2014. november 7., péntek

Wherever you are - Tizennyolcadik

Sziasztok! Itt is a 18. rész ami kicsit rövidke lett. Viszont ne haragudjatok meg rám, most is sietve írok. Következő rész jövő héten!
Köszönöm az 54 feliratkozót és a több mint 22.000-es látogatottságot! Imádlak benneteket! Jó olvasást!
Puszi Lolo. xoxo

Sam Smith - Nirvana (Acoustic)

"-Szakított velem..."


Reggel nagy fejfájással keltem fel. Borzalmas volt. Senkinek sem kívánom azt az érzést, hogy úgy keljen fel, hogy majd' szétrobban a feje. 
Lassan kimásztam az ágyamból, mivel tudom, hogy a gyors mozdulatok csak rontanának a fejfájásomon. Komótosan lekecmeregtem a konyhába nem is figyelve arra, hogy nézek ki. Csak a cél lebegett a szemeim előtt. Ami egy darab fejfájás csillapító és egy pohár víz volt. Most nem volt semmi másra szükségem.
Miközben gyógyszer után kutattam hallottam, hogy valaki jön le a lépcsőn. Ashton nyúzott fejével találkoztam ami eszembe juttatta azt amit tegnap mondott.
Egyszerűen még most sem tudom felfogni illetve elfogadni azt amit mondott. Tudom, hogy mennyire szeretik egymást, főleg Laur, Ash-t. Szimplán nem tudom elhinni, hogy tényleg szakított vele. Hogy vége egy több mint 3 éves kapcsolatnak.
-Szia -köszöntem neki amit szerintem meg sem hallott. Csak komótosan mellém lépett majd kivette a szinte előttem heverő dobozt amiben a fájdalom csillapító volt. Ohh, hogy oda bújt?! Nem is értem, hogy nem találtam meg...
-Hogy vagy? -kérdeztem tőle miközben néztem ahogy kinyom egy kis bogyót a helyéről és pár korty vízzel lenyeli azt. Eltudom képzelni mennyit aludhatott. Semennyit!
Megint csak nem válaszolt a kérdésemre, csak megrázta a fejét. Rendben megértem én, hogy rossz most neki, viszont tudnia kellene már, hogy nem szabad feladnia. Ha tényleg szereti Laur-t akkor nem hagyja, hogy csak úgy kidobja és elmenjen. Viszont nem merem elmondani neki. Összetört a szíve. Most hagyni kell, hogy magától jöjjön rá arra, hogy nem szabad feladnia és küzdenie kell.
Már többször vesztek úgy össze, hogy a szakítás szélén álltak, viszont nem jutottak még egyszer sem el odáig, hogy ki is mondják. Úgy néz ki Lauren merte kimondani először. Nem tudok rá haragudni. Se Ashton-ra se Lauren-re. Bár nekem nem is lenne okom haragudni rájuk. Általában ilyenkor történik az, hogy a szakított fél családja, a pokolra kívánja azt a személyt aki elvált szeretett rokonunktól. Én viszont erre most képtelen vagyok. Főként azért is mivel nem tudom az okát a szakításnak.
Egy valamiben vagyok most a legbiztosabb. Méghozzá abba, hogy hagyni kell ülepedni ezt a dolgot. Hogy a végén mind a ketten rájöjjenek milyen hülyék.
Egy szó nélkül visszament a szobájába mindent maga után hagyva. Végül én is bevettem egy szem gyógyszert majd elpakolva magunk után visszamentem a szobámba.
Épp, hogy beléptem a fa ajtón hallottam, hogy sms-em jött. Szó szerint rávetődtem az ágyra és úgy olvastam el az üzenetet.

"Ha felkeltél áttudsz jönni? Sürgősen szeretnék beszélni valakivel. Laur. xo"

"Megyek is! Nora xx"

