2014. október 14., kedd

Wherever you are - Tizenkettedik

Előőször is borzasztóan sajnálom a sok késést! Péntek helyett ma jött a rész amit tényleg nagyon röstellek. Mostanában nagyon sokat kell tanulnom. Tudom mindenki másnak is tanulnia kell, viszont aki ír az tudja, hogy milyen nehéz is iskola mellett még hulla fáradtan hazaérve írni. Bevallom, egy kicsit ötlet hiányos voltam, így azért is késett, mivel ha nagyon akartam volna meglett volna a rész, viszont a lustaság győzedelmeskedett felettem. Tudom, nagyon lusta vagyok! Viszont most már itt van. Frissen és ropogósan.
Mint mindenki tudja, Pénteken jelent meg a Good girls című szám videóklippje. Nem kell mondanom, hogy rongyosra néztem/hallgattam már. Szinte kívülről fújom, és szerintem nem vagyok vele egyedül. 
Szeretném megköszönni a 44 feliratkozót! Nagyon szeretlek benneteket! El sem tudjátok hinni mennyit jelent nekem ez a szám! A több mint 13,900 megtekintést és az előző részhez írt kommentet(Imádlak Cat<3)!

What Are You Waiting For?

-...Nora! Kelj fel! Picim! -hallottam Luke hangját mellőlem. Alig pár perce aludtam el újra, de úgy látszik felesleges volt. Nem aludtam végig az utat. Azért durva lett volna 36 órát végig aludni. Megnéztünk Luke-al vagy három filmet és persze a lehető legtöbb időt egymással töltöttük. Jó oké, bevallom szinte egész út alatt egymás száján lógtunk. Viszont jó volt. Persze volt hogy furcsán néztek ránk, de engem akkor per pillanat nem érdekelt. Csak is Luke édesen puha ajkainak íze.
-Hümm? -kérdeztem vissza. Oké, értelmes vagyok!
-Csatold be magad mert nemsokára leszállunk -mondta miközben felemeltem válláról a fejem majd bekötöttem magam.
Pár perc múlva éreztem, hogy már csak a talajon gurulunk. A hangos beszélő újra megszólalt majd leszállhattunk a gépről. Luke szinte rögtön megfogta a kezemet majd maga elé engedett. Így hagytuk el a gépet. Lassan összetudtuk szedni a csomagokat is majd egy taxit leintve Luke elnavigálta a sofőrt.
Míg a repülőtéren voltunk, nem egy fényképezőgép kattanását hallottam. Sőt volt még aki egészen sokáig követett is minket. Komolyan kezdek félni a fotósoktól. Ilyenkor folyton azon kattog az agyam, hogy ezután a képek után milyen botrányt fognak csapni. Talán nem állt jól a hajam, és akkor majd azt fogják firtatni, hogy mielőtt Luke-al találkoztam volna valakivel lefeküdtem? Folyton azt képzelik, hogy megcsalom Hemmo-t. Pedig még csak meg sem fordult a fejemben.
-Min gondolkozol ennyit? -kérdezte Luke miközben belecsókolt a nyakamba.
-Ja semmin csak... -fejeztem be hirtelen a mondandóm majd élesen vettem be a levegőt.
-Imádlak! -suttogta a fülembe miközben a combomat kezdte simogatni. -Ne törődj semmivel sem, csak is velünk -motyogta még mindig hallószervembe amitől kirázott a hideg.
-Én is szeretlek! -mondtam majd lágyan megcsókoltam. Nem akartam, a taxis előtt az ajkainak esni így azt inkább meghagytam későbbre. Láttam rajta, hogy legszívesebben ő is azt tenné, viszont őt egyáltalán nem zavarja a taxis jelenléte. Tudom, hogy csak azért nem teszi, mert tudja, hogy feszélyezne ha nyilvánosan egymásnak esnénk.

