2014. szeptember 26., péntek

Wherever you are - Tizedik

Bocsánat a késői közzététel miatt viszont mikor hazaértem a suliból elaludtam így nem tudtam időbe befejezni a részt! Viszont szeretném megköszönni a több mint 10 000-es látogatottságot és a 39 feliratkozót! Nagyon köszönöm nektek, mivel azzal, hogy olvastok energiát adtok a mindennapokhoz!
Egyénként nagyon rossz érzés, hogy "kérnem" kell, hogy véleményezzetek mivel nagyon jól esne egy két szó. Nem kell fél oldalt leírni, elég nekem két szó is vagy építő kritika! Rossz, hogy csak az után írtok miután már 5 sort azzal töltöttem el, hogy buzdítsalak benneteket arra, hogy véleményezzetek! Minden esetre jó olvasást!
Puszi Lolo. xoxo

UI.: Illetve van egy kis szavazás baloldalt! Szavazzatok, hogy szerintetek hogy legyen!


Már több mint két hete, hogy újra elindultak turnézni a srácok. Ezalatt az idő alatt, tele volt minden újság az életükkel. Eleinte csak a zenéről kérdezték őket illetve írtak róluk. Ez nem is volt akkora gond. Sokkal inkább az, hogy utána már betegesen keresték, hogy mivel tudnának botrányt csapni. Méghozzá velünk! Nem tudtam elmenni úgy a boltba, hogy ne az jelenjen meg a holnapi lap címlapján, hogy 'Luke Hemmings barátnője és egyben Ashton Irwin húga sokszor megfordul egy sarki abc-be! Talán viszonya van a tulajjal?' Mind ez pár paparazzo képpel díszítve ahogy bemegyek a boltba majd ahogy jövök ki egy nagy szatyor élelmiszerrel. Hát mit ne mondjak...baromi nagy hír!! Ezek mellett pedig még a srácok rajongói is megutáltak! Naivan bevették azt amit az újság leközölt rólunk. Így szinte naponta kapom a gyülőlködő üzeneteket Twitteren és egyéb közösségi oldalakon.
A srácok is megpróbálták lenyugtatni a rajongókat, viszont nem nagyon jártak sikerrel. Luke próbált azzal hatni  az imádóikra, hogy közös képeket rak ki rólunk ezek mellé pedig pár aranyos szót is írt néha. Ez tartotta bennem a lelket, viszont mikor elolvastam a kép alá írt kommenteket rendszerint könnyezni kezdtem.

(A kép saját!!)

"Fűvel-fával lefekszik ez a nő. Luke nyisd fel a szemed! Ő nem neked való!"
"Furcsa, hogy ő Ash húga. Jól tettétek srácok, hogy otthagytátok őt a többi lánnyal együtt"
"Basszus, most rosszat fogok álmodni! Mi ez a kép? Nagyon csúnya! I ♥ Luke!"

