2014. december 5., péntek

Wherever you are - Huszonegyedik

Hát itt is van a 21. rész! Remélem tetszeni fog és kapok kommenteket is! Köszönöm szépen a több mint 31 ezres megtekintést az 59 feliratkozót és az előző részhez írt 4 kommentet! Imádlak benneteket! Köszönök mindent!
Jó olvasást! Puszi Lolo. xoxo.

A Day To Remember - I'm Already Gone

Reggel édes csókokra keltem. Mosolyra húztam a számat viszont még túl lusta voltam kinyitni szemeimet. Még túl korainak éreztem felkelni. Talán még sosem voltam ennyire tunya. Nem is csoda, szinte egész éjszaka mozogtunk. (:$)
-Édesem -morogta ajkaimra mire halkan felkuncogtam. -Keljünk, nemsokára dél.
-Mi? -kérdeztem miközben hirtelen felugrottam az ágyból és rögtön a telefonom után kezdtem el kutatni. Szinte azonnal meg is találtam az éjjeli szekrényen, egy szétszaggatott óvszeres csomag mellett. Egy pillanat alatt elpirultam miközben lelki szemeim előtt megjelent pár rész az együtt töltött éjszakánkból.
Miután nagy nehezen elűztem a gondolataimat Luke-ról, megnyomtam a telefont ami kivilágította az egész képernyőt, így letudtam olvasni az időt.
-Biztos vagy benne, hogy ismered az órát? Mert szerintem negyed tíz van -kérdeztem miközben Ő megragadta meztelen derekamat és úgy húzott vissza magához. Mosolyogva felém mászott majd egy csókot lehelt fedetlen nyakamra.
-Szerintem is -mondta miközben pimaszul elvigyorodott.
-Bekaphatod -válaszoltam rá reflex szerűen mire elkuncogta magát. -Most még aludhatnánk, ha nem lennél ennyire hülye és akaratos -mondtam durcás arccal miközben ő még mindig mosolyogva nézett le rám. Hirtelen ötlettel vezérelve megpusziltam az orra hegyét mire még nagyobb mosoly terült el helyes pofiján.
-Remélem nem bántad meg azt ami az éjszaka történt -váltott témát mire én értetlenül néztem fel rá, Hogy megbántam-e? Jézusom, sosem bánnám meg!
-Hülye vagy?! Életem legjobb éjszakája volt -mondtam szégyenlősen mire ő nevetve nyakamba csókolt. -Luke, ha most nem hagyod abba, tuti nem kelünk ki az ágyból délig -morogtam miközben megéreztem meztelen testét magamon. -Nekem pedig már otthon kéne lennem -mondtam míg légzésemet próbáltam rendezni. Nagyon izgató a tudata is, hogy meztelen a takaró alatt, nem hogy még a csókjai.
-Azt hittem, hogy könnyebb lesz miután megtesszük, de csak még jobban kívánlak. Főleg, hogy most már tudom mennyire szenvedélyes is tudsz lenni -morogta fülembe majd lassan lemászott rólam, viszont kezét a hasamon hagyta amit ráérősen simogatni kezdett.
-Ne tedd nehezebbé a dolgokat Luke -szinte nyögtem szavaim. A lélegzetem is elállt mikor megéreztem, hogy keze lecsúszott a hasamról. Fedetlen lábaimat kezdte el simogatni majd rátért lassan combom belső felére. -Luke -nyögtem újra nevét mire ő csak felkuncogott. -Nem bírom! Most hagyd abba -suttogtam miközben összezártam szorosan lábaimat, viszont ezáltal közé szorultak hosszú ujjai. Nevetve kezdte el őket rángatni ami miatt már meg is bántam előző tettemet. Csak még jobban felizgatott vele.
-Szívem, ha nem engeded ki a kezemet, addig csinálom ezt még el nem élvezel -suttogta a fülembe mintha csak attól félne, hogy valaki meghallaná.
Gyorsan megtettem amit kért, majd szorosan magamhoz fogva a takarót próbáltam kikelni az ágyból. Viszont úgy nehezen ment, hogy közben Luke ennek pont az ellenkezőjét szerette volna.
-Ne legyél bunkó -mondtam miközben hátrapillantottam rá. -Luke engedd, hogy letusoljak...
-Csak is akkor ha itt hagyod a takarót -mosolygott perverzen mire én csak kinyújtottam rá a nyelvemet. Szerencsémre megtaláltam az ágy mellett a pólóját amit magamra is húztam pár pillanat alatt ügyelve, hogy ne villanjon ki egyik testrészem sem. Csak megforgatta a szemeit mire én felnevettem. Háhá! Engem nem tud ilyen könnyen kijátszani!
-Nem értem miért szégyenlősködsz. Az este mindent láttam.
-De most már nem este van -mondtam miközben kikeltem az ágyból és odadobtam hozzá egy tiszta bokszert.
-Tudod, hogy nagyon szeretlek? -kérdezte miközben felhúzta a ruhadarabot amit az imént dobtam oda hozzá majd kikelt ő is az ágyból. Odalépett elém miközben magához ölelt. Kezeimet nyaka köré kulcsoltam majd úgy kezdtem el tanulmányozni arcát. -Még jó, hogy nem kellett suliba menned -mondta miközben hajamat jobb oldalamra igazította.
-Miért is? - kérdeztem értetlenül rá nézve.
-Elég sok alapozót kellett volna elhasználni a nyakadra, meg még itt-ott. A csípődön is ott van a kéz nyomom -mosolygott miközben mondta, mire én szemöldök ráncolva léptem el tőle, a tükör elé, hogy megnézzem, mire gondolt. A következő pillanatban viszont már csípőre tett kezekkel néztem rá.
