki rám kapta a tekintetét. Csak nevetve megráztam a fejem mire Ben is felkuncogott. Na, talán sejtheti.
-Hát az a helyzet, hogy összejöttem valakivel -mondtam miközben megvakartam a tarkómat. Anyun kívül mindenki kérdezősködni kezdett én viszont még mindig őt néztem. A reakcióját vártam viszont még mindig ugyan olyan rosszallóan nézett rám mint azelőtt, hogy közöltem volna, hogy barátnőm van.
-Ismerjük? -kérdezett rá Jack mire Celeste rögtön megforgatta a szemeit.
-Tuti nem ismerjük! Legalábbis te biztosan nem! -mondta mire felnevettem. -Hogy hívják?
-Egyáltalán lány? -kérdezte Ben mire mind felnevettünk. Oké köszi tesó!
-Hány éves? -kérdezte apu mire leintettem őket és belekezdtem.
-Akármilyen meglepő mind ismeritek -mondtam miközben végignéztem mindenkin. Többen elgondolkoztak, viszont anyu meglepetésemre rögtön elmosolyodott. -Velem egy idős, vagyis csak egy hónap van köztünk. Lány! -néztem rá Ben-re nevetve mire ő is elröhögte magát. -És mellesleg Ashton húga -fejeztem be mire anyun kívül mindenki meglepetten nézett rám. A picsába! Anyu ismer!
-Ne már! -húzta el az á betűt Jack mire elnevettem magam. -Egyébként én azt hittem sosem fogod tudni meghódítani, de úgy látszik ragadt rád valami a koszon kívül is -nevetett.
Még kábé fél órát voltam otthon. Ezalatt az idő alatt minden vicces illetve érdekes dolgot elmeséltem az otthoniaknak a koncertjeinkről, ám utána már siettem is Irwin-ékhez.
Mázlimra nem laknak olyan messze, viszont nem volt kedvem sétálni így inkább megfogtam a z egyik deszkámat és elgurultam hozzájuk.
Szerencsémre fél úton találkoztam egy baromi sexy lánnyal így inkább vele maradtam. Ja azt elfelejtettem említeni, hogy az a lány Nora volt! Nem is beszélve róla, hogy milyen dögösen volt felöltözve.
-Hello -mosolyogtam a lányra miközben ő teljesen elpirult. -Hiányoztál -mondtam miközben átöleltem vékony testét és beszívtam édes eper illatát. Sosem tudom megunni ezt az illatot.
-Nekem is -hallottam a hangján, hogy mosolyog miközben még inkább hozzám simult. Elmosolyodtam mozdulatára, mivel nagyon aranyos volt. -Ash mit szólt? -kérzte remegő hangon.
-Hát őszinte legyek vagy kedves? -kérdeztem mire elnevette magát majd inkább folytattam. -Hát először hozzám se szólt. Aztán végül tegnap rendesen kiakadt.
-Ordított? Vagy mi volt? Ugye nem haragudott meg nagyon? Tuti megtiltott valamit! -aggodalmaskodott. -Mondd hogy nem!
-Nyugi kicsi lány! -nevettem majd magamhoz húztam újra egy ölelésre. -Nem mondott semmi rosszat, csak félt. Téged is meg a bandát is. De téged sokkal jobban -mondtam mire éreztem rajta, hogy ellazult a teste.
Mosolyogva felnézett rám miközben lágy csókot lehelt ajkaimra amit végül sikeresen elmélyítettünk. Mosoly húzódott ajkaimra ahogyan megéreztem, hogy beleharapott a számba miközben a kezemet dereka köré kulcsoltam. Lassan vált el ajkaimtól majd még pár pillanatig csukva tartotta gyönyörű szemeit. Még egy csókot leheltem ajkaira majd kézen fogva ráérősen  megindultunk hozzájuk.


UI.: Bocsánat ha vannak benne hibák, csak éjjel fejeztem be(később mindent kijavítok). Mellesleg ne fejtsetek el, belépni a blog facebook csoportjába!

12 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Szia!
      Hát az akart lenni, úgy látszik siekrült :D Köszönöm a kommentedet! <3
      Puszillak Lolo.

      Törlés
  2. Yes első komi :3 Annyira jó *--* Törpisztikus :D Tudom hogy nincs ilyen szó de muszáj volt leírnom xD Nagyon siess <3
    Ölel:Judit

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett:) Imádom *-* Gyorsan kövit:* <3

    VálaszTörlés
  4. De cukiiiiiiiiiiii ^^
    Remélem a héten lesz még rész :)

    VálaszTörlés
  5. Drága barátnőm!
    Imádom ezt a részt! Ha lehet ilyet mondani ez volt eddig az a rész amit végig jupii -tam . Az eddigiek is jók, de ez. Awwh! *---* Imádtam! Csatlakozok az előttem szólókhoz/írókhoz. Remélem hamar lesz folytatás! <3
    Ölel és puszil a te barátnőd:
    xxCat

    VálaszTörlés
  6. Az előttem írók mindent leírtak...nincs más mondandóm...(de ezt le kellett írnom :DD) Csak így tovább, hihetetlen vagy <3
    Sok-sok puszi: Adri^^

    VálaszTörlés
  7. Siess a kövivel NAGYON NAGYON JÓ!!!!!!!:-)

    VálaszTörlés
  8. Jajj olyan cukira sikerül mindíg és úgy szeretem olvasni siess a kövivel!!!

    VálaszTörlés
  9. Cuki cuki cuki és még egyszer cuki.

    VálaszTörlés