Gyorsan vissza írtam neki majd miután felöltöztem már indultam is a lányhoz. Elköszöntem az otthoniaktól majd kábé negyed óra alatt meg is érkeztem az aranyos kertes házhoz. Nem mertem csengetni reggel 7 óra lévén, hátha alszik még valaki náluk így inkább írtam egy sms-t. Szinte rögtön jött is a válasz, hogy nyugodtan mennyek be. Hát így is tettem, szépen levettem a cipőmet az előszobába majd Lauren keresésére indultam. Szerencsémre rögtön megtaláltam a nappaliba egy takaróba bújva.
-Szia! -köszöntem neki miközben ő egy pillanatra kibújt a takarójából, hogy átöleljen. Láttam a szemein, hogy sírt. Sőt szinte az egész arca be volt dagadva. Bármennyire is szeretem, azt kell megállapítanom, hogy szörnyen nézett ki, pont mint Ash.
-Szia -szipogott miközben helyet csinált maga mellett a kanapén. Rögtön le is ültem oda majd érdeklődve néztem rá. -Gondolom már tudod, hogy...-kezdte de félbeszakítottam bólogatásommal.
-Hidd el én nem haragszom rád, és szerintem Ash sem, ha nyomós okod volt rá, hogy megtedd -mondtam mire csak bólogatni kezdett.
-De még milyen okom! -mondta miközben piros kisírt szemeivel rám emelte tekintetét. -Megcsalt!
Valamiért nem hiszem el amit Lauren mondd. 17 évem alatt jól kiismertem a testvéremet, és tudom, hogy nem tenne ilyet azzal akit szeret. Viszont valamiért van egy olyan érzésem is ami azt súgja, igaza van a lánynak. Mégis több mint másfél hónapja találkoztak, ezalatt az idő alatt pedig bármi megtörténhetett. Végül gondolat menetemből keserves zokogása rázott vissza. Magamhoz öleltem miközben elkezdtem a hátát simogatni. Még mindig nem tudom elhinni, hogy komolyan szakítottak.
-Kivel? -kérdeztem rá mire szó nélkül még jobban hozzám bújt. Láttam rajta, hogy össze van törve. Szó szerint darabokban van, és szeretetre éhezik.
-Gemma. Gemma Styles-al -motyogta. Igazából alig értettem mit mond viszont sikerült kimatekoznom azt amit motyogott.
Hirtelen kidugta kezét a bolyhos takaró alól majd egy képet dugott az arcomba. Először megijedtem, nem a képtől hanem a mozdulattól így egy kicsit hátrahökköltem. Végül sikerült "megcsodálnom" a képet amin tényleg az egyik One Direction-os srác testvére volt Ash-el együtt. Viszont ez a kép még akkor sem állítja azt, hogy a testvérem megcsalta volna Laur-t. Lehet csak együtt lógtak, amit a sajtó totálisan felfújt.
-Ezt hol találtad? -kérdeztem miközben kivettem a kezéből a telefont és letöröltem a képet. Nem érdekelt, ha újra letölti vagy megszerzi, de legalább egy ideig nem ezt fogja bámulni.
-A neten olvastam. Nézelődtem rajta tegnap mielőtt átmentem volna Luke-ékhoz. Szinte kiszúrta a szememet ez a kép, alatta pedig az volt írva, hogy kettesben sétáltak Londonban és még egy vacsorára is elhívta az a rohadék -hadarta.
-Mit mondtál neki tegnap? -kérdeztem tapintatosan. Nem akarok még jobban a szívébe taposni.
-Mikor megjöttünk mondtam neki, hogy beszélnünk kellene. Végül elmondtam mindent amit olvastam és még meg is mutattam neki a cikket. Nem mondott rá semmit, sőt teljesen kifejezéstelen volt az arca. Megkértem, hogy mondjon rá valamit erre csak megrántotta a vállát. Nem is foglalkozott azzal, hogy megnyugtasson. Csak megrántotta lazán a vállát és azt hitte mindent elrendezett vele. Aztán utána mondtam, hogy akkor...-szipogott. -Akkor legyen vége. Szó nélkül kiment és itt hagyott. Meg se szólalt, én pedig elsírtam magam előtte -szipogott újra ami végül sírásba torkolt. -Most mondd, ki az aki szó nélkül tűri ha szakítanak vele? Ki ő, hogy egy szó nélkül kisétáljon az életemből? Kibaszottul felidegesít. De talán a legrosszabb, hogy még csak nem is tiltakozott az ellen, hogy megcsalt -motyogta. -Csak kisétált azon a kibaszott ajtón és itt hagyott. Érted? Itt hagyott -zokogott fel mire újra magamhoz öleltem.
Sajnáltam az miatt ami történt. Lassan már egy kis szikrányi esélyt sem láttam arra, hogy csak pletyka legyen az amit Laur mondott. Csalódtam Ash-ben, legalábbis egy kicsit. Nem ezt a reakciót vártam volna tőle. A minimum az lett volna, hogy küzdjön az ellen, hogy ne szakítás legyen a vége. Erre nem csinált semmit. Szó szerint semmit.