Épp hogy elolvastam az utolsó kommentet mikor csörögni kezdett a telefonom. Letöröltem a könnyeimet majd felvettem a telefont.
-Szia! -köszönt bele a telefonba szomorúan Ashton. -Láttam a képetek alá írt üzenetet! -mondta. -Ne higgy nekik! A lényeg, hogy mi tudjuk milyenek vagytok és milyen vagy! Ők nem ismernek! Nem kell foglalkozni a rosszakarókkal! Egyébként is mellettük meg még kaptunk vagy 30 olyan üzenetet amibe azt írták, hogy nem értik az olyan fanokat akik ócsárolnak benneteket! -hadarta amit bevallom alig értettem. Viszont jól esett amit mondott. Ismer már és tudja, hogy vagyok olyan hülye hogy elolvasom az ilyen üzeneteket, főleg ha tudom hogy rólam beszélnek benne. Tudja, hogy bánt. -Hogy vagytok?
-Megvagyunk! -feleltem egy szóval miközben még mindig az olvasottakon kattogott az agyam. Mintha nem is hallottam volna amit Ash mondott! Viszont egyszerűen képtelen vagyok figyelem kívül hagyni az ilyen dolgokat!
-Nora! Ne törd már magad ezen! Lauren is megértette az első mondatom után, hogy le kell szarni a rosszakarókat! Te miért nem tudod?
-Láttad, hogy mit írtak? -kérdeztem vissza indulatosan. Persze, ha ő lenne ilyen helyzetbe megértene, viszont sosem lesz, mert szeretik!
-És szerinted igaz? Ne vegyél magadra olyat ami nem igaz! -magyarázta mire én csak a fejemet fogva ráztam a fejemet. -Adom Luke-ot! Szia! -köszönt el gyorsan mire szomorúan elköszöntem én is. Nem sokkal később meghallottam szerelmem hangját ami valamilyen szinten megnyugtatott egy kicsit.
-Szia Kicsim! -köszönt bele a telefonba aranyosan. -Mi a helyzet otthon? -kérdezte.
-Semmi. Hiányoztok nagyon! Harry is elvan, anyu dolgozik én meg nemsokára megyek edzésre -osztottam meg vele a helyzetet. Pont két hete kezdtem el járni újra foci edzésekre! Egy időbe abbahagytam mivel minden energiám elment a tanulásra. Most viszont úgy éreztem képes vagyok megint a focinak szentelni az életemet. Egyszerűen imádom ezt a sportot!
-Majd felhívsz ha hazaértél? -kérdezte aranyosan mire én bőszen bólogatni kezdtem. Csak egy idő után jutott el az agyamig, hogy ő ezt nem látta mire gyorsan rávágtam, hogy 'Igen'. -Akkor majd még beszélünk! -hallottam a hangján, hogy mosolyog és ez engem is megmosolyogtatott.  -Szeretlek! -mondta lágy hangon majd hallottam, hogy belepuszilt a vonalba. Muszáj volt felnevetnem. Nagyon aranyos volt. Ezért imádom őt annyira nagyon!
-Én is Szeretlek Luke! -vallottam majd le is tettük a telefont!