-Ezt még visszakapod! - mutattam a lilás foltra, amit az éjszaka alkotott a nyakamra.
-Alig várom -lépett mögém és hátulról átölelt.
-Viszont jó lenne eltüntetni valamivel a csípőmön lévő foltokat mert ez így eléggé félreérthető -mondtam miközben a szóban forgó testrészemre mutattam.
-Vagy nem nyújtózol sokat, vagy lekötöd az egyik ingem a csípődre. Ez úgyis valami Irwin féle szokás -adta az ötleteket majd utolsó mondatán már egyszerre nevettünk.
-Látod! Kell neked ennyire erőszakosnak lenned -mondtam nevetve miközben azt figyeltem ahogy egy kockás inget rángat elő a szekrényéből.
-Köszönöm -léptem oda hozzá majd egy csókot lehelve ajkaira megfogtam a felém nyújtott ruhadarabot és bementem a fürdőbe a többi holmimmal.
Gyorsan levettem magamról Luke tegnapi pólóját majd beálltam a zuhany alá. Csak akkor vettem észre, hogy gond van mikor magamra engedtem a kellemes hőfokú vizet.
Ugyan is véreztem.
Az nem lehet, hogy megjött a havim, mivel ebben a hónapban már megvolt. De akkor mégis miért vérzek? Rohadtul félek, nem értem mi van velem. Sose gondoltam volna, hogy így fogok reszketni és félni az után is, hogy elvesztem a szüzességemet. Viszont most már nem a sex-től féltem, hanem attól, hogy mindig ez lesz azután ha lefekszem Luke-al? Mitől vérezhetek? Talán valami nagyobb bajom van és netán tán kórházba kell vinni? Na az aztán tényleg szarul jönne ki. Már látom is a szalag címeket! Kórházba vitték a lányt miután elvesztette szüzességét. Szuper!
Reszketve néztem le újra a zuhany tálcára ahol először megpillantottam vérzésem első nyomát. Viszont addigra már jele sem volt. Talán csak eddig tartott?
Gyorsan kiléptem a kabinból majd miután szárazra töröltem magam, egy régebbről itt hagyott neszesszerből kivettem egy tampont. Pillanatok alatt elvégeztem a dolgom majd felöltöztem. Luke ingét is felkötöttem derekamra ügyelve, hogy elfedje a nyomokat.
Próbáltam magam lenyugtatni mielőtt kimegyek, ami szerencsémre nagy nehezen de ment.
-Lehet gyorsabban végeztünk volna ha együtt tusolunk -mondta miközben összeszedte a ruháit majd mellém lépve megcsókolt.
-Hát azt kétlem -mosolyogtam rá miközben azon kattogott az agyam hol is hagytam a telefonomat. Úgy éreztem sürgősen fel kell hívnom Laur-t. -Gyors felhívom még Lauren-t és hazamegyek -mondtam el a terveimet mire újra magához húzott és egy búcsú puszit nyomott ajkaimra. Mosolyogva váltam el tőle miközben felkaptam telefonomat az éjjeli szekrényről.
Egy gyors köszönés után elhagytam a házat, majd úgy gondoltam elég ha útközben hívom fel barátnőmet. Lehet szemétség Ash-re nézve, hogy az után is barátkozom vele miután szakítottak, de úgy érzem most csak is ő tudna igazán segíteni nekem.
-Szia Lauren! Áttudnék menni hozzátok? Mondjuk most? -kérdeztem mire ő rögtön válaszolt is egy igen-el.
Haza sem mentem, rögtön a lány házához vettem az irányt ami nagy szerencsémre még Luke-ékhoz is közel volt. Pár perc séta után ott is voltam.
-Mi a baj? Nagyon megijesztettél! -nézett rám aggódva a lány miközben beengedett a házba. Gyorsan levettem a cipőm majd a szobáját célba véve együtt mentünk be az ajtaján.
-Vérzek -motyogtam. Sose bírtam jól a vér látványát, viszont a menzeszemkor tudtam miért történik, most pedig féltem. -Ott lent, és nem a havim miatt -mondtam mire Lauren csak elmosolyodott és szorosan magához ölelt. Mintha tudná, de akkor miért nem mondja el?
-Kérdezhetek? -bólintottam. -Szeretkeztél Luke-al? -megint csak bólintottam mire azzal a bizonyos 1000W-os mosollyal az arcán kezdett el ölelgetni.
-De Lauren! Mitől...?
-Butus! Az azért van mert már nem vagy szűz! Ez normális ilyenkor -nyugtatott ami sikerült is. Egy nagy adag levegőt kifújva megszabadultam minden félelmemtől és kétségemtől. Végre kitisztult az agyam és nem kell rettegnem, hogy holnap vagy akár már az esti híradóba fog virítani a fejem.
-El sem hiszed hogy megijedtem -nevettem már magamon mire ő is elmosolyodott. -De ha lehet ne mondd el senkinek sem -kértem meg mire ő csak bólintott.
Még elbeszélgettünk egy ideig. Szinte mindenre kíváncsi volt az éjszakámmal kapcsolatban viszont, kikötötte, hogy az aktus pont nem érdekli. Felnevettem majd elmeséltem, hogy hogy jutottunk el odáig, hogy ezt megtegyük. Pontosabban csak a strandról meséltem neki részletesebben. A többi dolgot rafkósan kikerültem.
Próbáltam nem a szívébe taposni azzal, hogy Ashton-ról is mesélek így inkább őt is kihagytam a történetből. Viszont arra gondolni se gondoltam, hogy majd ő fog rákérdezni tesóm hogylétére.