-Helló! -kiáltotta el magát Luke ahogy beléptünk az ajtón. Hirtelen mindenki ott termett a bejáratnál miközben engem vizslattak. Három boldog szem párral találtam szembe magam, akik mind egyszerre akartak megölelni. Végül először Calum majd Mike aztán Ash-t is megtudtam szorongatni.
-Mesélj! Mi van otthon! -kért meg Ash mire én bőszen mesélni kezdtem neki arról, hogy Harry-nek a fodrásza, tegnap hogy elrontotta a haját. Szegénynek lett egy csík a fején, viszont szerencséje, hogy nem annyira észrevehető. Aztán meséltem a tegnapi edzésről és arról is, hogy Luke tegnap mennyire megijesztett.
-Tami üzeni, hogy imád -mosolyogtam Mike-ra aki erre egy 1000 wattos mosolyt villantott majd a telefonját elővéve már tárcsázta is barátnőjét.
-Lau nem üzent? -kérdezte Ash mire én a fejemet ráztam. Nem tudtam vele beszélni a repülőn, csak Tamarával így csak neki volt alkalma üzenni.
-Minek? Az előbb beszéltetek vagy két órát telefonon -rázta a fejét Calum mire én felnevettem.
-Jó de azt hittem, hogy én is kapok valami aranyosat.
-Héé! Én nem vagyok neked elég aranyos? -kérdeztem felháborodottan. Azért mégis csak most érkeztem meg nemrég.
-Áhh, te a húgom vagy. Sosem voltál aranyos, max mikor kicsi voltál, viszont arra már senki sem emlékszik! -mondta miközben legyintett is egyet. Hát kösz Ashton! Tényleg te vagy a bátyám most komolyan? Ilyenkor más normális testvéri pár arról kezd beszélni, hogy mennyire szeretik egymást. Erre meg az én tuskó bátyám meg lealáz!
-Ezt megjegyeztem! -mondtam karba tett kézzel miközben hozzábújtam Luke-hoz. -Egy szemét vagy!
-Max kanos -nevetett fel Calum miközben Luke mocorogni kezdett mögöttem.
-Ne beszéljünk már ilyenekről. Nora még kicsi -kuncogott Mike miközben levágta magát újra a kanapéra. Viszont arra amit mondott már nem is reagáltam. Teljesen lefárasztott az egész út, mellette pedig még számolhatunk az idő eltolódással is. Lassan hátranéztem Luke-ra aki már szintén laposakat pislogott. Miután már tényleg ott voltam, hogy mindjárt elalszom, felkeltem a kanapéról miközben egy nagyot ásítottam.
-Mennyünk aludni, holnap korán kell kelnünk -mondta Luke miközben a srácokra kacsintott és megfogta a kezem. Értetlenül néztem rá, de végül rá hagytam a dolgot és csak mentem utána a szobák felé. Már komolyan alig tudtam nyitva tartani a szemem, ezért meg sem lepődtem azon, hogy mikor megállt előttem egyből nekimentem. Ő csak felkuncogott majd kinyitotta az előtte lévő ajtót és beengedett.
Szinte rögtön beledőltem az ágyba ahova Luke is követett. Mivel eléggé szűkösen voltunk (ugyanis egyszemélyes ágy volt) így teljesen egymáshoz simulva feküdtünk. Még pár percig fent voltunk. Addig is édes puszikkal halmozta el nyakam és ajkaim. Imádok mellette lenni. Megnyugtat az illata és lénye. Ezért is tudok olyan gyorsan elaludni mellette mindig.