***

Egy hosszú és izzasztó edzés után a legjobb aludni. Olykor már nincs semmihez sem erőm és alszok mint a bunda. Épp, hogy beléptem az ajtón mikor megéreztem a finom illatokat a konyhából. Azért még egy kis vacsora belefér! Lassan becsoszogtam az étkezőbe miközben ledobáltam a táskámat meg a kabátomat. Egy nagy adag levegőt kifújva a tüdőmből léptem be a helységbe viszont amivel szembe találtam magam teljesen letaglózott!
Luke állt előttem anyával együtt. Nem hittem a szememnek. Pislogtam egy párat, majd még meg is dörzsöltem a szemem hátha csak hanucinálok. Még azt is kinéztem volna magamból, hogy a fáradság ezt hozza ki belőlem.
De nem! Jól láttam! Szinte a nyakába ugrottam majd ügyelve arra, hogy szülő is van a jelenlétünkben ezért csak egy ártatlan csókot nyomtam ajkaira.
Nagyon hiányzott már! Bár igaz, hogy még csak két hete mentek el, viszont nekem ennyi is elég volt arra, hogy megvesszek a hiányuktól. Persze erre még rátett pár lapátot az a tudat is, hogy utálnak a rajongóik nagy része.
Seperc alatt eltűnt a fáradság a testemből és csak is arra voltam kíváncsi, hogy miért jöttek haza! De jó lesz újra átölelni őket és még Ashton-tól is bocsánatot kell kérnem az miatt ahogy beszéltem vele a telefonba.
Még vagy két percig ölelgettem. Lassan jutott el az agyamig az, hogy itt vannak és nem csak álmodom. Olyan voltam mint az egyik rajongójuk. Mondjuk ha úgy nézzük az is vagyok! Csak éppenséggel még az egyik banda tag tesója is. Protekcióóó!
-Megfojtasz Nora! -nyögött fel Luke miközben a hátamat cirógatta.
-Hol vannak a többiek? -kérdeztem miközben engedtem a szorításból és felnéztem rá.
-Londonba? -inkább kérdezte mint mondta volna. Felvontam a szemöldököm ezáltal eléggé érthetetlen fejet vághattam. -Most csak én jöttem -mosolygott. -Érted!
Már mondtam volna valamit mikor eljutott az agyamig utolsó szava. ''Érted''. Szóval most értem jött? Hogy elvigyen? Londonba?! Na jó! Azt hiszem ideje lenne lefeküdnöm aludni.
-H-hogy é-értem? -kérdeztem vissza mire mosolyogva bólintott.
-Még ma este indulnunk kell Londonba. Ott vár a szülinapi ajándékod! -mosolygott. Hogy ez a srác mennyit tud mosolyogni! Viszont nem bánom. Szerintem külön beleszerettem a mosolyába.
-H-hogy ma? -kérdeztem megint csak vissza.
-Igen butus! -mondta majd nyomott egy puszit a homlokomra. -Remélem nem bánod -mondta szégyenlősen.
Hogy mi?! Luke Hemmings szégyenlős? Na úgy látszik ezt is megértem! Azt hittem sosem fogom látni a nagy önbizalommal rendelkező jóképű srácot egyszer szégyenlősnek. De úgy tűnik egyszer mindennek eljön az ideje.
-Bolond vagy?! Hogy lenne már gond? -kérdeztem nevetve majd megöleltem és leheltem egy újabb csókot az ajkára miközben hallottam egy kattanást. Mint később kiderült ez anyu volt. Esküszöm elmehetne lesi fotósnak. Nagyon jó benne!
-Ha nem bánjátok ezt felteszem instagramra! -mondta majd már ki is ment a konyhából. Oké! Anyu meg a net!
-Tényleg! És anyu? -kérdeztem. -Beszéltél vele? Elmehetek? -bombáztam meg kérdéseimmel mire egy csókkal hallgattatott el. Valamiért imádom mikor így szakít félbe. Édesen ízlelgette ajkaimat miközben kezét lecsúsztatta fenekemre és azt markolászva kért bejutást számba. Mikor megkapta, erősen ágyékához préselte csípőm mire megéreztem kemény férfiasságát. Halkan belenyögtem csókunkba mire nevetve elvált ajkaimtól. -Mekkora bunkó vagy Luke Hemmings!
-Nem emlékszem mit kérdeztél! -mondta mire lágyan megpofozgattam két oldalról az arcát majd puszikat nyomtam az érintett területre.
-Ott tartottatok, hogy megengedtem-e, hogy Nora elmenjen veled egy 36 órás repülőút után Londonba -szólalt meg anyu a konyha ajtóban állva. -Egyébként megengedtem, viszont ha több ilyet fogtok csinálni a szemem láttára akkor keményen megfontolom a döntésemet! -mondta mire a végén teljesen elpirultam és Luke mellkasába bújtattam az arcom.
-Bocsánat! -kért elnézést Luke mire felkuncogtam.

5 megjegyzés:

  1. Uuu! *---* Lolo megörülök! :) Hogy lehet ilyen jól írni?! :3 Elképzeltem ami Noraval történt! :3 A gonosz paprazzoktol elkezdve Luke Londoni utazásos tervéig! :D Szerettem sőt Imàdtam! <33 Csak így tovább Drága! :) <3 Siess a kövivel! :* ♥
    Ölel:
    xxCat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia drága Cat!:D
      Azért neeeee!! kellesz még nekem! xd külömben nem lenne aki a lelket belém öntse! Hát azért nem nevezném még jónak, van hova fejlődni még!! Örülök hogy tetszett!!! Sietek, ahogy tudok!
      Ölellek és puszillak! Lolo.

      Törlés
  2. Iszonyat jól írsz! :) Nagyon tetszett, várom nagyon a következőt! :3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa!
      Köszönöm, bár szerintem még van hova fejlődni! Örülök, hogy tetszik még valakinek! Sietek vele nagyon!
      Puszi Lolo.

      Törlés
  3. Szia én csak ma kezdtem el olvasni de nem tudom abba hagyni .Nagyon szeretem ahogy írsz kíváncsian olvasom a kövit.
    Puszi:Letti

    VálaszTörlés