-Ash beszélhetünk? -kédeztem meg tesómat amint hazaértem. Csak érdeklődve rámnézett amivel megszakítottam a szendvics gyártásban.
-Lauren-nél voltál? -kérdezte belém folytva mondandóm.
-Igen -mondtam miközben tekintetét mustráltam. Hirtelen fájdalom és bűntudat futott át rajta ami csak biztosított abban, hogy egy hülye a testvérem. Ha fáj neki és bűntudata van, miért nem beszél vele?
-Ha legközelebb mész hozzá mondd neki, hogy életem legjobb döntése volt, hogy szakítottam vele! -mondta amit szerintem még ő sem hitt el, nem még én.
-Először is nem mondok ilyet neki, másodszor pedig ha jól tudom meg sem szólaltál mikor ő szakított veled! Egy köcsög voltál vele! -keltem ki magamból. Tudom, hogy nem nekem kell elrendeznem az ő kapcsolatukat viszont ha nem noszogatom egy kicsit sem, hogy tegyen azért valamit, nem fog csinálni semmit. Csak itthon fog ülni és azon fog nyammogni, hogy miért kellett így történnie a dolgoknak.
-Meg sem csaltam -motyogta amivel engem csak még jobban feldühített.
-Akkor miért hagytad, hogy szakítson?
-Mert elegem volt abból, hogy mindenki azt lesi mikor csinálok valami botrányosat. Hát tessék! Itt a botrány -mondta miközben beletúrt idegesen a hajába, majd minden hozzávalót amit a szendvicséhez használt szinte bedobált a hűtőbe.
-És ezért szakítottatok? -lepődtem meg. Szerintem most éreztem életemben először, hogy az én testvérem a világ legszerencsétlenebb és leghülyébb embere. És ezt nem is voltam rest elmondani neki. -Te vagy a világ leghülyébb embere jelenleg a szemembe! Komolyan mondom, hogy egy hülye vagy Ashton!
-Nora! Elhiszed, hogy már nem érdekel? Elegem van mára az összes nőből! -mondta miközben láttam rajta, hogy próbálja türtőztetni magát, hogy ne ordítani. -Addig menny el még szépen kérem!
-Nem megyek el Ash! Addig nem míg meg nem ígéred, hogy beszélsz vele valamikor! -kötöttem ki miközben mélyen szemébe néztem. Láttam átfutni rajta a dühöt és a haragot, viszont egy pillanatra sem hátráltam el tőle.
-Nem fogok vele beszélni az tuti -nevetett fel kínjába mire megforgattam a szemeimet. Nem hiszem el, hogy nem képes ennyit megtenni azért, hogy saját magán könnyítsen! Itt is látszik mennyire makacs és hülye. -Elegem van abból, hogy képtelen bízni bennem.
-Mivel már ez a második ok amiért bizalmatlan lehet nem is értem miért vagy fenn aka..
-De nem érted meg, hogy nem csaltam meg? Nora fogd már fel! -szakított félbe ordításával amitől hirtelen összerezzentem.
-Ezt nem nekem kéne mondanod hanem neki -mondtam erőt véve magamon.
-Anyu reggel cseszett le, ne bassz fel ma még te is -kérte nem éppen szép szavakkal. Viszont így sem hagytam. Addig fogom piszkálni míg meg nem ígéri, hogy beszél Lauren-el.
-Beszélj vele!
-Ha azt mondom, hogy beszélek, békén hagysz? -kérdezte mire mosolyogva bólintottam. -Akkor beszélek vele -adta meg magát mire én a nyakába ugorva megölelgettem.
Ez a beszéd! Végre visszajött az igazi Ashton, aki küzd azért amit akar, és nem hagyja, hogy kicsússzanak a kezéből a dolgok.
Legalábbis remélem ez az éne jött vissza.