Másnap édes csókokra ébredtem. Lassan pillogva kinyitottam a szemem mire szembetaláltam magam egy borostás szőke fejecskével. Épp nyakamra lehelt egy ártatlan puszit mire én felkuncogtam. Hirtelen rám kapta tekintetét majd elmosolyodott.
-Boldog Születésnapot -mosolygott majd lehelt egy csókot ajkaimra a legédesebb csókjaiból. Szinte rögtön utána kaptam és szenvedélyesen letámadtam rájuk. Egyszerűen telhetetlen vagyok. Imádom az ízét!
-Köszönöm -mondtam miközben felültem az ágyban majd végül ki is keltem onnan. Csak egy visszafogott nyögést hallottam mögülem mire szinte rögtön megfordultam és Hemmo-ra néztem. Ajkait beharapva nézett végig rajtam mire leesett, hogy tegnap kb két óra alvás után ledobtam a nadrágomat mivel kényelmetlen volt.
-Tetszik? -nevettem mire ő csak a párnába fúrta a fejét miközben morgott valamit. Kuncogva mentem be a fürdőbe mire eszembe jutott, hogy a szobába van a fogkefém. Lehajoltam érte majd előhúztam az eszközt egy haj gumival együtt. Megint csak hallottam valami motyogást mire megráztam a fejem.
Pár perc alatt elvégeztem mindent a fürdőbe majd kimentem Luke-hoz és visszadőltem mellé az ágyba. Fáradt fejjel nézett rám mire csak felkuncogtam. Csak egy puszit akartam ajkaira lehelni de ő még azt is sikeresen elmélyítette. Gyorsan maga alá gyűrt miközben lerángatta rólam a pólómat is. Kuncogva váltam el tőle mire ő megint csak morgott egyet.
-Itt vannak a srácok! -mondtam mire nekem nyomta csípőjét ami egy hangos nyögést váltott ki belőlem. Nem tudtam visszafogni magam. Szinte rögtön nekiestem ajkainak. Újra ízlelni akartam őket. Szinte már úgy vágytam az érintéseire mint éhező az ételre. Kisebb nagyobb nyögéseket kiprovokálva belőlem húzódott el majd kezdett el fülelni.
Nem bírtam magammal így tovább csókoltam a nyakát ami nyögéseket váltott ki belőle, ezáltal elfelejtette miért húzódott el az imént. Miután elemeltem fejem nyakától ő kezdte el bombázni az imént említett területet. Kapkodtam a levegő után. Szinte már vonaglottam alatta miközben tudtam, hogy úgysem fogjuk megtenni azt amire mind a ketten vágyunk. Ugyanis három nem normális rocker srác tartózkodik még a lakásban akik bármikor ránk nyithatnának.
Erősen megszívta a nyakam ami miatt egy hangos nyögés szaladt ki ajkaim közül. Szinte rögtön letapasztotta ajkaimat sajátjaival amit csak köszönni tudtam neki. Viszont a következő pillanatban mintha kirúgták volna az ajtót. Egyszerre csörtetett be a három srác fütyülve, dobolva, trombitálva miközben szerpentineket dobálgattak és a Boldog Szülinapot kántálták.
Nem kell mondanom mennyire megijedtünk. Rohadtúl kínosan éreztük magunkat ami hát valljuk be eléggé az is volt. Végtére szinte meztelenül feküdtem az ágyban Luke alatt, aki éppen nyakam pirosságáért felelt.
-OKÉÉÉ! Mi húztunk! -mondta Cal miközben el is indult Mikey társaságában, viszont Ash mozdulatlanul maradt. A pólója nyakánál fogva húzták ki a ledöbbent testvéremet miközben a másik két őrült szinte már sírt a röhögéstől.
Oké ezt hát ezt jól megszoptuk...



UI.: Ne felejtsetek belépni a facebook csoportba!
Kövi rész sajna már nem várható a héten, mivel szombaton is be kell mennem az iskolába :(( Viszont majd pótolom!!
Imádlak titeket! <3
Puszi Lolo. xoxo

4 megjegyzés:

  1. Okéé! Ezt is imádtam. Olyan cuki Lule meg Nora ♥ De azért eléggé megszívták mikor a fiúk benyitottak :D Izgatottan várom a folytatást :)
    Ölel és puszil:
    xxCat ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziia Drága!!!
      Nagyon örülök neki, hogy tetszett! Háháá annak is terveztem őket. Hát igen, eléggé, de állítólag az életben minimum egyszer megtörténik egy ilyen eset mindenkivel. Így hát velük most..és még kitudja hányszor...:/
      Nagyon szépen köszönöm a kommentedet! Imádlak érte! <3
      Puszi Lolo.

      Törlés
    2. Szegények biztos kínosan éreztem volna magam ha a helyében lettem volna.De amúgy jó lett mint az előzők.
      Puszi:Letti

      Törlés
  2. Imádom a blogodat nagyon nagyon.
    Minden részt vigyorogva olvastam végig. Nagyon jól írsz.

    VálaszTörlés