Kábé még két órát voltam Laurenéknél, majd hazaindultam. Út közben elterveztem, hogy amint alkalmam nyílik beszélni fogok Ashton-al. Viszont mikor beléptem a lakásba Ash helyett másokat találtam a nappalinkban.
Ugyanis ott ült bent Calum, Hanna, Tami, Michael és Luke. Odamentem mindenkihez és egyenként megölelgettem őket, viszont Luke még kapott egy bónusz csókot is a szorongatásom mellé.
-Mi van Ashton-al? Már vagy fél órája várunk rá, de nem akarja kidugni a fejét -kérdezte Tami mire mindenki felém nézett. Nem akartam én lenni a rossz hír hozója és persze nem is szerettem volna belekavarni a dolgaikba (mármint Ash és Lauren dolgába) így inkább csak azt mondtam, hogy 'Fogalmam sincs, majd tuti elmondja'. Lényegében nem hazudtam. Tényleg lövésem sincs arról, hogy mi a baja. Értem, szakítottak vele, viszont erről csak is ő tehet. Meg tudta volna előzni, vagyis legalább kivédeni magát a vád alól miszerint megcsalta Laur-t. De nem tett semmit.
-Oké -jelent meg hirtelen Ash a nappali bejáratánál. -Indulhatunk a partra -jelentette ki mosolyogva mire értetlenül néztem rá. Ám a többieket ez mégsem érte meglepetésként, sőt még csak akkor vettem észre. hogy rajtam kívül mindenki strandolásra készült. A lányokon virított a színesebbnél színesebb bikini felső amit persze egy lengébb ruhával takartak el. A fiúk pedig mind fürdőnadrágba volt illetve rövidújjúba. Szóval akkor ezért voltak itt mindannyian! Értem máár!

11 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Hy!
      <3! Köszi a kommented és örülök hogy tetszett!!
      Puszi Lolo.

      Törlés
  2. Ez nagyon jó lett. Megint. :"D <3 siess a kövivel *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hyy!
      Köszi hogy írtál! Sietek! Örülök hogy tetszett!! <3
      Puszi Lolo.

      Törlés
  3. nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hyy!! Köszönöm a kommentedet <3 Örülök nagyon hogy tetszett neked is!
      Puszi Lolo. <3

      Törlés
  4. Szemét Ash! (Na jó csak vicc xD) De hogy lehet ilyen?! >.< Ezen én is felb*sztam volna az agyamat (mikor olvastam akkor is) ! Egyetértek Laur-al :D Milyen már az is, hogy mindenki fürdeni készül (még Ash is!! xD , Nora meg nem is vette észre hogy fürdő ruciban van mindenki..:'D :') Egyáltalán tudta, hogy a többiek strandra mennek?! :') Szólt neki valaki? xD Imádtam alig várom a kövit <3 :*
    Puszil, ölel a te barátnőd :* <3
    Cat xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa drága!
      Hát úgy érzem Ash-nek is lehet néha rossz napja. Úgy látszik neki ez a szakítás napja volt. Egyébként ha velem csinálta volna ezt én is így reagáltam volna. Nora kicsit figyelmetlen volt, viszont azért hogy jó kedvre derítse tesóját mindenre képes volt. Á-á senki sem értesítette ezért is lepődött annyira meg :D
      Örülök hogy tetszett a rész! <3
      Puszillak és ölellek <3 Lolo.

      Törlés
  5. Kíváncsi vagyok Mi lesz Ashtonékkal! Már nagyon várom a köviit!
    Pusziii ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziia!
      Örülök hogy tetszett a rész. Ash és Laur még egy ideig így lesznek, viszont nemsokára kiderül mi is lesz az ő történetükkel.
      Puszi Lolo.

      Törlés
  6. Szia!
    Ez a rész is nagyon jó lett.
    Most nem tudom mit higgyek ,nem tudom h kinek van igaza
    De ezen kívül te drágaságom profi vagy.♡♥♡:-);-)

    VálaszTörlés