13 megjegyzés:

  1. Én...még mindig imádom...miért nem lehet mindig péntek?? Na mindegy...de siess a kövivel...siess, siess, siess <3
    Ölel, Adri^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia drága!
      Én pedig benneteket! Hát igen, ezen már én is sokat elgondolkoztam. Jó lenne ha mindig péntek lenne :D Sietek!!
      Puszi Lolo. <3

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm a kommentet és a bókot! Imádlak benneteket! <3
      Puszi Lolo. <3

      Törlés
  3. Imádom nagyon jó rész lett mint mindig :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én pedig benneteket! <3 Köszönöm a sok bókot!
      Puszi Lolo. <3

      Törlés
  4. ÁÁÁ. Eszméletlen. *-* Imádom.:33
    Siess a kövivel.c:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      ÁÁÁ. Én pedig eszméletlenül köszönöm a kommentedet! Imádlak benneteket!
      Puszi Lolo. <3

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm a bókod és kommented! Én is benneteket!
      Puszi Lolo. <3

      Törlés
  6. Uuuu...imadtam <3 Siess a kovivel :* Bocsi hogy ilyen későn irok es helyesirasi hiabakkal. Telorol vagyok es a napokban nem surun voltan gepkozelben :sViszont ez a resz is fantasztikus lett Draga! :) ♥
    Puszil es olel barid:
    xxCat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa dárga barátnőőm! <3
      Semmi gond, én is sokat szoktam telóról kommenteket írni. Köszönöm hogy most is kommenteltél!!! <3
      Puszi Lolo <3

      Törlés
  7. Nagyon cuki a vége egyszerűem szerettem.
    Puszi:Letti

    VálaszTörlés